Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• interle palace görüşüyor, leipzig ile biz.. fıkra gibi..
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Muhtemeldir ki bu 9 milyon euroluk sözleşme fesih bedeli “C. Palace” ait bir hak olarak sözleşmeye konulmuş olup şayet Palace iki yıllık kiralama süresi dolmadan kiralama sözleşmesini feshetmek istemesi halinde bize doğrudan ödemesi gereken bedeldir. Bu durumda bizden 6 milyon euro çıkmaz. Doğrudan 9 milyon euro para girdisi olur. Bu sebeple kulüplerin Palace yetkilileri ile görüşmesi normal. İnşallah iş böyle değildir.
      BMN TRABZON

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Rakamlari konusmak gerekirse,
        Sorloth kiralama bedeli 750k
        Sorloth 2 yillik maas 3m
        Sorloth zorunlu bonservis 6m
        Toplam deger 9.75m

Simdi bu kisim cok net elimizden cikacak olan tutar. 9m buyout bedeli koymak demek kafadan ben zarar edecegim demek. Su maddeyle messiyi almak bile mantikli degil. Kafadan zarar edecegin bir sozlesmeyi yapmak nasil bir yoneticiliktir. Bunu kabul edecegine oyuncuyu getirmemelisin. Simdi adam boyle bir performans sonrasi seni zarara sokarak gidecek. Ustelik bir de limitlerinde de eksiye dusurecek 6ya alip 9a satma durumu.

Nereden bakarsan bak bu sozlesme hatadir. Yazik diyorum. Umarim 9 degil 12 15 filandir.

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Bu nasıl bir hesap ? O zaman yapılan tüm kiralık transferler zarar !! Oyuncuya maaş ver, kulübüne kiralama ücreti ver, oyuncuyu parlat sene sonu takımına gönder .

bu oyuncu sana ilk senesinde türkiye kupasını kazandı, ligde şampiyonluk yarışında tutup ikinci yaptı, tüm derbilerde gol attı, binlerce forma sattırdı, uefa ön eleme maçını geçmeni sağladı.

emin ol şu an kendisini bedavaya bıraksak bile hiç bir oyuncudan sağlamadığımız kadar kar sağladık.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Çakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu nasıl bir hesap ? O zaman yapılan tüm kiralık transferler zarar !! Oyuncuya maaş ver, kulübüne kiralama ücreti ver, oyuncuyu parlat sene sonu takımına gönder .

bu oyuncu sana ilk senesinde türkiye kupasını kazandı, ligde şampiyonluk yarışında tutup ikinci yaptı, tüm derbilerde gol attı, binlerce forma sattırdı, uefa ön eleme maçını geçmeni sağladı.

emin ol şu an kendisini bedavaya bıraksak bile hiç bir oyuncudan sağlamadığımız kadar kar sağladık.
          Bu sözleşmede savunulmaz ki.

Yorum

• Olayı yanlış yönden değerlendiriyorsunuz. Transfer olup ilk sezonda sorlothtan daha iyi katkı verebilen başka oyuncumuz yok. Parasını da çıkarmıştır ona da lafımız yok. Ama sözleşme daha ortada performans yokken yapıldı. Sözleşmeye göre baştan zarar etmeyi kabul etmek yanlış. Elbette aldığın katkıyla, sana getirdiği maddi kazançla bugün eleştirilmemesi normal. Ama bu transfer tutmayabilirdi. Bunları da düşünerek sözleşmeyi yapman lazım. Messi 30 yıldır barcada duruyor. Biz elimizdeki sorloth ucuza elden gidecek diye elestiriyoruz. Şu anki durumunda satın alma opsiyonumuz 10 milyon olsa ama buy out olmasa kimse sesini çıkarmazdı mesela. Ama bu bugünün değerlendirmesi. Sözleşmeyi yaparken böyle bakılmaması lazım diyorum.

Kiralık transferler zarar demiyorum ondan beklentin bellidir zaten. Opsiyon parasını da takmıyoruz. Buy out maddesi de koyulabilir ama 9 koyduğun zaman kafadan ekside oluyorsun bunu karşıdaki adama anlatman lazım. 12 15 gibi birsey olsaydi sozlesmeyi elestirmezdim. Cunku oyuncu katkisindan bagimsiz olarak sozlesme kâr ettiriyor olacakti. Derdimi anlatabildim sanirim.

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Peki attığı 30 golü denklemin neresine yazacağız ? Böyle hesap olmaz. 30 gol atan adamı bulan yonetim bu yönden başarılıdır. Golcüye böyle düz hesap geri dönüşsüz 10 milyon euro harcayıp bu katkıyı alsan yine başarısız transfer diyemezsin. Çünkü başarılı golcü senelik klüp gelirini artıran en önemli etken.

Yani Messi bu zamana kadar barcelona'dan 500 milyon euro'ya yakın maaş almiştir, zarar mı etmiş oluyor Barcelona ?
            İlk olarak Mustafa Çakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
            8.KUŞATMA

Yorum

Rakamlari konusmak gerekirse,
              Sorloth kiralama bedeli 750k
              Sorloth 2 yillik maas 3m
              Sorloth zorunlu bonservis 6m
              Toplam deger 9.75m

Simdi bu kisim cok net elimizden cikacak olan tutar. 9m buyout bedeli koymak demek kafadan ben zarar edecegim demek. Su maddeyle messiyi almak bile mantikli degil. Kafadan zarar edecegin bir sozlesmeyi yapmak nasil bir yoneticiliktir. Bunu kabul edecegine oyuncuyu getirmemelisin. Simdi adam boyle bir performans sonrasi seni zarara sokarak gidecek. Ustelik bir de limitlerinde de eksiye dusurecek 6ya alip 9a satma durumu.

Nereden bakarsan bak bu sozlesme hatadir. Yazik diyorum. Umarim 9 degil 12 15 filandir.

Son derece akılcı bir mesaj bu...Yalnız ben senin gibi "hata" olarak nitelendirmiyorum bu sözleşmeyi..Bu sözleşme tipik bir Türk işbilmezliği işgüzarlığı ve memur kafalılığıdır..Olay bu kadar açık..
              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Son derece akılcı bir mesaj bu...Yalnız ben senin gibi "hata" olarak nitelendirmiyorum bu sözleşmeyi..Bu sözleşme tipik bir Türk işbilmezliği işgüzarlığı ve memur kafalılığıdır..Olay bu kadar açık..
                Boyle de denebilir tabi. Bir deneyelim sonra bakar birseyler ayarlariz dediler heralde. Sorlothun insafina kaldik bundan sonra.

30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                8.KUŞATMA

Yorum

Olayı yanlış yönden değerlendiriyorsunuz. Transfer olup ilk sezonda sorlothtan daha iyi katkı verebilen başka oyuncumuz yok. Parasını da çıkarmıştır ona da lafımız yok. Ama sözleşme daha ortada performans yokken yapıldı. Sözleşmeye göre baştan zarar etmeyi kabul etmek yanlış. Elbette aldığın katkıyla, sana getirdiği maddi kazançla bugün eleştirilmemesi normal. Ama bu transfer tutmayabilirdi. Bunları da düşünerek sözleşmeyi yapman lazım. Messi 30 yıldır barcada duruyor. Biz elimizdeki sorloth ucuza elden gidecek diye elestiriyoruz. Şu anki durumunda satın alma opsiyonumuz 10 milyon olsa ama buy out olmasa kimse sesini çıkarmazdı mesela. Ama bu bugünün değerlendirmesi. Sözleşmeyi yaparken böyle bakılmaması lazım diyorum.

Kiralık transferler zarar demiyorum ondan beklentin bellidir zaten. Opsiyon parasını da takmıyoruz. Buy out maddesi de koyulabilir ama 9 koyduğun zaman kafadan ekside oluyorsun bunu karşıdaki adama anlatman lazım. 12 15 gibi birsey olsaydi sozlesmeyi elestirmezdim. Cunku oyuncu katkisindan bagimsiz olarak sozlesme kâr ettiriyor olacakti. Derdimi anlatabildim sanirim.
                  Anlıyorum ama transferin son dönemi, iyi bir oyuncu bulmak, kulübün güçlü olduğu bir sözleşmeye imza atmanın önünde engeller var demek ki.

Ben mesela başkanın o 6 milyon euro'yu ödemek niyetinde olduğunu hiç düşünmüyorum. Resmen bonservisi ötelemiş. Palace zorunlu opsiyon için bastırmış olabilir. Menejer 9 milyon Euro için ayrıca bastırmış olabilir. Çünkü bu madde yüksek olduğunda ne olacağı belli olmaz, düşük bir ligde 4 sene kalmasin futbolcumuz diye düşünülmüştür.

Alternatif forvetler arasında maddi olarak anlık en uygun sörloth gelmiştir. Bir yandan da kaliteli oyuncu istiyorsun. Kulübün 6 milyon euro'yu, 3 milyon Euro'luk maaşı bastırıp alacak gücü olsa o zaman başka konuşuruz.

Yorum

• Şu maçta bile her pozisyonda baskı yapmaktan geri durmadı. Pozisyonun gerektirdiklerini çok iyi özümsemiş, altyapıda bunun dersini vereceksin ki her çıkan belli seviyede top oynayabilsin, çoğu sudan çıkmış balık gibi.

Yorum

• Preslerini seyretmek çok keyifli.

(UEFA)

Yorum

• Bir pozisyonda sivas macinda avdijaj'a yaptiği asist gibi koşu yapan kerem'in önüne tek biraksa golü attirirdi, bu konularda biraz eksikleri var.
                        En son artvints tarafından düzenlendi; 30.08.2020, 16:51.

Yorum

• Palace kabul etti de bizimkiler yapmadı sözleşme sanki
                          İngiltere'den oyuncu getirmek kolay mı bizimkiler buyout koymak ister mi sanıyorsunuz
                          C. Palace alırsanız alın almazsanız almayın dediyse ne yapacaktı yönetim buradan sallamak kolay
                          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                          Louis D. Brandeis

Yorum

• Türkan Şoray’ın Sultan Gelin diye bir filmi vardı, kocası evlendiği gece ölünce beş yaşındaki kaynıyla evlendiriliyordu. Onu yetiştirip büyütünce eleman başka kıza aşık oluyor, gelinin kucağına bu sefer bebek veriyorlardı koca diye.

Yorum

• İlk olarak Çağdaş DENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Palace kabul etti de bizimkiler yapmadı sözleşme sanki
                              İngiltere'den oyuncu getirmek kolay mı bizimkiler buyout koymak ister mi sanıyorsunuz
                              C. Palace alırsanız alın almazsanız almayın dediyse ne yapacaktı yönetim buradan sallamak kolay
                              Trabzonspora net 20 milyon kar bırakmadan satmak büyük hata olur. Varsın seneye 9a gitsin.1 senede o aradaki farkı çıkarır her türlü.
                              Atıyorum bu sene sorlothdan dolayı 10 milyon euro kar etmişizdir bence.

Yorum

• Başkan klübe uğurcan ve sörloth için ciddi teklif geldiğini zaten açıklamıştı.Peki satılacaksa bu Sörloth nasıl satılacak ,sözleşmesi arap saçına dönmüş bir sürü müdahil taraf var. 2 yıllık kiralık tapusu yanında 6 m€ opsiyonu var ama bunun devreye girmesi içinde belli bir maç süresi alma oynama limiti var her sene başına,bir de 9m€ serbest kalma maddesi çıktı başımıza.Zaten bu opsiyonu kullanıp satın aldığında adam maç oynama limiti şartını da doldurmuş olup 9 m€ serbest kalıyor nerdeyse.Bu durumda Sörloth tan para kazanmak için şimdi satman lazım bunun içinde yine c.palas devreye giriyor onunla maç limiti şartını kaldırman gerek ee c. palas ta bunun için en az sörloth tan alacağın paranın yarısını teklif eder diyelim eder mi eder etmesi lazım yani 6m€ dan fazla almayı öne şart sürer bu sefer.Resmen çok bilinmeyenli matematik denklemi gibi çetrefilli bu sörloth işleri.
                                Başkan daha sörloth u alırken sözleşme yaparken bu adamdan umutlu değilmiş belli, burada çokça eleştirildi ilk geldiğinde çok burun kıvrıldı sörloth a, bizde buna tepki gösterdik ama yönetimde pek farklı düşünmüyormuş ki sörloth tan para kazanmayı değil zarar etmemeyi düşünmüş daha ilk başta.O halde yapacak tek şey var;
                                Sörloth u satmayacaksın 1 sene daha oynatacaksın opsiyonunu da kullanıp sonrasında da az bir kazançla serbest kalma maddesine boyun eğeceksin,zaten sörloth tan para kazanmak amacında olmadığın için en başta sözleşme yaparken şimdi bu sonuca da katlanacaksaın.Yada oturacaksın Sörloth ile menejeriyle o serbest kalma maddesini iyileştireceksin mümkünse o da, bu dakikadan sonra bir de forvete sörlothu aratmayacak birini bulamayız, artık ligin başlamasına kalmış 10 gün, ofansta adam kalmadı zaten.
                                En son TS FAN tarafından düzenlendi; 31.08.2020, 19:09.
                                ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X