İlk 11'i gördükten sonra ilk kez bu kadar umutsuz oldum performansı hakkında ve yanılmadım. Çünkü henüz tek forvet oynayacak beceriye sâhip değil ve belki de hiçbir zaman olmayacak. Hakezâ iyi bir forvet oyuncusu olması için böyle bir yeti kazanması da şart değil. Sturridge, Başakşehir maçına yetiştirdiği takdirde İstanbul'da 2. kez ağları sarsacaktır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen çözemedim bu arkadaşı.
Yapabileceği çok şey var aslında, örneğin: fizik güç, top saklama, pivot oynama, yanındaki ikinci santrafora alan yaratma, oyun zekası, ortalama bitiricilik vs.
Ama yapamadığı şeyler de var ve sanki biz bunlarda ısrar ediyoruz gib, örneğin: üst düzey bitiricilik, tek santrafor, kontra atak ve süratli hücum ve hatta çok enteresan uzun boyuna rağmen hava topu. Boyu yanıltıyor bu anlamda, iyi zamanlaması olan ve sıçrayan her stoper ezer Sorloth'u, çünkü o bünyeyle iyi timing yaparak sıçrayamıyor. Zaten farkındaysanız Ünal hoca çok ısrar etti duran toplar, kornerler felan kafayla gol atmak için (Sorloth-Ivanildo-Campi hatta Mikel) ama sonuç alamayınca sanki vazgeçiyor gibi artık.. Çünkü olmuyor. Bu adamların hiç birinde örneğin eskilerden Giray'ın ve hatta Yumlu'nun hava topu gücü yok.. O derece kötüler hava topunda. Boy var ama zıplama ve timing yok, o zaman o işi geçecez.. Sorloth'u havadan değil, yerden düşünmek lazım. O şekilde çözmek lazım...İnadına Trabzonspor !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMevzu etkili olup olması değil.
Bana bazı maçlarda acayip isteksiz görünüyor bu adam.
Evet çift forvetli kendine yakın oynayan bir oyuncunuolduğu sistemde daha etkili oluyor ama isteksizlik farklı bı olay.
Baskı mücadele falan göremiyorum. Genç adam aslında daha hırslı ve baskılı olması gerekir...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
- Alıntı
Yorum
-
Son dakikada gerekeni yaptın.Ama o kafanın sertliğine bakılırsa kızdığın için öyle vurdun o topa (:
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum