Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaçarak giden adamı bağrınıza basacaksınız. Duygulandım.

Yorum

• İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kaçarak giden adamı bağrınıza basacaksınız. Duygulandım.
      Yönetimle danışıklı olduğunu düşünüyorum ayrıca pandemi nedeni ile görüşmeler sürerken uçuş yapmak istememiş olabilir.

Kaçarak gitmek istemediğini düşünüyorum.
      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yönetimle danışıklı olduğunu düşünüyorum ayrıca pandemi nedeni ile görüşmeler sürerken uçuş yapmak istememiş olabilir.

Kaçarak gitmek istemediğini düşünüyorum.
        Sörlothun sol bacağında hamsi dövmesi olduğunu düşünüyorum ben de. Her akşam Trabzon hasretinden turşu kavurup mısır ekmeği ile yediğini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sörlothun sol bacağında hamsi dövmesi olduğunu düşünüyorum ben de. Her akşam Trabzon hasretinden turşu kavurup mısır ekmeği ile yediğini düşünüyorum.
          İnstagramdan Trabzonspor ile ilgili şeyleri beğeniyor adam. Kesinlikle vefasız değil.

Novak'dan bahsetsek anlarımda Sorloth için Trabzonspor ayrı bir hikaye olarak kalacaktır her zaman
          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• sörlot bir daha gelirse, daha da gitmez.
            HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• Sörloth'un geri gelmesi kaçan giden heyecanı da geri getirir.

Yorum

• Devre arası İstanbul takimlarindan birine gelir
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Türkiye'ye gelirse bile bu takımın Trabzonspor olacağını düşünmüyorum. Öncelik alma hakkı bizde olsa bile istanbul takımları çıkarıp 4-5 milyon euro maaş verirse elimizden bir şey gelmez.

Yorum

• Kimse 20 milyon euro yatırım yaptığı oyuncudan 3-5 maçta vazgeçmiyor. Yusuf'u kiralayanlar bitti Sorloth'u İstanbul takımlarına pazarlayanlar çıktı.
                    Ya sabır.

Yorum

• İlk olarak strmcrw tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Türkiye'ye gelirse bile bu takımın Trabzonspor olacağını düşünmüyorum. Öncelik alma hakkı bizde olsa bile istanbul takımları çıkarıp 4-5 milyon euro maaş verirse elimizden bir şey gelmez.
                      Bu saatten sonra İstanbul kulüpleri dahi hiçbir takım kimseye 4-5 milyon veremez.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bugün çok zayıf bir takıma karşı oynuyorlar ve Sörloth ilk 11'de. Umarım bu maçta gol atar.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Sörloth penaltı kaçırdı.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Penaltıyı güzel almıştı yazık oldu. Maç sıkıntıya girdi üstüne ama kazandılar neyse ki.

Yorum

• Üzerindeki gol baskısı kalksın diye 2-0'ın da rahatlığıyla penaltıyı kullandı yoksa kolay kolay kullandırmazlardı. Bizdeyken de penaltı vuruşları arızalıydı...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bundesliga bana kalırsa Ingiltere ve Ispanya'dan sonra dünyanın en zorlu ligi. Bu sebeple bu durumuna normal karşılıyorum. Zayıf bir ligten zorlu bir lige geldi.
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X