Kaçarak giden adamı bağrınıza basacaksınız. Duygulandım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaçarak giden adamı bağrınıza basacaksınız. Duygulandım.
Kaçarak gitmek istemediğini düşünüyorum....Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimle danışıklı olduğunu düşünüyorum ayrıca pandemi nedeni ile görüşmeler sürerken uçuş yapmak istememiş olabilir.
Kaçarak gitmek istemediğini düşünüyorum.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSörlothun sol bacağında hamsi dövmesi olduğunu düşünüyorum ben de. Her akşam Trabzon hasretinden turşu kavurup mısır ekmeği ile yediğini düşünüyorum.
Novak'dan bahsetsek anlarımda Sorloth için Trabzonspor ayrı bir hikaye olarak kalacaktır her zaman...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
- Alıntı
Yorum
-
Devre arası İstanbul takimlarindan birine gelirİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak strmcrw tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'ye gelirse bile bu takımın Trabzonspor olacağını düşünmüyorum. Öncelik alma hakkı bizde olsa bile istanbul takımları çıkarıp 4-5 milyon euro maaş verirse elimizden bir şey gelmez.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
- Alıntı
Yorum
-
Bundesliga bana kalırsa Ingiltere ve Ispanya'dan sonra dünyanın en zorlu ligi. Bu sebeple bu durumuna normal karşılıyorum. Zayıf bir ligten zorlu bir lige geldi.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum