2021 Mayıs ayına kadar kiralık. Sonra gider. Kar falan edemeyiz bu saatten sonra neden bizle yeni bir anlaşma yapsın, zaten 2021 Mayıs ayında serbest kalıyor, rahat rahat yeni takımı ile anlaşır. Tek istisnası bu 2020 Mayıs ayında Real Madrid gibi çok büyük bir takıma gitmek isterse iş değişir. O zaman kulüp 6 milyon Euro vereyim ve benimle bir anlaşma yap, atıyorum 15 milyon Euro ya serbest kalır maddesi koyalım, sen de bu fiyatı veren kulübe git, denebilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuanda oyincu alma sansimiz yok cunku finandal fairplay sorunu olusur.bnm korktugum asil konu (sorlothden asla boyle bir olay beklemem) guilherme trabsferinde olan durum olusmasin.oyuncu biz de kiralikken gidip baska bir takim c.palaceden oyuncu satin olmasi.umarim sozlesmede buna karsi bir madde vardir.satin alam onceligi umarim bizdedir.sorlothun avrupa maclarinda da zirve yapmasi demek bu oyuncunun astronomil rakamlara gitmesi demek.bu arada dortmunta giden halandi adamlar serbest kalma bedeli oldugu icin ederinden cok asagiya aldilar.
Yani 6 million EUR yatırdıktan sonra adam tamamen bizim malımız. Tek sorun zaten herkesin de konuştuğu BUY OUT denilen şey.
Yani biz bu adamı 6 million verip aldığımızda serbest kalır maddesi devreye girer, bu nedenle önemli. 10-15 million EUR olduğu zannediliyor.
Denildiği gibi 6 ay önce alındığında bu rakam çok birşeydi şimdi 61 million EUR'dan bahsedilmesi de bir o kadar doğru.
Neticeten bu adamı Crystal Palace takımı biz olmadan hiç kimseye satamaz.
En kötü senaryo şu olur >>> 1,5 yıl sonra bu adamı Ali Ağaoğlu almak istediği zaman 6 million EUR yatırdığı anda Sörloth veya meneceri şunu diyecek: "Bizi isteyen başka bir kulüp var, biz gitmek istiyoruz, alın şu BUY OUT paranızı (artık 10 mu 15 mi bilemiyoruz ama fazlası değildir) bizi bırakın" diyecektir.
Olay bu kadar basittir ve de can sıkıcı bugünkü performansına göre.
İş Sörloth'un,menecerinin hatta babasının keyfine ve vicdanlarına kalmış artık.En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 25.02.2020, 16:25.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
- Alıntı
Yorum
-
Guilherme'nin Malatya örneği verilmiş. Adamın bize gelmesindeki sözleşme şartları nedir, Sörloth ile benzer midir tam bilmemekle birlikte olmadığını varsayıyoruz.
Guilherme transferinde ne olmuştu >>> Adamın serbest kalma maddesi vardı ve bunu zannedersem İtalya'da bir kulüp kullandığı satın aldı, biz de o klüpten kiraladık. Malatya'nın opsiyon hakkı yoktu muhtemel ya da vardı verecek maddi durumları yoktu.
Anlıcaniz bu tür futbolcu transferleri artık çok profesyonel hale geldi. Futbolculara birçok haklar geldi. Menecerler ve avukatlar da bu işteki parayı gördüler, futbolcular da eskisi gibi sömürülmek istemedikleri için sırtını menecere dayayıp "menecerim ile konuşun" diyorlar haklı olarak.
Benim anladığım sonuç olarak şu. Ali Ağaoğlu diyorsa ki " daha 1,5 yılım var , niye kullanayım opsiyon hakkımı o kadar para vereyim" bu adam 1,5 yıl sonra gider, tepe tepe kullanmak lazım.
Bu arada da 2021 Haziran ayına kadar da başka bir takıma gitmez sözleşme bağlayıcı ve sağlam anladığım.En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 25.02.2020, 16:35.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
- Alıntı
Yorum
-
böyle bir oyuncunun takımdan ileride ayrılacak olması gerçekten üzücü. yerini nasıl dolduracağımız belirsiz, böyle bir oyuncuyu bir daha takımımızda görebilir miyiz bilemiyorum. Tek umudum şampiyonlar liginde çeyrek final, yarı final gibi büyük bir başarı elde edersek belki kalmayı isteyebilir. Gayet de mutlu gözüküyor şu anda. Bilemiyorum, adam gitmesin diye şampiyonlar liginde yarı final bile hayal ettimharbi gittiği gün hepimiz çok üzülücez.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu futbolcu için ÖNCELİK BİZDE.
Yani 6 million EUR yatırdıktan sonra adam tamamen bizim malımız. Tek sorun zaten herkesin de konuştuğu BUY OUT denilen şey.
Yani biz bu adamı 6 million verip aldığımızda serbest kalır maddesi devreye girer, bu nedenle önemli. 10-15 million EUR olduğu zannediliyor.
Denildiği gibi 6 ay önce alındığında bu rakam çok birşeydi şimdi 61 million EUR'dan bahsedilmesi de bir o kadar doğru.
Neticeten bu adamı Crystal Palace takımı biz olmadan hiç kimseye satamaz.
En kötü senaryo şu olur >>> 1,5 yıl sonra bu adamı Ali Ağaoğlu almak istediği zaman 6 million EUR yatırdığı anda Sörloth veya meneceri şunu diyecek: "Bizi isteyen başka bir kulüp var, biz gitmek istiyoruz, alın şu BUY OUT paranızı (artık 10 mu 15 mi bilemiyoruz ama fazlası değildir) bizi bırakın" diyecektir.
Olay bu kadar basittir ve de can sıkıcı bugünkü performansına göre.
İş Sörloth'un,menecerinin hatta babasının keyfine ve vicdanlarına kalmış artık.
Acikcasi sirf Sörloth icin konusmuyorum, genel anlamda oyuncularin sadakatine güvenmek yanlis olur. Söz ucar, yazi kalir, haliyle kulübün menfaatleri dogrultusunda her seyi kagit üstüne belirtmek lazim.
Herkesin de söyledigi gibi ilk satin aldigimizda 15 milyonluk bir Buy Out maddesine kimse karsi cikmazdi (ha ben cikardim, ben bastan güvendim o baska) ).
Su noktadan itibaren Sörloth‘un kendi istegi ve onu isteyen takimlar dogrultusunda kendisini ya sezon sonu Crystal Palace ile anlasip, yüksek bir bonservise göndeririz. Ya da eger Sampiyon olup Sampiyonlar ligine gidersek, ikinci senesinde takimda tutup, sezon sonu 6 Milyon‘a alip, mecburen (ayni sözlesme olursa) 15 milyona satariz. Bu noktada oyuncunun istegi dogrultusunda daha yüksek bir bonservis talep edilebilir, ama kabul edecegini sanmiyorum.
Her ihtimalde sezon sonu sampiyon olamamiz gerekiyor bence, elimizi güclendirmek adina (özellikle maddi anlamda). Cünkü Sörloth gibi birine 6 milyon cok olmasa da, bizim öyle hic birsey yokmus gibi ödeyebilecegimiz bir para degil bu.
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İslam Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2021 Mayıs ayına kadar kiralık. Sonra gider. Kar falan edemeyiz bu saatten sonra neden bizle yeni bir anlaşma yapsın, zaten 2021 Mayıs ayında serbest kalıyor, rahat rahat yeni takımı ile anlaşır. Tek istisnası bu 2020 Mayıs ayında Real Madrid gibi çok büyük bir takıma gitmek isterse iş değişir. O zaman kulüp 6 milyon Euro vereyim ve benimle bir anlaşma yap, atıyorum 15 milyon Euro ya serbest kalır maddesi koyalım, sen de bu fiyatı veren kulübe git, denebilir.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
- Alıntı
Yorum
-
Daha yukarılarda da yazmıştım.
Bu adamı elde tutmak istiyorsak 2021 Haziran gelmeden bazı ihtimalleri denemek lazım.
Nedir o ? Futbolcu ve menecerine yeni bir sözleşme teklifi yapmak.
Adam şu an 1,5 million EUR alıyor. 2021 Haziran'a kadar bu parayı alacak. Bu sezon sonunda yap adama zam. 3 million ver, iki katı para. C.Palace da 6 millionunu öde. Futbolcu ile yeni sözleşmeyi de hadi 4 yılı geçtim (razı gelmeyeceğini varsayarak) 2 yıl yap ama SATIŞ PARASINI 40 yap, 50 yap.
Bu dediğimi Ali Ağaoğlu'da düşünmüştür doğal olarak benden zeki mali uzmanları, yöneticileri varama olmayacak dua gibime geliyor
En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 25.02.2020, 17:11.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
- Alıntı
Yorum
-
Haaland i salzburg 8 milyon euroya almis.
Ama haaland 20 milyon euro serbest kalma bedeli koydurtup dortmunda gitti. Dorutmund a da 75 milyon euro buyout maddesi koydurttu.
Sorloth un bize maliyeti kira dahil 6.75 milyon euro olacak. Benim tahminim buyout maddesi 15 20 arasidir.
- Alıntı
Yorum
-
Agaoglu baskan 6 mio. € ya aldigi adama
10 mio. € luk buy out maddesi koydurtmamistir....en az 15 dir o...
verirsin sampionlar ligine gidersek...verirsin sörlotha suan aldiginin 2 katini..o maddeyi kaldirirsin...Sevinelim diye sevmedik.....
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAgaoglu baskan 6 mio. € ya aldigi adama
10 mio. € luk buy out maddesi koydurtmamistir....en az 15 dir o...
verirsin sampionlar ligine gidersek...verirsin sörlotha suan aldiginin 2 katini..o maddeyi kaldirirsin...
Hersey olabilir.
Ayrica sorloth kariyerini dusunur. Para icin bizde kalmaz.
- Alıntı
Yorum
-
Ben de sorloth olsam ben de elit bir avrupa takımına gitmek isterim. Serbest kalma maddesine vs çok takılmamak lazım yapacak bir şey yok. 1,5 yıl daha bizimle bu oyuncu sonuçta. Keyfini çıkaralım takımımızda gerçekten büyük bir oyuncuyu izliyoruz.
60 milyon vs süper ligden gidecek oyuncu için hayal. Buy out olmasaydı bile bizim satabileceğimiz max 25'ti. Kaldı ki sezon sonu sözleşmesinde iyileştirme yapılarak sözleşme fesih bedelinin biraz daha arttırılması için ikna edilebilir. Belki vicdan yaparTakımı şampiyonluk yolunda taşıyor. Eğer sezon sonu şampiyon olabilirsek bize parayla satın alınamayacak kadar büyük bir mutluluk yaşatacak zaten.
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
- Alıntı
Yorum
-
Yine merakta kaldık bu buyout meselesi ile ilgili. Twitterda bir palace taraftarının tweetine denk geldim. Geçen ay Sorloth’u geri çağırmaya çslıştık olmadı demiş. Trabzonspor istediği zaman alır, 4 katı fiyata satabilir demiş. 24 milyon euro eder bu da, doğruysa.
- Alıntı
Yorum
-
Sözleşmeden anladığım şu.
'20/21 sezonunda maçların yarısında oynarsa 6 milyon verip alma hakkına sahibiz.
Sörloth ile yapılan 2+2 lık sözleşmenin artı 2 olan kısmı bonservisi aldığımız zaman aktif oluyor.
Yani önümüzdeki sezon sonunda 6 milyonu verdiğimiz zaman Sorloth'un bonservisi bize geçiyor bunun için ne Sorloth ne de Palaca ile masaya oturmamız gerekmıyor.
Bunun dışında daha önce almak istersek farklı bir durum var ki buna hiç gerek yok.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözleşmeden anladığım şu.
'20/21 sezonunda maçların yarısında oynarsa 6 milyon verip alma hakkına sahibiz.
Sörloth ile yapılan 2+2 lık sözleşmenin artı 2 olan kısmı bonservisi aldığımız zaman aktif oluyor.
Yani önümüzdeki sezon sonunda 6 milyonu verdiğimiz zaman Sorloth'un bonservisi bize geçiyor bunun için ne Sorloth ne de Palaca ile masaya oturmamız gerekmıyor.
Bunun dışında daha önce almak istersek farklı bir durum var ki buna hiç gerek yok.
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum