Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alem buysa kral Sörloth!

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Yorum

• Adamımsın ha.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• bu çocuk bizde başarılı olur dedim gelmeden önce

sebep? Trabzonspora gelen premier lig topçuları yüzde doksan bzde iş yapar ikinci sebep beyaz ırk olması ve karadenizin genetiğine uygun olan soğuk iklim topçusu olması
        "Annuit cœptis"

Yorum

• Kralsin Kral !!!!
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Tebrikler
            TRABZONSPOR
            iyi ki varsın Eren Bülbül...
            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• affetme kral uçanı kaçanı yerleştir ağlara
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• kacirdigi penalti'ya hala yaniyorum .

Yorum

• Ne güzel bir insansın. Hem mütevazı, hem başarılı... yanlış hatırlıyor olabilirim ama attığı tüm gollerde asist yapan futbolcuyu tebrik ediyor. Kupa maçında sosanın attığı golde de ben vurmadım senin golün diyecek kadar yüce gönüllü. İnşallah hep başarılı olur. Bu ahlaki duruşa bu yakışır

Yorum

• Bir vedat muriqueye bakıyorum bir sörloth. Çok ciddi bir karakter farkı görüyorum ben. Vedata 30 milyon eurolar başlamış bile. O zaman sörloth 50 eder.

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu sezon fazla değil 12 golü gör ligte, asist de istemiyorum, büyük özür dileyecem senden forma alıp arkasına ismini yazdırıcam.
                      Formanın resmini buraya da yükle hocam
                      Ağasarlı_61

Yorum

• kafa golleri genellikle hep kalecinin yanından geçiyor ama kaleci hep ters ayakta. golcüler için büyük ders. illa köşeye vurmaya gerek yok önemli olan nereye gideceği belli olmayacak şutlar atmak.

Yorum

• Başlıktaki yorumların haftadan haftaya Sörlothun form durumuna göre nasıl değiştiğini hayretler içinde okudum. Tez canlıyız da bu kadar mı arkadaş. Adam bir kral oluyor bir vasat topçu Bazen kötü gününde olabilir. Olacak da. Ancak bu oyuncu saf kalite. Çok şanslıyız ona sahip olduğumuz için.
                          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu sezon fazla değil 12 golü gör ligte, asist de istemiyorum, büyük özür dileyecem senden forma alıp arkasına ismini yazdırıcam.
                            Formali resmini bekliyoruz aynen
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• Biz bu adamı nasıl bulabildik yahu?.. Vallahi helal olsun. Çok sevdim ben bu oyuncuyu çoook! Sayesinde rakip kaleye yapılan her ortaya heyecanlanıyorum. Ayağına taş değmesin inşallah.

Yorum

• Küfür eden arkadaşlara kapak attığı goller utanmazlar
                                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                                Louis D. Brandeis

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X