İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
1- 10 veya 15m. Her ne ise açıklansın, biz de bilelim. İlgilenen menejerler zaten biliyordur, yani ben rakamın çok sır olduğuna zaten inanmıyorum.
2- Kontratsal olarak 2 yıl kiraladığınız bir oyuncu ile 2+2 sözleşme nasıl yapabiliyorsunuz çok anlamadım. Diyelim öyle. Örneğin, bonservis alınması durumunda şu fiyatlardan 2 yıl daha sözleşme uzar maddesi var. Ve devamında da boyout maddesi var. O zaman ilk maddeye dönüyoruz, ve tartışmanın en başına dönüyoruz. 50m Euro potansiyeli olan bir oyuncudan bahsediyorsak eğer, o zaman başkana yapılan baskı doğrudur, ve bonservis bugün alınıp, uzun soluklu sözleşme imzalayıp, boyout maddesini de 60m euro yapmamız gerekir. Önümzüde Avrupa Şampiyonası var, ve muhtemel bir şampiyonlar ligi. Oyuncunun yaşı ve performansına da bakınca, elimizde 50 yılda bir gelen bir şans söz konusu olabilir. Bunun için oyuncuya 3-4m vermek gerekiyorsa da verilsin. Diğer türlü, çok küçük bir karla elimizden gider. Trabzonspor'un kurtuluşu böyle oyunculardan para kazanmaktan geçiyor, unutmamak lazım. Bu anlamda da Ağaoğlu, sözleşme detaylarını biraz gizliyor gibi.
3- Serbest kalma maddesindeki miktar önemli o yüzden açıklanmalı. Bilen biliyordur zaten, biz de bilelim.
Yorum