Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kral daha ne yapsın adamın dinlenme gibi bir durumu bile olmadı sakat olmasına rağmen
    1.95 lik adamı onyekuru gibi koşturuyoruz
    yine de onun gibi net bir forvet gelmedi kolay kolay da gelmez..

nwakame olmayınca ikili oynayacağı kimse kalmadı sürekli ileri top şişirip koşturduk bazen izlemişsinizdir sürekli el kol yapmaya başladı diğer futbolculara anlaşamıyor onun dilinden en iyi nwakame anlıyor ayrıca yükünü de hafifletiyordu.

zaten rakipler bakıyor bu takımda kim gol atabilir 1-sörloth 2-nwakame
    nwkame olmayınca 2 adamla sörlothu kilitlemeye çalışıyorlar ve bunda son haftalarda başarılı oldular.
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Ligin ilk yarısında da tutukluk yaptığı bir dönem vardı. Sonra seriye bağladı. Geçen hafta da suskunluğunu bozdu bir şekilde. Şimdi ivmelenme zamanı. 2-3 tane yapıştır be kral.

Yorum

• son 10 15 dk çok düşüyor top tutamıyor kovalayamıyor. Umarım öne geçip de önceki maçlarda ki sıkıntıyı yaşamayız.
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
        Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
        Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Al gel şu maçı.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• takim arkadaslarin tassaklarini yesin.
            atakdayken topu geriye oynayanlar senin kosundan utansin.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Teşekkürler vites arttıracak adam ama sahada yardım edeni yok
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Adama 1-2 top atsak zorla atacak zaten. En sonunda kendi cabasi ile atti yine. Sonra adama suc buluyoruz bir de.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Bakın şu adam bu şehrin çocukları nasıl hırslıysa,nasıl o şampiyonluğu istiyorsa,Sorloth daha fazla istiyor.
                  Çatlayana kadar koşup kendini yırtıyor adam.Helal olsun ne diyelim.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Alexander Sørloth (Crystal Palace'tan Kiralık)

Sana helal olsun Norveçli!

Yorum

• Çocuk gol için tek başına top bulup 100 metre sprint atıyor, bâzıları da burada "Ya ha bu Sorloth yüzünden kaybettik" edebiyatı yapıyor. Maç içinde Sosa'nın, Parmak'ın, Ömür'ün, Guilherme'nin kendisine attığı/atmaya çalıştığı/atamadığı topları görmüşsünüzdür. Arz ederim.

Yorum

• böyle futbolcu birdaha gelmez trabzona, gelmiş gecmis en iyi futbolcumuz !!!

Yorum

• maç konusunada yazdık ama acaip dert oldu içime o koşularının karşılıksız kalması neden kestik pasları bu adama çözemiyorum bir türlü sadece bu maç değil 3-4 haftadır böyle.

öyle koşu gösteriyor ki ben ekrandan kabak gibi görüyorum ama bizim kiler göremiyor.

ama şu bir gerçek ki ben olsam bu adamı maçtan önce sinirlendiririm hırs yapınca hayvan gbi oluyor.

çok fenaa topçu çook
                          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Reis yine bir penalti yaptirdi sonrada imzayi atti en son. kral adam cidden, pas alamamasina ragmen boyle oynuyor. Bu arada sicagi kaldiramiyor belli

Yorum

• Söylemeden geçmek istemiyorum: Kaleye 80 metreden top aldığında "Aha gol geldi, atacak" diye heyecanlandırması nasıl insanüstü bir performansa sâhip olduğunu gösteriyor. Böylesini ancak Şampiyonlar Ligi'nde izliyorsun.

Yorum

• Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X