Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk maçında ben de beğendim. Fakat hemen havaya girmeyelim, oyuncuyu da gereksiz havaya sokmayalım. Çizgisini bozmasın daha da iyi bir şekilde devam etsin inşallah.

Herkes birine benzetmiş ve tabi ki ben de benzettim.

Bu adam bana da Negredo'yu hatırlattı biraz.
    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim ligde özellikle Trabzonspor gibi bir takımda gol atabilmek, yüksek bireysel beceri ve anormal gayret gerektiriyor. Bu sebeple bu arkadaşın bizim ligde gol atma ihtimali çok düşük. Sıfır ya da bir iki golle ligi tamamlar. Kuzey avrupalı futbolcuların bizim ligde başarılı olma ihtimali çok çok düşük. Kiralık olması iyi oldu.
      Ilk mac ilk gol hadi basketbol izle birazd da

Yorum

• futbolu ve forvet olmanın özelliklerini ta 5 yaşından beri benliğine kazımış. altyapısı çok çok sağlam. bu adamın devre arasında bonservisini almaya çalışırız.6 milyonluk madde varsa alınır bu adam.

Yorum

• Alıntı bingolts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Kesinlikle zeki topçu attığı gollerde bunu görebilirsiniz. Ayrıca boyuna rağmen hızı ve gücüde fena sayılmaz. Bence üzerinde durulursa forvete çare olur.
          Sherlock için yazmıştım.
          Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlk maçında ben de beğendim. Fakat hemen havaya girmeyelim, oyuncuyu da gereksiz havaya sokmayalım. Çizgisini bozmasın daha da iyi bir şekilde devam etsin inşallah.

Herkes birine benzetmiş ve tabi ki ben de benzettim.

Bu adam bana da Negredo'yu hatırlattı biraz.
            Bence de ama taraftar olarak kadromuzda senelerdir kaliteli futbolcu az gördügümüz icin 2-2'lik skorda dahi kendimizden geciyoruz futbolcu 1 macla dahi iyi performans gösterse bile. Önemli olan dedigin gibi futbolcunun kendini kaybetmemesi, salmamasi. Yoksa inan bana Şörlot icin yapilan güzellemeleri bile simdiden abarttik biraz.
            En son Anıl C tarafından düzenlendi; 09.08.2019, 10:31.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Kanada çıkıp aldığı toplarda bayıldım, resmen dağıttı defansı, boşalttığı alana girecek tarzda çabuk teknik sağ ayaklı bir ikinci forvet çok iyi olur. Elimizde salıh var.

Sadece kanatlara değil sahanın her yerine gidip top alıyor ve takımı rahatlatıyor. Allah'tan lorente falan almadik. Ceza sahasında dikilecek uzun forvete tahammülüm yok. 40 yaşında Adebayor da dolaşmaya çalışırken kaptiracağı toplarla bizi zor duruma sokardı, top almaya gelip tekrar ceza sahasına yonelmesi de baya uzun surerdi.

Yorum

• Geldiğinde söylemiştim şimdi de söylüyorum bu adamı küçümsemeyin, çok klas bir forvet, Cardozo'nun beli ağırmayanı, genç olanı.
                  Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Videolardan izlediğim kadarıyla, uzun boyuna rağmen oldukça atletik görünüyor saha içerisinde. Hiç de hantal değil.

Ben başarılı olacağına inanıyorum.

Hayırlı olur inşAllah.
                    Neyse ki yanıltmadı.

Muhteşem bir başlangıç yaptı, inşAllah devamı gelir.

Yorum

• Bmn twitter hesabında gördüm güzel bir çalışma.

KİNG OF THE NORTH
                      En son Tayfun tarafından düzenlendi; 09.08.2019, 11:17.
                      .

Yorum

• 1 maç elbette ölçü değil fakat kaliteli bir kumaşı olduğunu gösterdi diyebiliriz üstelik ilginç bir şekilde kaliteli, bir pozisyonda sırtı savunmacıya dönükken sol ayağıyla ters yöne doğru top kontrolü yapması bu çocukta birşeyler var dedirtti açıkcası.
                        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Djeko'yu animsatiyor ve daha genc. Potansyal var usakda.
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• 2020-21'de maçların %50'sinde ilk 11 çıkamasa da 6€ verip alabiliyor muyuz? Bu durumda C.Palace satmıyorum diyebilir mi?

Yorum

• adamı 15. dakıkada oyuna sokarak ilk 11 kuralını delemıyor muyuz ?
                              61

Yorum

• "Bir çiçekle bahar olmaz ama her bahar bir çiçekle başlar." Umarım dünkü maç yapacaklarının fragmanıydı

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X