Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 11 maç lig
    2 maç kupa

bu sene toplam 13 maçın daha kaldı kral. ha gayret.

Yorum

• arkadaşlar bu adam alev aldı bu performansla sezonu toplamda 40 gole kadar ulaşarak bitirebilir..şampiyon da olursak heykeline beton santrali kurulur..anca..

Yorum

• Trabzosporda izledigim en iyi forvet....büyük bir takima gidebilir..sag ayak haric eksigi yok
        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Masallah yigidim.her mac uzerine koyarak kendini daha da yukarilara tasiyorsun.bu forma altindaki belkide en iyi oyunculardan birisin.bn 25 yildir takip ediyorum trabzonsporu daha iyisini gormedim.

Yorum

• Yukarıda bir arkadaş paylaşmış.Takımda en çok efor sar eden futbolcu.Duruma, skora en net tepki veren futbolcu.Her topta en kestirme yoldan skor peşinde.Topu alır, saklar, dikine gider, ekmeğini taştan çıkarır.Bu da yetmez 94'te 30 metre depar atar, topa dokunur, döner ve faul alır.Ben, 15 yıldır takımı yakinen takip ediyorum, böyle bir karakter görmedim.Ligde ve kupada bu pozisyonda isek 1 numara Sörloth, iki numara Uğurcan'dır.
            Çok ciddi bir milli maça çıkacak, Allah muhafaza sakatlık falan yaşarsa ne olur düşünemiyorum.

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              11 maç lig
              2 maç kupa

bu sene toplam 13 maçın daha kaldı kral. ha gayret.
              keyfini cikaralim bu maclarin, birdaha zor izleriz onun gibi bir futbolcuyu bu takimda
              seneye bizde olmayacak, imkani yok...büyük paraya satacagiz
              Forvete: Tencere Hill
              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak bingolts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alıntı bingolts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Kesinlikle zeki topçu attığı gollerde bunu görebilirsiniz. Ayrıca boyuna rağmen hızı ve gücüde fena sayılmaz. Bence üzerinde durulursa forvete çare olur.
                "Sorloth" için yazmıştım.
                ....
                Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O sağ ayağını pozisyon içinde şut ve ya pas çıkarabilecek kadar geliştirse iddia ediyorum dünya da onun üzerine golcü ismi sayamazsın.
                  Net tespit...
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak özçelik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ayağına sağlık, her ortamda söyledik bu yıl vedat muriqi etkisi bekliyorum senden uşak..
                    karakterli-efendi-ligimiz için yeterli forvet
                    ayrıca arkasında Ekuban oynaması daha yararlı olacak..
                    Ekuban gibi patlayıcı bir gücün hızlanması için en ilerde değil forvet arkası serbest oynaması bize çok katkı sağlayacak
                    sezon başı Vedat performansı dedik ama sen maşallah onu da geçtin..
                    ayağına sağlık
                    iyi bir paraya gidecek bu belli oldu
                    Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Bu sene sampiyon olalim ya da olmayalim sene de kadroda yer alacak.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• Son dakikada attığın depar

(UEFA)

Yorum

• Kendisinden başka birisi gol attığında golü atanın yanına gidip sevindikten sonra gol atanı asisti yapan oyuncuya göndermesi çok kral hareket ya. Herkese hakkını teslim edip motive ediyor. Nerden baksan kral hareket

Yorum

• Antrenman fotoğraflarında göremedim, sorun yoktur inşallah.

Yorum

• C.Palace'da kim karar verdi bu adamın sözleşme detaylarına acaba? Hala görevinin başında mı?

Adamlar baya baya iteleme sözleşmesi yaptılar. Aklıma geldikçe şaşırıyorum. 6 milyonluk opsiyonu koydun hadi tamam da fmde çöp topçuyu bedava kiralayıp gelecekte zorunlu bedel koymam gibi sözleşme imzalamış resmen koca kulüp.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• Ayrica bu tip oyunculari en az 3-4 yil kadroda tutamayan ve bu futbolcular ile lig ve Avrupa'da basari yakalayamayan kulüpler asla büyük kulüp olamaz.

Anca basarilar elde edilmeden, carcur edilecek olan bonservis ile taraftarlari ve kendini aldatirsin.
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X