Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Napalım, o zaman bjk maçına kayışı yağlayıp çıkar.

Yorum

• Ah be Sorloth, yapmayacaktın o hareketi.
      8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takımın forveti 4-5-6 maç ceza yiyecek hala uyuyorlar.
        Yok öyle bir şey hemen galeyana geliyorsun...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 4 maç verecekler, bu adamı bjk maçında hiçbir şekilde oynatmazlar
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programları

bugünkü haberde birsey yazmiyor….niye acaba!?

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yok öyle bir şey hemen galeyana geliyorsun...
              3-6 maç üzerinden ceza alsın diye sevk ettiklerinden haberin var mı ?

Nasıl galeyana gelmeyelim, ne verecekler 2 maç mı verecekler TFF adamlarda bütün üyelerin fb li olduğunu ve çoğunluğun onlarda olduğunu da biliyoruz. Böyle fırsat geçmiş ellerine, 3 maç ceza verip 1 maçlık indirimle 2 maç cezayla bırakırlar mı sanıyorsunuz ? Açık açık üst sınırdan ceza verilsin diye göndermişler.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                3-6 maç üzerinden ceza alsın diye sevk ettiklerinden haberin var mı ?

Nasıl galeyana gelmeyelim, ne verecekler 2 maç mı verecekler TFF adamlarda bütün üyelerin fb li olduğunu ve çoğunluğun onlarda olduğunu da biliyoruz. Böyle fırsat geçmiş ellerine, 3 maç ceza verip 1 maçlık indirimle 2 maç cezayla bırakırlar mı sanıyorsunuz ? Açık açık üst sınırdan ceza verilsin diye göndermişler.
                Hocam 43.maddeden sevk edileceğini ilk günden beri yazan benim zaten. Geçmiş örneklere bakarsan hep alt sınırdan ceza verilmiş. Dolayısıyla 3 maç ceza gelecek. Tahrikle 2'ye indirilme şansı var. Ama sen ısrarla 4-5-6 yani üst sınırdan ceza verileceğini yazıyorsun...
                Trabzon bir sevda,

Yorum

• Divane [MENTION=24901]divane[/MENTION]yiz
                  ·
                  15sn
                  Gençlerbirliği maçında kırmızı kart gören Futbolcumuz Sörloth 43.maddeden sevk edildi.

�� Hatırlanacağı üzere Sivasspor maçında kırmızı kart gören Garry Rodrigues'de aynı maddeden sevk edilmişti ve 2 maç ceza almıştı.

@TFF_Org

Yorum

Hocam 43.maddeden sevk edileceğini ilk günden beri yazan benim zaten. Geçmiş örneklere bakarsan hep alt sınırdan ceza verilmiş. Dolayısıyla 3 maç ceza gelecek. Tahrikle 2'ye indirilme şansı var. Ama sen ısrarla 4-5-6 yani üst sınırdan ceza verileceğini yazıyorsun...
                    Tahrik maddesinden dolayı 2 maça indirme ihtimalleri de var, 4-5-6 maç ceza verme ihtimalleri de var diyorum ve ekliyorum, karşımızda normal ve adaletli kurumlar yok. Hepsi fb lehine çalışan kurumlar. Yani ortalığı ayağa kaldırmadık diye vur enseye al lokmayı durumundayız buna dikkat çekiyorum. Adamlar 4-5-6 maç ceza verse ondan sonra çıkıp isyan etsek hiçbir anlamı yok.

Ayrıca tekrar yazıyorum, Erzurum maçının saati geriye alınmazsa o maçı da iptal edip cezayı lige yansıtacaklar. Hala o maçla da ilgili açıklama yapılmadı. Bize büyük operasyon var.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Divane [MENTION=24901]divane[/MENTION]yiz
                      ·
                      15sn
                      Gençlerbirliği maçında kırmızı kart gören Futbolcumuz Sörloth 43.maddeden sevk edildi.

�� Hatırlanacağı üzere Sivasspor maçında kırmızı kart gören Garry Rodrigues'de aynı maddeden sevk edilmişti ve 2 maç ceza almıştı.

@TFF_Org
                      43.madde sert faullere 2-4 maç, şiddetli hareketlere 3-6 maç ceza verilmek üzere ikiye ayrılır. Rodrigues toplu oyunda yaptığı hareketten dolayı 2 maç ceza aldı. Tıpkı Abdulkadir Parmak'ın aldığı gibi. Ancak oyun dışı yapılan müdahaleler şiddetli harekete girdiğinden Sörloth'un durumu ilk kıstasa sokulamaz...

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tahrik maddesinden dolayı 2 maça indirme ihtimalleri de var, 4-5-6 maç ceza verme ihtimalleri de var diyorum ve ekliyorum, karşımızda normal ve adaletli kurumlar yok. Hepsi fb lehine çalışan kurumlar. Yani ortalığı ayağa kaldırmadık diye vur enseye al lokmayı durumundayız buna dikkat çekiyorum. Adamlar 4-5-6 maç ceza verse ondan sonra çıkıp isyan etsek hiçbir anlamı yok.

Ayrıca tekrar yazıyorum, Erzurum maçının saati geriye alınmazsa o maçı da iptal edip cezayı lige yansıtacaklar. Hala o maçla da ilgili açıklama yapılmadı. Bize büyük operasyon var.
                      Kurullar hakkındaki görüşüne bir şey demiyorum ki zaten. Ancak talimatlar ortadayken farklı bir beklentiye girmenin pek bir anlamı yoktu. Kaldı ki ben de sezon başındaki Elneny'nin tekmeyle aldığı 3 maç ceza ortadayken, Sörloth'un 4-6 maç ceza alma ihtimali olmadığını söyledim. Tahrik indirimi konusunda bir şey diyemem. Hakkı gözetirlerse 2'ye indirmeleri lazım. Ancak Elneny'ye indirim yapmadıkları da ortada. Erzurum maçı konusu hava raporlarına bakılırsa risk barındırıyor ancak resmi başvuru yapıldığını zannetmiyorum...
                      Trabzon bir sevda,

Yorum

43.madde sert faullere 2-4 maç, şiddetli hareketlere 3-6 maç ceza verilmek üzere ikiye ayrılır. Rodrigues toplu oyunda yaptığı hareketten dolayı 2 maç ceza aldı. Tıpkı Abdulkadir Parmak'ın aldığı gibi. Ancak oyun dışı yapılan müdahaleler şiddetli harekete girdiğinden Sörloth'un durumu ilk kıstasa sokulamaz...

Kurullar hakkındaki görüşüne bir şey demiyorum ki zaten. Ancak talimatlar ortadayken farklı bir beklentiye girmenin pek bir anlamı yoktu. Kaldı ki ben de sezon başındaki Elneny'nin tekmeyle aldığı 3 maç ceza ortadayken, Sörloth'un 4-6 maç ceza alma ihtimali olmadığını söyledim. Tahrik indirimi konusunda bir şey diyemem. Hakkı gözetirlerse 2'ye indirmeleri lazım. Ancak Elneny'ye indirim yapmadıkları da ortada. Erzurum maçı konusu hava raporlarına bakılırsa risk barındırıyor ancak resmi başvuru yapıldığını zannetmiyorum...
                        2 sene önce yumlu gomis pozisyonu vardı. Gomis 1 maç ceza almış. Daha çok buna benziyor ki bence sörloth hepsinden masum. Elneny pozsiyonu çok farklı bence. Arkadan adama tekme atıyor.

Yorum

Elneny pozisyonu ile ne alakası var bu pozisyonun neden bjklilerin gazına geliyorsunuz.elneny rakibe faul yapıyor.rakip elneny vurunca o da elneny vuruyor.dogal olarak ikisine de 3 mac veriliyor.sorlothun pozisyonu sarı kart rakibe ise kirmizi ve 3 mac verilmesi gerekirken hadi sorlotha kirmizi verdiler.bunun cezası en fazla 1 maçtır.hadi diyelim federasyon ve bjklilerin baskısı ile 2 mac diyelim.3 mac ne demek.3 mac demek sizi biz şampiyon yapmayız demek.hatta 2 mac ceza da bu demek.biraz uyanık olun.bizim camia malesef 2 maça bile razı.nasil bir camlayız böyle.sozde korunuyoruz yani.birde korunmadan demekki her maci 3_0 hükmen yenilevegiz herhalde.bu camia şampiyon olamamasının temel birkac sorunu var. 1.lobisi yok 2.aşırı saf.buna temizlik denir mi şüpheli.emin bu forumda bile siyaset tarafından bu sezon korundugumuza inanan bir grup bile vardir.eger sorlothe 2 mac veya üzeri ceza çıkarsa isyanımızı had safhaya çıkarmalıyız.bu ne lan böyle.fb maçında haksız kırmızıdan wakame sivas belkide bjk maçında haksız kırmızıdan sorloth olmayacak.sonra trabzonspor korunuyor.kufur etmemek elde degil.korunmayi geçtik resmen dograniyoruz sorlothe 2 maça isyan çıkmalı isyan.beyler uyumayın.fbli.bjkli.gsli bir oyuncuya böyle bir pozisyondan dolayı 2 mac verecekler tffyi başlarına geçirir 3 camiada.
                          En son emre6117 tarafından düzenlendi; 11.02.2020, 18:36.

Yorum

• 2 Tekme 1 yumruk yemis hemde arkadan bir adama karsilik olarak vurmak degil sadece kendisinden uzaklastirmak icin reflex icabi ittirmesi 3 mac ceza ile cezalandirilacaksa abi klübü kilitleyelim bu ne serefsizlikdir.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• FutbolArena [MENTION=40627]Futbol[/MENTION]arena
                              ·
                              56sn
                              Alexander Sörloth, kural dışı hareketi gerekçesiyle PFDK'ya sevk edildi.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2 sene önce yumlu gomis pozisyonu vardı. Gomis 1 maç ceza almış. Daha çok buna benziyor ki bence sörloth hepsinden masum. Elneny pozsiyonu çok farklı bence. Arkadan adama tekme atıyor.
                                Güzel örnek fakat orada Mustafa'nın ufak bir dokunmayla kendini atıp numara yaptığı için takdiri indirim uygulandı. Hatta Mustafa o dönem bütün spor yorumcularından da linç yemişti. Ne yazık ki Pereira da aynı şeyleri durmadan yapıyor. Dolayısıyla benzer muameleyi uygulayacaklarını sanmıyorum. Hamlenin yüze gelmesinin dışında şiddeti de sözkonusu...

İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Elneny pozisyonu ile ne alakası var bu pozisyonun neden bjklilerin gazına geliyorsunuz.elneny rakibe faul yapıyor.rakip elneny vurunca o da elneny vuruyor.dogal olarak ikisine de 3 mac veriliyor.sorlothun pozisyonu sarı kart rakibe ise kirmizi ve 3 mac verilmesi gerekirken hadi sorlotha kirmizi verdiler.bunun cezası en fazla 1 maçtır.hadi diyelim federasyon ve bjklilerin baskısı ile 2 mac diyelim.3 mac ne demek.3 mac demek sizi biz şampiyon yapmayız demek.hatta 2 mac ceza da bu demek.biraz uyanık olun.bizim camia malesef 2 maça bile razı.nasil bir camlayız böyle.sozde korunuyoruz yani.birde korunmadan demekki her maci 3_0 hükmen yenilevegiz herhalde.bu camia şampiyon olamamasının temel birkac sorunu var. 1.lobisi yok 2.aşırı saf.buna temizlik denir mi şüpheli.emin bu forumda bile siyaset tarafından bu sezon korundugumuza inanan bir grup bile vardir.eger sorlothe 2 mac veya üzeri ceza çıkarsa isyanımızı had safhaya çıkarmalıyız.bu ne lan böyle.fb maçında haksız kırmızıdan wakame sivas belkide bjk maçında haksız kırmızıdan sorloth olmayacak.sonra trabzonspor korunuyor.kufur etmemek elde degil.korunmayi geçtik resmen dograniyoruz sorlothe 2 maça isyan çıkmalı isyan.beyler uyumayın.fbli.bjkli.gsli bir oyuncuya böyle bir pozisyondan dolayı 2 mac verecekler tffyi başlarına geçirir 3 camiada.
                                BJK'lilerin gazına gelmiş olsaydım bu mesaj atmış olmazdım herhalde değil mi?

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                BJK'liler sırf maçımız var diye Elneny de tahrik edilip kırmızı görüp 3 maç ceza aldı diyor ama iki pozisyon arasında ciddi bir fark var. Elneny rakibine tekme attı, Sörloth ise elleriyle itti. Zaten hamle yüzüne olmasaydı o düşmeye rağmen kırmızı görmeyecekti. Hepsi bir yana Sörloth 3 maç ceza alsa bile, ertelenen Malatya karşılaşması normal şartlarda Sivas maçının akabinde oynanacağı için BJK maçında oynayacaktır...
                                Elneny ile benzer tarafı tahrik içermesi. Yoksa Sörloth'un rakibini itmesiyle, Elneny'nin tekmesini bir tutacak değilim herhalde. Sörloth'un pozisyonu yüze gelmemiş olsaydı % 100 sarı karttı. Oradaki talihsizliği bilerek veya bilmeyerek hamlenin yüze doğru gelmesi oldu. Ha Ömer Bayram da Pereira'nın yüzüne hamle yaptı denilebilir ama şiddet kıstası alındığında ikisi çok farklı. Daha önce de söylediğim üzere işin vicdani boyutuna bakıldığında, Sörloth'un ceza alması insafsızlıktır fakat bu düzende vicdana değil, talimatlara bakılıyor. Ha geçmişte ne cezalar indirildi derseniz de haklısınız...
                                Trabzon bir sevda,

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X