Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sturridge nasıl alacak maçı. Adam gibi oynayıp katkı verse bari

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O rakiple olan mesajlaşma gercek mi? Dakikalar aynı nerdeyse cok sacma geldi bana. Sebebi neydi ki!
      Anlaşılan o ki birbirlerine karşışıklı yazıyorlardı, çünkü mesajlaşmanın öncesi de var. Neredeyse aynı dakikaya denk gelmesi bundan. Yalan olsa bu konuşmaları kendi sosyal medya hesaplarından paylaşmazlar.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O rakiple olan mesajlaşma gercek mi? Dakikalar aynı nerdeyse cok sacma geldi bana. Sebebi neydi ki!
        Aynı dk falan fbli ağlaması. Işlerine öyle geldikleri için selam ben baiono kısmını paylaşmıyorlar. Arada 5 dk var. Sorloth o ara yazmış, baiano da zaten önceden hazırlamış belliki konuşmasını, sorlothun bir şey yazmasını bekleyip direk yapıştırmış. Yok efendim 1 dkda bilmem kaç kelime yazmış vs fazla sherlock izlemişler.
        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynı dk falan fbli ağlaması. Işlerine öyle geldikleri için selam ben baiono kısmını paylaşmıyorlar. Arada 5 dk var. Sorloth o ara yazmış, baiano da zaten önceden hazırlamış belliki konuşmasını, sorlothun bir şey yazmasını bekleyip direk yapıştırmış. Yok efendim 1 dkda bilmem kaç kelime yazmış vs fazla sherlock izlemişler.
          Zaten yalan olsa baiano yalanlardı

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Toure'nin had bilmemezliği. Sen kimsin Sörloth ile omuz mücadelesine giriyorsun
            gerçekten de hikayesi olan bir pozisyondu.

toure çok güçlü bir omuz koydu, sörloth'u baya sarstı. fakat penaltı pozisyonunda aşırı bir reaksiyonu vardı toure'nin, nedenini anlayamadım. sonrasında sarı kart yerken de hakeme sırtını döndü vs kendince protesto yaptı. o pozisyonda sörloth'a üstünlük sağlayınca, taktiksel disiplinden de kopmuş olmanın etkisiyle stoperin yapmaması gereken bir işe kalkışıp top sürdü orta yuvarlağa kadar. o noktada sörloth insanüstü bi kararlılıkla gelip topa dokundu, sonra bir daha dokundu, ortayı tipleyip asistini yaptı seri katil gibi bitirdi maçı.

hemen sonrasında hamza hamzaoğlu toure'yi de oyundan alarak 3 değişiklik birden yaptı. toure'ye sinirlendi muhtemelen, bence o pozisyonda oyundan alma kararını verdi

toure de hislerine yenilip maçı satmış oldu
            En son Dawsofield tarafından düzenlendi; 10.02.2020, 22:46.
            futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Federasyonun shorlot'un cezasını 0 maç verme ihtimali varmı ?
              Shorlot 1 maç caza alınca zaten oynamasının düşünülmediği kupa maçında cezasını çekeceği için , sırf birilerine malzeme vermek adına kartı iptal edebilirler diye düşünüyorum .

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Hakem raporları dikkate alındığında 2 maç ceza verilip tahrik indirimi ile 1 maç ceza alacaktır. Kesinlikle tahrik indirimi yapılacaktır. Aksi halde bu madde hiçbir olayda uygulanamaz demek manasına gelir.
                BMN TRABZON

Yorum

• Karar ne zaman açıklanır?
                  "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• PFDK kararları salı günü açıklanmıyor mu?

Eğer bugün açıklanmazsa tahkime nasıl başvuracağız?
                    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      PFDK kararları salı günü açıklanmıyor mu?

Eğer bugün açıklanmazsa tahkime nasıl başvuracağız?
                      Lig maçlarında PFDK kararları Perşembe açıklanıyor. Bugün sevki açıklanacak ki kulübe 43.maddeden yani minimum 3 maç cezadan sevk edildiği yazısı gitmiş. PFDK Perşembe günü cezayı açıklayacak. Akabinde bizimkiler hemen başvurursa Tahkim olağanüstü toplanıp Cuma günü nihai kararı verecek. Ben 3 maç cezanın verilip tahrik nedeniyle 2'ye indirilmesini bekliyorum. Kritik nokta kalan 1 maç cezanın ertelenip ertelenmeyeceği. Ertelemeler uzun bir süredir yapılmasa da talimatta mevcut...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 4 maç verirler, tahkimde 3'e iner. Erzruum, Sivas ve Bjk maçlarında oynayamaz. Ligde ki 2 maçta puan kaybına zemin olur. Olur da olur. Net bir operasyon çekiyorlar şu an!
                        Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Lig maçlarında PFDK kararları Perşembe açıklanıyor. Bugün sevki açıklanacak ki kulübe 43.maddeden yani minimum 3 maç cezadan sevk edildiği yazısı gitmiş. PFDK Perşembe günü cezayı açıklayacak. Akabinde bizimkiler hemen başvurursa Tahkim olağanüstü toplanıp Cuma günü nihai kararı verecek. Ben 3 maç cezanın verilip tahrik nedeniyle 2'ye indirilmesini bekliyorum. Kritik nokta kalan 1 maç cezanın ertelenip ertelenmeyeceği. Ertelemeler uzun bir süredir yapılmasa da talimatta mevcut...
                          Cezayı üçte birine kadar indirebilirler değil mi, teknik olarak?

Yorum

• Bana da nihayetinde 2 maç vereceklermiş gibi geliyor. Ali Koç'un algı çalışmalarının sonucu olarak 1 maça indiremeyeceklerini düşünüyorum.
                            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cezayı üçte birine kadar indirebilirler değil mi, teknik olarak?
                              Geçmişteki tahrik indirimleri hep üçte bir oranında yapılmış. Yani 3 maç ceza çıkmışsa 2'ye inmiş...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Büyük operasyon çektiler sanki adam öldürmüş gibi 3-6 maç üzerinden ceza vereceklermiş yönetimimiz çok güzel twit atıyor bravo. İşte böyle durumlarda insan sinirleniyor. Hiçbir şey yapamıyorsan resmi siteden TFF istifa et diye zehir zemberek açıklama yap, medyada algı oluşsun.

Vur enseye al lokmayı, ben de sandım sessizlikleri lobicilikten. Takımın forveti 4-5-6 maç ceza yiyecek hala uyuyorlar.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X