Sturridge nasıl alacak maçı. Adam gibi oynayıp katkı verse bari
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO rakiple olan mesajlaşma gercek mi? Dakikalar aynı nerdeyse cok sacma geldi bana. Sebebi neydi ki!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO rakiple olan mesajlaşma gercek mi? Dakikalar aynı nerdeyse cok sacma geldi bana. Sebebi neydi ki!( ゚д゚)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı dk falan fbli ağlaması. Işlerine öyle geldikleri için selam ben baiono kısmını paylaşmıyorlar. Arada 5 dk var. Sorloth o ara yazmış, baiano da zaten önceden hazırlamış belliki konuşmasını, sorlothun bir şey yazmasını bekleyip direk yapıştırmış. Yok efendim 1 dkda bilmem kaç kelime yazmış vs fazla sherlock izlemişler.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleToure'nin had bilmemezliği. Sen kimsin Sörloth ile omuz mücadelesine giriyorsun
toure çok güçlü bir omuz koydu, sörloth'u baya sarstı. fakat penaltı pozisyonunda aşırı bir reaksiyonu vardı toure'nin, nedenini anlayamadım. sonrasında sarı kart yerken de hakeme sırtını döndü vs kendince protesto yaptı. o pozisyonda sörloth'a üstünlük sağlayınca, taktiksel disiplinden de kopmuş olmanın etkisiyle stoperin yapmaması gereken bir işe kalkışıp top sürdü orta yuvarlağa kadar. o noktada sörloth insanüstü bi kararlılıkla gelip topa dokundu, sonra bir daha dokundu, ortayı tipleyip asistini yaptı seri katil gibi bitirdi maçı.
hemen sonrasında hamza hamzaoğlu toure'yi de oyundan alarak 3 değişiklik birden yaptı. toure'ye sinirlendi muhtemelen, bence o pozisyonda oyundan alma kararını verdi
toure de hislerine yenilip maçı satmış olduEn son Dawsofield tarafından düzenlendi; 10.02.2020, 22:46.futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir
- Alıntı
Yorum
-
Federasyonun shorlot'un cezasını 0 maç verme ihtimali varmı ?
Shorlot 1 maç caza alınca zaten oynamasının düşünülmediği kupa maçında cezasını çekeceği için , sırf birilerine malzeme vermek adına kartı iptal edebilirler diye düşünüyorum .
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePFDK kararları salı günü açıklanmıyor mu?
Eğer bugün açıklanmazsa tahkime nasıl başvuracağız?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig maçlarında PFDK kararları Perşembe açıklanıyor. Bugün sevki açıklanacak ki kulübe 43.maddeden yani minimum 3 maç cezadan sevk edildiği yazısı gitmiş. PFDK Perşembe günü cezayı açıklayacak. Akabinde bizimkiler hemen başvurursa Tahkim olağanüstü toplanıp Cuma günü nihai kararı verecek. Ben 3 maç cezanın verilip tahrik nedeniyle 2'ye indirilmesini bekliyorum. Kritik nokta kalan 1 maç cezanın ertelenip ertelenmeyeceği. Ertelemeler uzun bir süredir yapılmasa da talimatta mevcut...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCezayı üçte birine kadar indirebilirler değil mi, teknik olarak?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
- Alıntı
Yorum
-
Büyük operasyon çektiler sanki adam öldürmüş gibi 3-6 maç üzerinden ceza vereceklermiş yönetimimiz çok güzel twit atıyor bravo. İşte böyle durumlarda insan sinirleniyor. Hiçbir şey yapamıyorsan resmi siteden TFF istifa et diye zehir zemberek açıklama yap, medyada algı oluşsun.
Vur enseye al lokmayı, ben de sandım sessizlikleri lobicilikten. Takımın forveti 4-5-6 maç ceza yiyecek hala uyuyorlar."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum