Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 20 gol Sorloth 15 gol Sturridge atarsa şampiyon oluruz.Adam gol atıyor en önemli özellik.

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      milli takımda attığı golün kopyasını atti mermi gibi kafa vuruşu. helal olsun sana
      Sörloth gerçekten takıma cuk oturdu. Takımı sahiplenişi de müthiş. Rodeaganın çok ama çok öninde şuana kadr.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İlk 11'i gördükten sonra ilk kez bu kadar umutsuz oldum performansı hakkında ve yanılmadım. Çünkü henüz tek forvet oynayacak beceriye sâhip değil ve belki de hiçbir zaman olmayacak. Hakezâ iyi bir forvet oyuncusu olması için böyle bir yeti kazanması da şart değil. Sturridge, Başakşehir maçına yetiştirdiği takdirde İstanbul'da 2. kez ağları sarsacaktır.
        Transfer döneminde burada herkes yıldız oyuncuları anarken seni yazdım, deli gibi eleştirildiğin dönemde sana arka çıktım, gol atacağını hissettiğim her hafta bunu açıkça dile getirdim... Dolayısıyla gol atıp parmaklarını ağzına götürdüğün zaman belki de en çok sevinenlerden biri ben oluyorum. "'Ben demiştim' demeyi sevmem" demeyeceğim hiç... Demiştim, utandırmadın. Var olasın

Yorum

• Takım olarak kafa gollerine hasret kalmıştık. Korner golünü zaten unutmuştuk. İyi oldu.

Yorum

• Bugünkü Sörloth'u çok daha fazla sevdim. Oyun performansından bahsetmiyorum. Penaltıda Visca'ya atarlanan, golden sonra sus işareti yapan karakterinden bahsediyorum. Bizim lig pısırık topçuyu ezer. Az yırtık olmakta fayda var.
            ( ゚д゚)

Yorum

• Her mac ayni ozveri

Disiplinli ve devamliligi olan futbolcunun hali baska. 20+ golu sana yazdik, Allah sakatlik vermesin

HEP
              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• hakeme de ayar çekti gerektiğinde, başakşehirli futbolcuların penaltı da sturridgenin konsantrasyonunu bozmak isteyenlere de ayar çekti.
                bunlar çok önemli, adam hem efendi hem gerektiğinde dur demesini biliyor.
                buldozer lakabını haketti. yaşının daha 23 olduğu düşünüldüğünde nasıl bir karakter olduğu anlaşılıyor.

Yorum

• kafa golleri haminin şutları gibi sert,çok iyi adam böyle giderse açık ara gol kralı olur
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Bence biraz hirslanmasi lazim, dün golden önce sinirlendirdiler dedim tamam kafayi vuracak ve vurdu.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
                    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Adam resmen kafayı çaktı. Maç onlara geldiği, neredeyse pes ettiğimiz halde maçı soğutmak için her türlü pisliği yapanlara tam da hakettiği gibi... Krasnodar maçında sahada ruh gibiydi dün ise şampiyon Trabzonspor ruhu vardı içinde...
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İyi oynamadı ama yine takımı ipten aldı. İşin bir başka yönü ise Abdulkadir veya Uğurcan satılmadan bizim bu adamın bonservisini alma şansımız yok...
                        sampiyon olursak bile mi ?

Yorum

• getefa maçından beri takımın en çalışkan oyuncusu mücadeleden hiç kaçmıyor sürekli arayış içinde ama onu ilerde tutamıyoruz mecburen orta sahaya geliyor zira topu o noktaya getiremiyoruz eksik oyunculardan dolayı ama o işini fazlasıyla yapıyor fırsatı bulunca.

agresif oyuncu geri adımı yok sadece kendisi için değil takımı içinde ileri adım atıyor rakiple dalaşmaktan kaçmıyor. tabi kuzeyin kralı olmak kolay değil.

birde kıçlarını üzerine oturup sosyal medyadan izledikleri videolarla asıp kesen ergen fikirlileri tokatladığı için ayrıca mutluyum. oyuncu hakkında araştırma yapmak güzel tabi ama net fikir sahibi olmak için beklemeleri gerekiyordu.

bonservisini alamadak satışını gerçekleştirirsek şaşırmam merih gibi hem bizde hem milli takım atıyor bu performansı sürerse değerini katlamaya devam edecek.

ekuban'la beraber fena olurlardı.
                          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adam resmen kafayı çaktı. Maç onlara geldiği, neredeyse pes ettiğimiz halde maçı soğutmak için her türlü pisliği yapanlara tam da hakettiği gibi... Krasnodar maçında sahada ruh gibiydi dün ise şampiyon Trabzonspor ruhu vardı içinde...
                            Boksör sağlı sollu çalışıyor

(UEFA)

Yorum

• Karambolde pes pese kacirdigi 2 net pozisyonda santrafora yakismayacak vuruslar yapti ama son dakikada affettirdi. Kafa vuruslari iyi, sol ayagiyla daha net vuruslar yapmaya basladiginda degeri artabilir. Sag ayak yok, ona yapacak bir sey yok.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Şu topu by17 gibi açarak rakibe doğru sürmese birde çok güzel olacak, o kadar basit toplar kaptırıyor ki. Ekubanı biraz örnek almalı, yani topu rakibin olduğu taraftan sürmemeli, ama eleman aşırı solak sağ ayağını resmen topa değdirdimiyor.
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X