Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sonuna kadar arkandayız. Orda hakemin yapamadığını sen yaptın. Senin gibi yiğit ve temiz kalpli bir evladı doğuran ananın ellerinden öpüyorum.

Bir Sörloth'u engelleyebilirsiniz ama sahada karşınıza 11 Sörloth çıkar.

Tüm futbolcular bu yapılanlara karşı birlik olmalı.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• Ne has ettin o pezevenke. Birşey olmaz dinlenirsin bomba gibi dönersin koca herif.

Yorum

• Yorum

• Geçenlerde de içimden geçmişti, bu adamı sakatlamak için oynarlar diye. Ben kupa maçında fenerliler yapar diye düşündüm ama erken davranıp adam tutmuşlar.

Yorum

• Zemzemi 3de bırakmış, gençlerli rakip hala daha saldırıyordu Sorloht'a.
            ( ゚д゚)

Yorum

• BJK'liler sırf maçımız var diye Elneny de tahrik edilip kırmızı görüp 3 maç ceza aldı diyor ama iki pozisyon arasında ciddi bir fark var. Elneny rakibine tekme attı, Sörloth ise elleriyle itti. Zaten hamle yüzüne olmasaydı o düşmeye rağmen kırmızı görmeyecekti. Hepsi bir yana Sörloth 3 maç ceza alsa bile, ertelenen Malatya karşılaşması normal şartlarda Sivas maçının akabinde oynanacağı için BJK maçında oynayacaktır...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Sörlothun kırmızı pozisyonunu dikkatlice izledim tekrardan. Adamı önce göğüsünden itiyor adam hala bırakmayınca mecburen eli yüzüne gidiyor

Yorum

• Boksör ne tahrik yedin bu maç be.
                  Sana da hak vermemek elde değil...

Sağlık olsun, her şeyde vardır bir hayır...

(UEFA)

Yorum

• Biraz dinlensin kral

Yorum

• Şerefsizliğe kurban verdik. Vara gidip o tinerci kılıklıya kart vermeyen hakemin de... Bir maçtan fazla ceza verecek olan kurulların da...
                      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                      FIRTINAİHTİLALEFSANE
                      we the north

Yorum

• Maç esnasında çok dikkatli izlememiştim ama gençlerbirliğinin 8 numaralı oyuncu müsveddesinin topla işi yok direk sakatlamaya en kötü kart almaya yönelik dalmış Sörloth'a. Yönetim görevini yapsın hakkını yedirmesin.
                        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• G. B. bağlantılarının araştırılması lazım, sakatlamak amacıyla Sörlota dalmış. Aslında en iyisi 2 taraftar onun kafasını kırmalı
                          En son Hakan tarafından düzenlendi; 08.02.2020, 23:54.

Yorum

• çok haklısın ama keşke kendine hakim olabilseydin Kral. Jailson belhanda ya tokat attı diye 8 maç ceza aldı. Bu fenerasyon ve mhk varken en az 3 maç ceza alacağını düşünüyorum.
                            diğerlerinden farklı...öteki...
                            Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                            2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• o şişmiş bilek onunsa, zaten haftaya zor oynardı. ama bjk maçına kadar bitmeli cezası. 3 maç verilirse kulüp yaygarayı basmalı. damat dahil herkesi devreye sokmalıyız.

Yorum

• İnşallah 2 maç ceza alır da Beşiktaş maçında sahada olur.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X