“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
son dk da gelen 2 gol...
tribünler nasıl coşmuştur kim billir..
Arsenal bu sezon şampiyonluğu büyük ölçüde yitirdi bana göre.. liverpool'ın şampiyon olması uzun zaman sonra ingiltere'de büyük ses getirir.. Arsenal şampiyon olmaz ise l.pool şampiyon olsun..
Beşiktaş maçı öncesi bakıyordum maça . Ara ara uyku bastırdı , Lampard atıldı o ara . Yine bastırmaya başladı uyku , o arada Liverpool bastırıyor ama pek pozisyon yok . Benayoun 'un o ara attığı şut güzeldi . Sonra Gerrard adamları üstüne çekip , Aurelio'yu gördü . O da güzel bir orta yaptı . Tabi burada en büyük alkış , ön direğe müthiş bir koşu yapan ve Alex 'in önüne geçen Torres'eydi . Müthişsin Torres . Kritik bir goldü , üç puan çook önemliydi . İkinci goldede Benayoun'un koşusu ve A.Cole'e yaptırdığı koşu alkışı hak etti . Sonuç olarak Chelsea'yi devirerek yola devam ediyoruz , umarım sene sonu gülen biz oluruz ...
Chelsea 'nin bu saatten sonra şampiyonluk şansı olduğunu düşünmüyorum .
Hala çok hafta olabilir önümüzde ama şampiyonluk yolundaki en büyük rakiplerinden Manchester'dan iki maçta bir , Liverpool 'dan sıfır puan alması bitirdi işi tahminim . Liverpool 'u geçse Manchester 'ı geçemez , Manchester 'ı geçse Liverpool 'u geçemez
Bu maç aynı zamanda da Liverpool için de ölüm kalım maçıydı evlerindeki bu maçı kaybetseler aynı Chelsea gibi şansları çok azalacaktı ama kazandılar.. Manu'nun kolay puanlar vermesi zor ama yine de zirveye tutundu Liverpool bir şansı var..
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Arshavin 'de Arsenal 'e çok yaklaştı , bakalım ne olacak . Bir yerde İngiltere'de sağlık kontrolünde diye duymuştum . Arshavin'i böyle büyük liglerde izlemek istiyordum Euro08'den beri . Nihayet geliyor . Hayırlı olur inşallah Arshavin için
Arshavin 'de Arsenal 'e çok yaklaştı , bakalım ne olacak . Bir yerde İngiltere'de sağlık kontrolünde diye duymuştum . Arshavin'i böyle büyük liglerde izlemek istiyordum Euro08'den beri . Nihayet geliyor . Hayırlı olur inşallah Arshavin için
Yorum