Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İngiltere | Premier Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• forza chelsea

Yorum

• Forza Chelsea!!

Yorum

• Forza Chelsea

Yorum

• Ingiliz maci varmi?
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Bu akşam iki tane var Mahmut:

21.45 West Bromwich - M.United > SPORMAX
            23.45 Portsmouth - Aston Villa > SPORMAX
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Maçlar pek hoşuma gitmedi .

West Bromwich bir puan alsın en az sevinelim , yeter .

Yorum

• tsk ederim saolun bu aksam bakmaya calisirim
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• ManU şu an maçını oynuyor ama içimden pek izlemek gelmedi.

Kendimi Alanzinho'nun karşılama fotoğraflarına odakladım çünkü.

Yorum

• Pişman oldum izlemediğime.

ManU şov yaptı!

Premier Lig'de 22. hafta maçları oynanırken, geceye Manchester United damga vurdu !..
                    1 maçı eksik olmasına rağmen Liverpool'un önünde haftaya lider giren Kırmızı Şeytanlar, ligin dibindeki West Bromwich'e konuk olduğu maçta adeta şov yaptı: 0-5

22. dakikada Berbatov'un golüyle öne geçen ManU, ilk yarının son dakikasında Tevez ile farkı ikiye çıkardı. Bu arada 40. dakikada kırmızı kart gören Robinson, West Bromwich'i 10 kişi bıraktı.

61. dakida Vidic skoru 3-0 getirirken; Ronaldo'nun 65. ve 73. dakikalarda attığı 2 golle skor 5-0 oldu. Manchester United bu galibiyetle puanını 50'e çıkardı ve liderliğini sürdürdü.

Gecenin diğer maçlarında ise şu sonuçlar alındı:
                    Sunderland-Fulham: 1-0
                    Portsmouth-Aston Villa: 0-1
                    Tottenham-Stoke City: 3-1

ligtv.com.tr

Yorum

• Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Tottenham, Stoke City'yi Defo, Lennon ve Dawson'ın golleriyle 3-1 mağlup etti..

Bu akşam:

21.45 Chelsea - Middlesbrough > SPORMAX
                      23.45 Wigan Athletic - Liverpool > SPORMAX
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Liverpool 1-1 eriyor

İngiltere Premier Ligi 23. hafta mücadelesinde şampiyonluk adaylarından Liverpool, deplasmanda Wigan'la 1-1 berabere kaldı.
                        Liverpool 41. dakikada Benayoun'un golüyle öne geçmesine rağmen, 83. dakikada Mido'nun gölüne engel olamayınca beraberlik serisine bir yenisini daha eklemiş oldu.

Liverpool üst üste 3 hafta berabere kalarak liderlikten 3. sıraya kadar gerilemiş oldu.

ligtv.com.tr

Yorum

• Offfffffff Liverpoll offffffffffffff
                          " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Aynen Apocan, aynen. Seni sevmiyorum Rafa Benitez. Takım liderken dâhi sevmiyordum, hâlen sevmiyorum. Gittiğin gün şampiyonluk yolunda en büyük adım atılacaktır.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Geçmiş olsun .

Yavaş yavaş umutların azaldığının kanıtlandığı günlere giriyoruz .

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynen Apocan, aynen. Seni sevmiyorum Rafa Benitez. Takım liderken dâhi sevmiyordum, hâlen sevmiyorum. Gittiğin gün şampiyonluk yolunda en büyük adım atılacaktır.
                                Benitez konusunda tamamen haklısın abi.Benitez ile şampiyonluk sadece bir hayal.Bu sene 'Tamamdır, bu sefer olacak' dedik, sonuç yine hüsran..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim