Buldozer gibi takım vallahi.Önüne geleni yeniyor.Ronaldo yine gol atmış.25 golü oldu.Unutulmayacak bir performans.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İngiltere | Premier Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Futbolda olur böyle şeyler : )
ManU'lu arkadaşları tebrik etmiyorum
Ama takımı tebrik ederim.
çççTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
zevkli bir karşılaşma oluyo...İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülechelsea-arsenal ilk yari 0-0 bitti
Yorum
-
Sagna'nın bileği çok kötü döndü. Sakatlandı çıkıyor.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
Manchester ! İşte o kadarİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolda olur böyle şeyler : )
ManU'lu arkadaşları tebrik etmiyorum
Ama takımı tebrik ederim.
ççç
Yorum
-
Arsenal eski Arsenal değil, şaşırtıcı doğrusu.İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegene drogba atti chelsea 2-1 öne gecti 82.dk.
Yorum
-
Ben de o beklenti içerisindeydim. Ama Van Persie sakatlandı. Fabregas cezalı oldu, sakatlık yaşadı. Derken Eduardo'nun sakatlığı çok kötü oldu.İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleah arsenal halbuki şampiyon olacaktın sen yaaTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum