Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İngiltere | Premier Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu adamla bizim Hüseyin aynı mevkinin adamı işte
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zeyyat Kafkas ççç ççç ççç
      iyi yakalamışsın uğurtan ççç

Yorum

• sacit sende zeyyat gibi, dışardan izlersin ancak şampiyonluğu. manu her türlü alır şampiyonluğu.
        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Uzatmalarını izlediğim maçta Everton 'a 1-0 kaybederek FA Cup 'a veda ettik . Devam etsek bu kupada iyi olacaktı , sağlık olsun . 10 kişi oynadık maçın son 15 dakikasını ve uzatmaları . Uzatmaların sonundada güzel bir gol attılar . Geçmiş olsun ...

Yorum

• zevksiz bir maçtı derbiye yakışmadı

Yorum

• Maçta net pozisyonlar yoktu, zevksizdi ama çok tempolu geçti hatta normal İngiliz maçlarından çok daha tempoluydu; bu da beraberinde çok pas hatası getirdi tabi.. Ortasahadaki savaştan bir türlü gol çıkmadı ama en sonunda uzatmalarda geldi gol.. Geçmiş olsun Liverpool'a..
              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Bu maçta yenilmemizin yanında Gerrard sakatlandı , resmi sitede anladığım kadarıyla Porstmouth maçında yok bu hafta . Sonra City maçına yetişirmiş , galiba Lucas ve Xabi Alonso 'da cezalı . Yenilgiyle birlikte kötü haberler bunlar ...

Yorum

• Zaten Gerrard'ın sakatlanması Liverpool'un orta sahasını düşürmedi desek biraz yalan söylemiş oluruz.. Lucas tempolu, içten oynuyor ama yeterli değil.. Daha sonra yine Lucas Leiva'nın atılması kalan dakikalarda ve uzatmalarda Liverpool'un gömülmesine ve her geçen dakika oyundan düşmesine neden oldu bu da bir gerçek.. Xabi Alonso'nun olmaması kötü olacak, yerine Mascherano'yu oynatacak sanırım..

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Gerrard sakatlanıp çıkarken, Everton'lu seyircilerin el sallaması çok güzeldi.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Lucas atılırken de salladılar Çok iyiydi hakkaten ya..

Yorum

• GERRARD 3 HAFTA YOK

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un kaptanı Steven Gerrard, sakatlığı nedeniyle sahalardan 3 hafta uzak kalacak.

Liverpool Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Federasyon Kupası 4. tur maçında Everton'a yenilgiyle biten maçta, sol dizinin arkasındaki kirişi kopan Gerrard, 3 hafta forma giyemeyecek.

İngiltere Milli Takımı'nın da kaptanı olan Gerrard, 11 Şubat'ta İspanya ile deplasmanda yapılacak dostluk maçında da yer almayacak.

Maraton

Yorum

• Gerrard'a yazık olmuş.
                          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Chelsea 0-0 Hull

İkinci yarısını izledim maçın .

Açıkcası Hull'un daha çok pozisyonu var desek yalan olmaz . İki tane net pozisyonu harcadılar . Chelsea'nin Kalou ile girdiği pozisyon haricinde ciddi pozisyonu yok . İlk yarı neler oldu bilmiyorum , spiker Chelsea 'nin ilk yarı iyi olduğundan bahsediyordu . İyi bir sonuç bu . Böylelikle Chelsea büyük bir yara daha almış oldu

Hull 52 maç sonra 0-0 berabere kaldı , spikerin yalancısıyım . Ne güzel bir istatistiktir bu . Adamlar golsüz maç geçirmiyordu bu maça kadar

Liverpool , 19.30 'da Portsmouth deplasmanında . Kayseri maçının aralarında bakarız artık . Umarım kazanırız .

Bu arada Chelsea'de Anelka ciddi form düşüklüğü içinde , Quaresma oynadı bugün İkinci yarı çıkardı hocası .

Yorum

• Portsmouth 2-3 Liverpool

Torres son dakikada attığı golle Liverpool'un, Portsmouth'u 3-2 yenmesini sağladı ve 3 puanı kırmızıların hanesine yazdırdı.

Karşılaşmada ilk yarı gol olmadı ama ikinci yarıda adeta bir gol yağmuru yaşandı. Ev sahibi Portsmouth 62.dakikada Nugent'in golü ile öne geçmesine rağmen 69.dakikada Aurelio'nun golüne engel olamadı ve skorda yeniden denge sağlandı.

Golden sonra ataklarını sıklaştıran Portsmouth 78.dakikada Hreidarsson ile skoru 2-1'e taşıdı. Fakat yine tam 7 dakika sonra 85.dakikada Kuyt eşitliği sağlayan isim oldu.

Maçın bu skorla bitmesi beklenirken, İspanyol golcü Torres 90.dakikada sahneye çıktı ve golünü atarak Liverpool'un 3-2 galip gelmesini sağladı.
                              Galatasaray maçının ardından baktım yeniliyoruz , kapamıştım Tv'yi . Ula beni beklemiş bizimkiler . Torres büyüksün , adam yazıyor yahu .

İyi sıçradık iki haftada , bakalım böyle nereye kadar gideceğiz . Allah sonumuzu hayır etsin .

Yorum

• sen git kaç maç 1-1 e abone ol sonra gel bu hafta maçında 5 gol olsun. ula livırpul

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim