Kötü değildi ama şu pas hızını ayarlayabilmeli artık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yusuf Yazıcı | Olympiakos
Daraltma
X
-
Daha iyi Yusuf daha iyi...
Yorum
-
Ayağına sağlık.
Fakat merak ettiğim bir şey var;
Fotoğraf paylaşıyorsun anlıyorum Trabzon'luları paylaştın ettin ama bazen hau garameşinleri de goy daa fotona, ne etti olar saa ballim ?
Yorum
-
Bu çocugu sadece ben mi beğenmiyorum bilemedim.
Ayrıca karadenize has cehaletten mütevellit daha çok ergen kesiminde gördüğüm mikro-milliyetçi ilkel bir zihniyete sahip imajı veriyor.
Futbol olarak bir ekstrası da yok. Açıkçası burak/onur olaylarında biri de budur demiştim içimden ama öyle değilmiş.
Hepsini bir tarafa atarsak şimdilik, oyun ve yetenek olarak çok daha fazla mesafe kat etmesi gerektiğini düşünüyorum.
Yorum
-
bencede kamil -amiri ve rodellega ile birlikte sahanın en kötüsüydüİlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesahanın en kötülerindendi iyi diyenler ne açıdan iyi söylesinler öğrenelim
Yorum
-
Misafir
Kamil ve amiri yi gec hadi bu adamlar devamli oynamıyorlar ya yusufa ne demeli sosa yok bir sorumluluk alir diyoruz yok nerdeİlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebencede kamil -amiri ve rodellega ile birlikte sahanın en kötüsüydü
Yorum
-
Ben iyi oynadığını düşünmüyorum sadece kötü oynamadığını dile getirdim. Zaten bugün 4-1'lik skora rağmen çok iyi oynadık dersek kendimizi kandırmış oluruz. Yusuf özellikle 2.bölgeden geçişlerde etkiliydi Nwakaeme ile iyi anlaştı. Sadece Ekuban'a attığı pas kalitesinin çok uzağındaydı. Bunun dışında iki etkili şut denemesi vardı...İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesahanın en kötülerindendi iyi diyenler ne açıdan iyi söylesinler öğrenelimTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Misafir
Olay zaten bu anthony disinda iyi birisi yoktu biz burada kimin daha kötü oynadigini konusuruyoruz baksana yorumpara iyi oynadı diyen var nasil bir tezatlik bu basit bir oyun sonuctaİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen iyi oynadığını düşünmüyorum sadece kötü oynamadığını dile getirdim. Zaten bugün 4-1'lik skora rağmen çok iyi oynadık dersek kendimizi kandırmış oluruz. Yusuf özellikle 2.bölgeden geçişlerde etkiliydi Nwakaeme ile iyi anlaştı. Sadece Ekuban'a attığı pas kalitesinin çok uzağındaydı. Bunun dışında iki etkili şut denemesi vardı...
Yorum
-
Skor baskısına girdi. Geçen sezon vasat bir sezonun sonlarında hedefsiz takımlarla yapılan kolay maçlarda attığı gollere aldanan taraftarımıza kulak vererek kendisini Talisca, Jaja yerine koymaya başladı gibi bir his var içimde.
Biliç zamanında 10 numarada oynatılan Özyakup Şenol güneşle birlikte Sosanın arkasında 8 numaraya geçirilince nasıl olağanüstü bir perfomans sergilediyse aynısını hatta daha fazlasını Yusuf'tan bekliyorum. Kendisinin şuan skor baskısında olduğu da gün gibi aşikar.
3. bölgede oynamaya devam ederse bu teknik kapasitesiyle en fazla Thomas Müller olur. Ancak 8 numarada De Bruyne perfomansı gösterir. Şutları böylesine iyi olan bir futbolcu 8 numarada geriden gelerek çok daha fazla şut şansı bulur. Lütfen adamın kariyerini baltalamayalım artık 8'e devşirilsin.
Yorum
-
Asla art niyet aramıyorum ama şu "Trabzon'un çocukları" işine bir son ver kardeşim. Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz. Siz iyi oynadığınız sürece krediniz herkesten yüksek. Camia zaten arkanızda. Ancak ucu karanlık, en ufak olumsuzlukta ihale sana kalır. Akıllı ol, sahada olduğu kadar saha dışını da yönetmeyi öğren.
Ayrıca bu bir takım oyunu. Fotoğrafta arkana aldığın çocukların çoğu ter dökmezken golleri atan Kolombiyalı, asisti yapan Nijeryalı, savunan İranlı, takım için sakatlanan Nijeryalı... Geçen hafta pası veremeyen Trabzonlu!? Bu tarz saçma karşılaştırmaların karşınıza çıkarılmaması için bu işten vazgeç. Bütünlüğü bozan, siz olmayın. Biz "takım" halindeki özçekimle mutluyuz, fazlasına gerek yok.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 24.12.2018, 13:04.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum