Yine sol ayağıyla bomboş pozisyonda kalecinin üstüne yine klasik yumuşak ve yerden şutunu çekti, başka topçu olsa tavana asar 2-0 yapar turu getirirdi. Olmuyor, olmayacak. Çalışmadığı konusunda artık emin oldum, 1-2-3-4-5 değil her maç aynı şey, her maç bitiricilikten yoksun berbat vuruşlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yusuf Yazıcı | Olympiakos
Daraltma
X
-
Neyi gördük pardon Yusuf varken ne oynadık ? Yusuf'un çıkması değil Batuhan'ın oyuna girmesi sıkıntıydı..
Yine takım arkadaşları orta beklerken kaleye vurmalar,çok rahat gol yapabileceği pozisyonda basit bir şut çıkarması 3-4 kişinin arasına dalıp top kaybetmesi vs..neyse geçmiş olsun ne diyelim.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Hayır bu Yusuf Gökdeniz'i de izlemedi. Zamanında Gökdeniz böyle kaleciye nişanlardı. Sürekli kalecinin üstüne vurması nedir anlamadım. 5 metreden zımbala topu sok içeri. Ama yok üstüne vuracaksın illa ki.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Adam sol ayağıyla kale ağzından 2-0 yapıp turu getirecek golü kaçırdı, PTT takımına elendik bak tekrar yazıyorum PTT takımına elendik hala fanboyluk peşindesiniz ayıp yaw biraz futbola odaklanın adam 1 değil 2 değil her maç aynı şeyi yapıyor Göztepe maçında da kaçırdı önceki maçlarda da kaçırdı bu maçta da kaçırdı.
Kale ağzından 8 yaşında çocuk gibi güçsüz ve düz vuruşlar yapıyor hiç gelişim yok skorerlik yok takıma kim maç kazandıracak, Yusuf atamazsa nasıl kazanacağız soran yok. Takımın ofansif oyuncusu kim ? Atacak, kale ağzında o golü atacak yoksa böyle oluyor işte. Bu gidişle Milli takıma bile çağrılmayacak hala ölümüne savunanları var."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Ben Yusufu savunmuyorum gerçekleri söylüyorum bu akşam gördüğümüz gerçekleri. Kaçırdığı golde haklısın ama sırf golü kaçırdı diye turu Yusufun üzerine mi yıkalım ona bakarsan 2. yarı Ekubanla Tony de boş kaleye atamadı.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam sol ayağıyla kale ağzından 2-0 yapıp turu getirecek golü kaçırdı, PTT takımına elendik bak tekrar yazıyorum PTT takımına elendik hala fanboyluk peşindesiniz ayıp yaw biraz futbola odaklanın adam 1 değil 2 değil her maç aynı şeyi yapıyor Göztepe maçında da kaçırdı önceki maçlarda da kaçırdı bu maçta da kaçırdı.
Kale ağzından 8 yaşında çocuk gibi güçsüz ve düz vuruşlar yapıyor hiç gelişim yok skorerlik yok takıma kim maç kazandıracak, Yusuf atamazsa nasıl kazanacağız soran yok. Takımın ofansif oyuncusu kim ? Atacak, kale ağzında o golü atacak yoksa böyle oluyor işte. Bu gidişle Milli takıma bile çağrılmayacak hala ölümüne savunanları var.
Yorum
-
Ekuban ve Tony'e de kızılıyor zaten.İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Yusufu savunmuyorum gerçekleri söylüyorum bu akşam gördüğümüz gerçekleri. Kaçırdığı golde haklısın ama sırf golü kaçırdı diye turu Yusufun üzerine mi yıkalım ona bakarsan 2. yarı Ekubanla Tony de boş kaleye atamadı.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Turu tek başına üstüne yıkmıyorum Uğurcan, Hosseini, Rodallega isim isim eleştiriyorum sanki taraftarı delirtmek için oynadılar ve başardılar. Bu başlıkta Yusuf'a daha önce yazdıklarımı tekrarladım, Göztepe maçından sonra da yazdım önceki maçlarda da yazdım çünkü hemen hemen her maç skoru kopartacak anlarda top ayağına geliyor ve pozisyonları %90 ihtimalle heba ediyor.İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Yusufu savunmuyorum gerçekleri söylüyorum bu akşam gördüğümüz gerçekleri. Kaçırdığı golde haklısın ama sırf golü kaçırdı diye turu Yusufun üzerine mi yıkalım ona bakarsan 2. yarı Ekubanla Tony de boş kaleye atamadı.
Adam şut çekemiyor, bilmiyorum özel çalışmalar yapıyor mu ama her maç her maç sıktı artık. Takımın ofansif oyuncusu gol atacak ki maç kazanalım. Genç oyuncu olmaktan çıktı artık ilk 11 oyuncusu oldu, takımda herkes iyi oynarken iyi oynuyor, kötü oyunda maç kurtarmışlığı yok. Bugün o golü atsa turu geçmiştik. Gol kaçınca içimden bir ses yine trajik maç olacak dedi ve öyle de oldu."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Hep aynı tipler, hep aynı komik yorumlar. Cevap bile vermiyorum artık.İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamların teknik direktörü Yusuf sakatlandıktan sonra rahatladık takımı o yönlendiriyordu dedi bizim taraftar hala Yusufa sallıyor
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Bana mı yazdın, alıntı yaparak konuşur musun ? Gerginlik istiyorsan şu an çok müsaitim. Şöyle ortaya aniden fırlayıp insanı germeyin.İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep aynı tipler, hep aynı komik yorumlar. Cevap bile vermiyorum artık.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 27.02.2019, 00:08."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Son vuruşlar konusunda sana katılıyorum zaten attığı gol sayısı kanıtlıyor dediğini. Benim demek istediğim Yusufun takım için önemini bugün gördük çıktıktan sonra 2. lig takımına karşı top bile yapamadık üstelik 1-0 öndeydik o çıkarken. Ben kendisinin 10 no değil de merkez orta saha oynaması taraftarıyım skora katkı yapamıyor çünkü.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTuru tek başına üstüne yıkmıyorum Uğurcan, Hosseini, Rodallega isim isim eleştiriyorum sanki taraftarı delirtmek için oynadılar ve başardılar. Bu başlıkta Yusuf'a daha önce yazdıklarımı tekrarladım, Göztepe maçından sonra da yazdım önceki maçlarda da yazdım çünkü hemen hemen her maç skoru kopartacak anlarda top ayağına geliyor ve pozisyonları %90 ihtimalle heba ediyor.
Adam şut çekemiyor, bilmiyorum özel çalışmalar yapıyor mu ama her maç her maç sıktı artık. Takımın ofansif oyuncusu gol atacak ki maç kazanalım. Genç oyuncu olmaktan çıktı artık ilk 11 oyuncusu oldu, takımda herkes iyi oynarken iyi oynuyor, kötü oyunda maç kurtarmışlığı yok. Bugün o golü atsa turu geçmiştik. Gol kaçınca içimden bir ses yine trajik maç olacak dedi ve öyle de oldu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum