Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O saydıkların çok iyi durumdayken kafasına ayran şişesi yiyordu.. Bu kulüpte bir çok yetenek yıldız da oldu yok da oldu bu arkadaş yok olma yoluna girdi geri döner umarız..

Yetiştirme meselesine gelirsek Yumlu'yu da biz yetiştirdik ve Akhisar'da bilmem anlatabildim mi

Futbolcu kendini geliştirir geliştiremezse adresi belli..
    20 yaşında topçunun hangi yola girdiğine, akhisar’a gideceğine filan sen karar veriyorsun maşallah!

Tekke, senin gibiler olmasaydı Altay dönüşü oynamaya başlardı bu takımda ama tekrar yuvadan ayrılmak zorunda kaldı, dönmeyebilirdi de.

Yumlu dediğin adamla Yazıcı aynı klasmanda değil, böyle bi karşılaştırma olmaz. Bu çocuğu uefa görüyor, birçok elit kulüp takip ediyor sen yumlu’yla kıyaslayıp, akhisar’a yolluyorsun.

Vay be
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      20 yaşında topçunun hangi yola girdiğine, akhisar’a gideceğine filan sen karar veriyorsun maşallah!

Tekke, senin gibiler olmasaydı Altay dönüşü oynamaya başlardı bu takımda ama tekrar yuvadan ayrılmak zorunda kaldı, dönmeyebilirdi de.

Yumlu dediğin adamla Yazıcı aynı klasmanda değil, böyle bi karşılaştırma olmaz. Bu çocuğu uefa görüyor, birçok elit kulüp takip ediyor sen yumlu’yla kıyaslayıp, akhisar’a yolluyorsun.

Vay be
      UEFA'nın gördüğü nice yok olanlar olduğunu da biliyorsundur.. Yazıcı'nın duran top harici meziyetini ve bu sezon ne yaptığını söyleyin bana. Sezon başı iyi bir 10 numara ile daha iyi bir noktada olur muyduk olamaz mıydık ?

Ne kazandık Yusuf'u kullanarak kulüp bir şey kazanmadı Yazıcı da kazanamıyor.. Yoluna ben karar vermiyorum kendi karar veriyor ve bunu okumak zor değil..

Yorum

• 20'li yaşlar bir daha geri gelmiyor az biraz şımarsın ne olacak? iyi kontrol edilirse bir iki sene içinde daha iyi konsantre olur futbola. daha sonra sapıtmasından iyidir. hiç hata yapmasın düşüncesinden kaynaklı sorunlar daha büyük olur.

ortada da birşey yok aslında, takımın oyun tarzı gereği bir boşluğa düştü, zaten bu yorumlar hazırdı ilk fırsatta ortaya döküldü. şımarık veya değil adama karakter çizecek değiliz, işin gerekleri belli, yapar ya da yapmaz. yapmadığına dair bir duyum yok. yusuf'un abdülkadir gibi bir altyapı kariyeri yok. iki senede çok fazla çalışarak büyük başarı elde etti. kaç tane oyuncu var ligde 20 yaşında direk oynayabilen? kolay birşey değil. biraz başarısının tadını çıkarsın. forma vermek lütufmuş gibi davranmak iyi bir tavır değil. o yükü kimse taşıyamaz.

futbolculuk kadar sonrası da önemli. oradaki kalite eksikliği klübün seviyesini düşürüyor. tesisten çıkmasın anlayışı da doğru birşey değil. ülkede özgüveni nereden kaynaklandığı belli olmayan adam dolu yusuf'un şımarması garip oluyor. az biraz hata mesafesi lazım yoksa gelişme olmaz.

bir oyuncu ne kadar yetenekli olursa olsun gol vuruşu başka bir meziyet. herkeste olmaz, üzerine düşmek lazım.
        En son artvints tarafından düzenlendi; 08.02.2018, 15:22.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          UEFA'nın gördüğü nice yok olanlar olduğunu da biliyorsundur.. Yazıcı'nın duran top harici meziyetini ve bu sezon ne yaptığını söyleyin bana. Sezon başı iyi bir 10 numara ile daha iyi bir noktada olur muyduk olamaz mıydık ?

Ne kazandık Yusuf'u kullanarak kulüp bir şey kazanmadı Yazıcı da kazanamıyor.. Yoluna ben karar vermiyorum kendi karar veriyor ve bunu okumak zor değil..
          Kulüp Yusuf’un kendisini kazandı daha ne kazanacak. O bölgeye aynı özelliklerde yabancı koymaya kalksan en az 10 milyonluk olursun, bundan daha büyük kazanç olur mu?

Bursa, G.Birliği, Osmanlı, G.Saray maçları ilk aklıma gelenler. Geçen yıl takıma katıldıktan sonra takımı nereye getirdiği ortada. Geçen yıl bjk maçında Okay’a asistini izle, aynı şekilde milli takımda asisti var, 2-2 fb maçında Olcay’a attığı topa bak. Bu üç asist birbirinin kopyası. Hemen yanındaki adamı değil de uzaktaki adamı görüp topu oraya atabilme görüşü ve becerisidir. Sol ayak içini ve üstünü nasıl kullanabildiğini konuşmaya gerek yok bence.

Yusuf çok meziyetli bir çocuk.

Formsuz olabilir, performansında dalgalanmalar olabilir ama bu Yusuf’un çok değerli bir futbolcu olduğunu değiştirmez.
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Kulüp Yusuf’un kendisini kazandı daha ne kazanacak. O bölgeye aynı özelliklerde yabancı koymaya kalksan en az 10 milyonluk olursun, bundan daha büyük kazanç olur mu?

Bursa, G.Birliği, Osmanlı, G.Saray maçları ilk aklıma gelenler. Geçen yıl takıma katıldıktan sonra takımı nereye getirdiği ortada. Geçen yıl bjk maçında Okay’a asistini izle, aynı şekilde milli takımda asisti var, 2-2 fb maçında Olcay’a attığı topa bak. Bu üç asist birbirinin kopyası. Hemen yanındaki adamı değil de uzaktaki adamı görüp topu oraya atabilme görüşü ve becerisidir. Sol ayak içini ve üstünü nasıl kullanabildiğini konuşmaya gerek yok bence.

Yusuf çok meziyetli bir çocuk.

Formsuz olabilir, performansında dalgalanmalar olabilir ama bu Yusuf’un çok değerli bir futbolcu olduğunu değiştirmez.
            trabzonspor tarihinde ideal bir 10 numara yok. çok başarılı transfer komitemizi tehdit etmiş sanki. iddaa ediyorum takımda bulunmuş 10 numara ünvanını hak edecek tarzda oyunu olan adam sosa'dır. o da bu sene transfer edildi, hazır olması 6 ayı buldu yani yusuf ne yapabilir artık?

Yorum

• Çok meziyetli 10 numaramızın 17 golü olan Burak’a asisti yok. Diyeceklerim bu kadar umarım Yusuf henüz hiç birşey olmadığını anlar ve gelişim gösterir de yanılan ben olurum..

Yorum

Vay be
                Ben bizim taraftarın avni aker de Fatih tekke ye bütün stad küfür ettiğini bilirim.Amaçları ne bilmiyorum ama Fatih tekke belki 20 li yaşlarda yıldız olabilirdi ama bir sürü sancılı süreç geçirdi

Yorum

• Yuhlandı desek olmuyor mu? Tek başına oynamaya çalışıyordu, bencillik yapıyordu, stadyum da yuhladı.
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yuhlandı desek olmuyor mu? Tek başına oynamaya çalışıyordu, bencillik yapıyordu, stadyum da yuhladı.
                    Olur oyle diyelim.Yuhlandı diyelim.Ama Fatih tekke gibi bir yetenekten biz kaç yaşında verim aldık onu görelim biz.Fatih Tekke 27 yaş civarı bizde iş yaptı.Yazık değil mi.Saf yetenekti Fatih Tekke.Ben Fatih Tekke suçsuzdu demiyorum kabahti yoktu demiyorum.Kabahati olsun olmasın böyle yetenekleri serengeti misali doğal seleksiyona bırakamazsın bir şekilde kazanacaksın.Ben bizim Trabzonluların çok yetenekli olduklarına inanıyorum.Barcelonadaki sistem olsa bizde çok daha yetenekli çocuklar var.Bende ünversite okudum diğer yörelerden gelen gençler bizim yanımızda çok düz kalıyordu.Genetik olarak futbola yatkınlığımız var ama bir o kadar da serseriyiz.

Yorum

• İlk olarak vetheksenol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olur oyle diyelim.Yuhlandı diyelim.Ama Fatih tekke gibi bir yetenekten biz kaç yaşında verim aldık onu görelim biz.Fatih Tekke 27 yaş civarı bizde iş yaptı.Yazık değil mi.Saf yetenekti Fatih Tekke.Ben Fatih Tekke suçsuzdu demiyorum kabahti yoktu demiyorum.Kabahati olsun olmasın böyle yetenekleri serengeti misali doğal seleksiyona bırakamazsın bir şekilde kazanacaksın.Ben bizim Trabzonluların çok yetenekli olduklarına inanıyorum.Barcelonadaki sistem olsa bizde çok daha yetenekli çocuklar var.Bende ünversite okudum diğer yörelerden gelen gençler bizim yanımızda çok düz kalıyordu.Genetik olarak futbola yatkınlığımız var ama bir o kadar da serseriyiz.
                      Haklısınız ama sadece bir tarafın gayretiyle olacak bir iş değil. Fatih de gayret etmeliydi
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Haklısınız ama sadece bir tarafın gayretiyle olacak bir iş değil. Fatih de gayret etmeliydi
                        gayret etmedigi icinmi bayern pesindeydi
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yeteneği olduğu için peşindedir gayret etmediği için peşinden düşmüştür tıpkı Sergen Yalçın gibi..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bayern peşindeydi de neden almadı, ayağı kırıldığı için mi? Ya sonrasında neden almadı?

Yorum

• Evet... Özevlat diye diye agzinda tüy bitenler kendi özevlatlarinin kuyusunu kazip onu yoketme pesindeler. Aferin!

yusufu yediginizde artik sira abdüs´e gelir.

Aynis eyleri gökdeniz, fatif icin de yapmistiniz. arada mehmet yilmaz, zeki vs. de kurban olarak arenadaydi ancak onlar kücüpk lokma.

ben size ne olacagini söyleyeim!
                              Yusuf ´un üzerine daha cok gideceksiniz ve o da sene sonunda en gec bir yil icinde trabzonu terkedecek ve ayni insanlar burada onun arkadasindan önce küfredecek sonra da agitlar yakacak.

yazik.

Yorum

• Yusuf futbolunu düzeltecek, millet de onu alkışlayacak. Taraftar yüzünden olmadı sözü bir tek Türkiye'de geçerli herhalde. Çok baskı var, yersen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim