Kendi adına sezonun en iyi oyununu oynadı.Muhteşemdi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yusuf Yazıcı | Olympiakos
Daraltma
X
-
Herhalde fizik olarak oyundan dusene kadar ( ilk 60 dakika ), ilk A takima ciktigi gunden itibaren en iyi ikinci macini oynadi.
Birincisi Riza'nin ilk maci olan Gs musabakasiydi.
Ayagina saglik.
Bugun gercekten seni izlemekten keyif aldim.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 07.05.2019, 02:35.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
ilk gs maçı çok daha iyiydi. o sene bjk maçı da iyiydi, baya iyi maçları var o ara.İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerhalde fizik olarak oyundan dusene kadar ( ilk 60 dakika ), ilk A takima ciktigi gunden itibaren en iyi ikinci macini oynadi.
Birincisi Riza'nin ilk maci olan Gs musabakasiydi.
Ayagina saglik.
Bugun gercekten seni izlemekten keyif aldim.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Bu adam bize vicdan yaptıracak.Ulan Yusuf sezon başından beri birşey oynamadın tam göndersinler derken birden içine Zidane kaçmış gibi enteresan klas hareketler yapıyorsun,topu ayağından doğru zamanlamalarla çıkarıyorsun ve beni çok şaşırtıyorsun.Bugüne kadar Yusufa nasıl oynaması gerektiğini söylediysek Yusuf bugün sözlerimizi dinledi ve en doğruları yaptı.Gitmese mi acaba gerçi paramız yokİlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün fiyatına artı 2-3 milyon euro daha ekledi. Umarım devamı da gelir
Yorum
-
Pas opsiyonu ne kadar çok olursa (önü ne kadar kalabalık olursa) performansı o kadar artıyor. Yaşı ilerledikçe regista'ya evrileceğini düşünüyorum. Biraz daha tempolu oynaması lazım.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bazen katıldığım noktalarda fikir belirtmemeyi tercih ediyorum baştan belirtiyim , yani sonradan ayıp olmasın..
tespitlerinize katılıyorum..forumda birisi 9,5 numara demişti sanki belki Yazıcıyı anlatmak için baya iyi bir tabir..
beni artık forum tanımıştır 10-15 kesinlikle razı değilim
en az 35-40 milyon euro isterim
vermezlerse oyuncu benim zaten mecbur değilim vermeye..keyifleri bilir..
ya tabiki bu kadar güvendiğim ve övdğüm Yazıcı ve Abdüşün bizi takım olarak daha yukarıya oynatması beklentimide söyliyim
en azından satmazsak seneyeİlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdüş için bu kadar tanımlamaya gerek duymam Türk Messi derim
Yusuf tan bişey olmaz diyorsunuz anlıyorum ve KESİNLİKLE KATILMIYORUM bu arada
Yusuf için
müthiş bir sol ayak diyebilirim
istediği noktaya topu atabilir
uzaktan veya yakından çok sert şut çekebilir
aynı zamanda fizik olarak da çok iyi bir fiziğe sahip ve güçlü
pas oyunuda iyi
Sosa - Abdüş - Olcay gibi oyuncularla gayet iyi paslaşıyorHocam yukarıdaki kendi sözlerimi alıntıladım bunu yapmak zorundaydımİlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam bize vicdan yaptıracak.Ulan Yusuf sezon başından beri birşey oynamadın tam göndersinler derken birden içine Zidane kaçmış gibi enteresan klas hareketler yapıyorsun,topu ayağından doğru zamanlamalarla çıkarıyorsun ve beni çok şaşırtıyorsun.Bugüne kadar Yusufa nasıl oynaması gerektiğini söylediysek Yusuf bugün sözlerimizi dinledi ve en doğruları yaptı.Gitmese mi acaba gerçi paramız yok
İ. SARAL
artvints
Adem Akyüz'
bu üyeler benim için gurur kaynağı hem oyuncunun değerini görmüşler ve görmeye devam ediyorlar..
Yusuf ve Abdüşü tek kişi kalsamda savundum ve savunacam ama bu kadar akılsızca yorum ve çok düşük bir meblağa satılacak olması
beni yoruyor
az bi geri gidin forumda ne küçümsemeler ne hakaretler
yıllar sonra iki yetenek yakalıyoruz hemen satalım modları
maalesef tvdeki yorumcularımız birçok taraftarımız ve yöneticiler 3-5 kuruşa tav olmuş durumda
anlatıyoruz anlatıyoruz herkez aynı yerde
Abdüş ve Yusufu sattığında aldığın 30-35 dişinin kovuğuna gitmeyecek..
yine söylüyorum Yusufa en az 35-40 milyon euro değer biçerim
ve bunun yanında %10 kuralı koyarım
altyapıdan yetişen her oyuncumuz için %10 kuralı koyarım
bu bir gelenek olur
gerekirse verilen meblağdan az bir düşüğünü ver ama satıştan %10 ver derimsamanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum