Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kendi adına sezonun en iyi oyununu oynadı.Muhteşemdi.

Yorum

• giderse kendini özletecek. hakkında hayırlısı olsun

Yorum

• Hep geç açılıyor
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yusuf’a çok kızıyorum. Kendini geliştirmesi lazım ama hakkını yemeyelim çocuk takıma ruh veriyor. Abilik yapıyor, sahipleniyor.

Yorum

• Istatistiklere bi bakilmasi lazim, en cok top kaptigi mac olabilir.

Ilk yari gercekten muazzamdi. Ikinci yari, ozellikle sosayla beraber orta sahada yanliz kalinca performansi (dogal olarak) dustu.

Yorum

• İlk yarıda ortaya koyduğu oyun bu sezonun en iyi performanslarına girer. Orta sahaya yakın oynadığında genelde daha iyi maçlar çıkarıyor...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• ikinci yarı merkez oyuncusu olmadığını gösterdi. rakip akın akın gelirken merkezden çok kolay eksildi. her pozisyonda atağa katıldı, kaptırılan toplarda eksik kaldık.

Yorum

• Herhalde fizik olarak oyundan dusene kadar ( ilk 60 dakika ), ilk A takima ciktigi gunden itibaren en iyi ikinci macini oynadi.
                  Birincisi Riza'nin ilk maci olan Gs musabakasiydi.

Ayagina saglik.

Bugun gercekten seni izlemekten keyif aldim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 07.05.2019, 02:35.
                  2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Herhalde fizik olarak oyundan dusene kadar ( ilk 60 dakika ), ilk A takima ciktigi gunden itibaren en iyi ikinci macini oynadi.
                    Birincisi Riza'nin ilk maci olan Gs musabakasiydi.

Ayagina saglik.

Bugun gercekten seni izlemekten keyif aldim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    ilk gs maçı çok daha iyiydi. o sene bjk maçı da iyiydi, baya iyi maçları var o ara.

Yorum

• Bugün fiyatına artı 2-3 milyon euro daha ekledi. Umarım devamı da gelir
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bugün fiyatına artı 2-3 milyon euro daha ekledi. Umarım devamı da gelir
                        Bu adam bize vicdan yaptıracak.Ulan Yusuf sezon başından beri birşey oynamadın tam göndersinler derken birden içine Zidane kaçmış gibi enteresan klas hareketler yapıyorsun,topu ayağından doğru zamanlamalarla çıkarıyorsun ve beni çok şaşırtıyorsun.Bugüne kadar Yusufa nasıl oynaması gerektiğini söylediysek Yusuf bugün sözlerimizi dinledi ve en doğruları yaptı.Gitmese mi acaba gerçi paramız yok

Yorum

• Pas opsiyonu ne kadar çok olursa (önü ne kadar kalabalık olursa) performansı o kadar artıyor. Yaşı ilerledikçe regista'ya evrileceğini düşünüyorum. Biraz daha tempolu oynaması lazım.
                          Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                          (Dozer) Cemil Usta
                          Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Kalite.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Üst üste 2 maçta gol attı güzel oyun ve skora katkı.. tebrikler.

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam bazen katıldığım noktalarda fikir belirtmemeyi tercih ediyorum baştan belirtiyim , yani sonradan ayıp olmasın..

tespitlerinize katılıyorum..forumda birisi 9,5 numara demişti sanki belki Yazıcıyı anlatmak için baya iyi bir tabir..

beni artık forum tanımıştır 10-15 kesinlikle razı değilim
                                en az 35-40 milyon euro isterim

vermezlerse oyuncu benim zaten mecbur değilim vermeye..keyifleri bilir..
                                ya tabiki bu kadar güvendiğim ve övdğüm Yazıcı ve Abdüşün bizi takım olarak daha yukarıya oynatması beklentimide söyliyim
                                en azından satmazsak seneye
                                İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abdüş için bu kadar tanımlamaya gerek duymam Türk Messi derim

Yusuf tan bişey olmaz diyorsunuz anlıyorum ve KESİNLİKLE KATILMIYORUM bu arada

Yusuf için
                                müthiş bir sol ayak diyebilirim
                                istediği noktaya topu atabilir
                                uzaktan veya yakından çok sert şut çekebilir
                                aynı zamanda fizik olarak da çok iyi bir fiziğe sahip ve güçlü

pas oyunuda iyi
                                Sosa - Abdüş - Olcay gibi oyuncularla gayet iyi paslaşıyor
                                İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu adam bize vicdan yaptıracak.Ulan Yusuf sezon başından beri birşey oynamadın tam göndersinler derken birden içine Zidane kaçmış gibi enteresan klas hareketler yapıyorsun,topu ayağından doğru zamanlamalarla çıkarıyorsun ve beni çok şaşırtıyorsun.Bugüne kadar Yusufa nasıl oynaması gerektiğini söylediysek Yusuf bugün sözlerimizi dinledi ve en doğruları yaptı.Gitmese mi acaba gerçi paramız yok
                                Hocam yukarıdaki kendi sözlerimi alıntıladım bunu yapmak zorundaydım

İ. SARAL
                                artvints
                                Adem Akyüz'

bu üyeler benim için gurur kaynağı hem oyuncunun değerini görmüşler ve görmeye devam ediyorlar..

Yusuf ve Abdüşü tek kişi kalsamda savundum ve savunacam ama bu kadar akılsızca yorum ve çok düşük bir meblağa satılacak olması
                                beni yoruyor
                                az bi geri gidin forumda ne küçümsemeler ne hakaretler
                                yıllar sonra iki yetenek yakalıyoruz hemen satalım modları

maalesef tvdeki yorumcularımız birçok taraftarımız ve yöneticiler 3-5 kuruşa tav olmuş durumda
                                anlatıyoruz anlatıyoruz herkez aynı yerde

Abdüş ve Yusufu sattığında aldığın 30-35 dişinin kovuğuna gitmeyecek..

yine söylüyorum Yusufa en az 35-40 milyon euro değer biçerim
                                ve bunun yanında %10 kuralı koyarım

altyapıdan yetişen her oyuncumuz için %10 kuralı koyarım
                                bu bir gelenek olur
                                gerekirse verilen meblağdan az bir düşüğünü ver ama satıştan %10 ver derim
                                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim