Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    taraftar gol-asist görmeyince çöpe atıyor ondan olabilir mi.

bu denklemin "abi basit oyna bitsin yeaa" kadar basit işleyebileceğini düşünüyor musunuz hakikaten

yusuf en doğrusunu yapıyor, taraftarla ilişkisi hem duygusal, hem de düzeyli kendisini kötü etkilemesine izin vermemeye çalışıyor.

başakşehir maçında staddan izlemek keyifliydi, sahaya koyduğu karakter trabzonsporun oyuncusu budur dedirtti.

yolu açık olsun
    Sayın Dawsofield benim anlamadığım şu bana cevap veriyorsunuz bir gram itirazım yok..
    yalnız şuanda benim yazımdan önce ve sonraki yorumları okumuyormusunuz..
    topçu değil mi diyen ,
    hemen satalım mı diyen ,
    git kitap okuu mu diyen
    onlarada bir cevap beklerdim sizden..

...........

kendi çapımda ben cevap veriyim
    "artvints" yalnız değilsin bu arada..

maçın sadece ilk yarısını seyrettim
    ya bu yukarıdaki kalabalık futboldan anlamıyor
    ya da ben

duran toptan ve kornerden
    3 veya 4 tane orta yaptı
    o ne klas bir sol ayak
    ve adrese teslim ortalar gördüm ben
    hatta neredeyse bizim oyunculara çarptırarak gol attıracaktı

nasıl kötü ilan ediliyor inanamıyorum

yalnız büyük çoğunluk yavaş yavaş Abdüşü çöp ilan etmeye başlamıştı bu golden sonra fikirler ne oldu bilmiyorum sayfasına bakmadım..

ama hep söylüyorum ve tek başıma kalsamda söyliyecem
    Yazıcı da Abdüş de çok yetenekli elmas gibi değerli oyuncular
    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Uzun bir ara sonra beğenmedim Yusuf'u. Rakip dar alanda oynayıp topu alan oyuncumuza pres yapınca Yusuf'un defoları ortaya çıktı. Geriye gelip oyuna da dahil olamadı fazla. Bu tip maçlarda hep kötü oynuyor. Geriye gelip yapabileceği bir şey yok, rakip iyi kapatıyor bizim oyuncular da sahaya yayılmayı beceremeyip hareketsiz kalınca geriye gelmesini bir işe yaramaz zaten.

Çözüm olarak topla daha çok kaleye yakın bölgelerde buluşmayı deneyebilir. Bu maçlarda skoru bulmak mühim o yüzden araya kaçabilir yan ortalarda ceza sahasına girip karambol kovalayabilir. Yani nutku tutuluyor rakibin dirençli olduğu maçlarda, farklı bir şeyler deneyeyeyim demiyor uyku moduna geçiyor. Top kaybettikçe telafi edeyim derken daha da saçmalıyor... Bu tip maçlarda bizim takım sahada daha sağlam durup tempolu paslaşsa belki Yusuf bu derece kötü gözükmez ama sonuçta bu 3. sezonu artık kendi başına da oynayıp takımı sırtlayabilmeli.

Yorum

• İlk olarak vetheksenol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Öküz un altında buzak aramaya gerek yok.Ortalari superdi Yusuf un.Zaten başkada iyi bir tarafı yoktu.Havada daha fazla zaman geçirse top kimseyi vurdurmazlar.Yorum olsun diye yorum yapmayın
        He sen biliyorsun bu işi. Ortaları berbat denilecek düzeyde.. Orta değil bir kere şut..

Yorum

• Bir sonraki penaltıcı adayım Yusuf.

Köşeye sert vursun işte.
          ( ゚д゚)

Yorum

• ilk yarı üç tane iyi ortası var. bir tane de kafa pozisyonu var. ikinci yarı abdülkadir girince merkezdeki paslaşmalara duvar olmuş, kolay top kaybetmemiş. tabi ki bu yeterli değil, her maç gol asist yapsın istiyoruz. bu biraz da dönemlik oluyor. atmaya başlayınca gerisi geliyor. bu sene çok kurak geçti yusuf için.

merkezde defansfi oyuncu olmadığı için yusuf daha geriye gelerek oynuyor, ikinci forvet gibi oynamıyor. o görevi nwakaeme devraldı. nwakeme topu aldığında koşular yaparsa pozisyona girmesi kolaylaşır.

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Duran toptan ve kornerden
              3 veya 4 tane orta yaptı
              o ne klas bir sol ayak
              ve adrese teslim ortalar gördüm ben
              hatta neredeyse bizim oyunculara çarptırarak gol attıracaktı

nasıl kötü ilan ediliyor inanamıyorum

yalnız büyük çoğunluk yavaş yavaş Abdüşü çöp ilan etmeye başlamıştı bu golden sonra fikirler ne oldu bilmiyorum sayfasına bakmadım..

ama hep söylüyorum ve tek başıma kalsamda söyliyecem
              Yazıcı da Abdüş de çok yetenekli elmas gibi değerli oyuncular
              10 numara deyince böyle topu ayağına yapıştıran ve kolay kolay bırakmayan oyuncular akla geliyor.Alex,İsco,Modric,Özil gibi.Yusuf tam 10 değil de skora daha yakın bir forvet arkası oyuncusu gibi.Yusufun tekniği onu çok klas bir 10 numara yapacak düzeyde değil gibi.Milli takım için söylüyorum ben Hakan Çalhanoğlunu daha çok beğeniyorum.Nwakeame de mesela top ayağına gelince topu iyi saklıyor,top sürerken bile rakipler kolay kolay alamıyor çünkü çok güzel bir dribbling becerisi var.Yusufun da güçlü bir fiziği var ama gelen paslarda top saklama konusunda beklediğim düzeyde değil.First Touchlarda bazen yumuşak kontrolleri yapamayabiliyor.Top sürüşleri biraz daha kısa olmalı top ayaktan açıldıkça kaybetme şansın artıyor.

Mesela 10 numara olmasına rağmen Sosa gibi öldürücü paslar attığına ya da ters kanada etkili uzun paslar attığına çok fazla şahit olmadık.Pas yeteneği kötü anlamında söylemiyorum sadece 10 numaradan beklenecek kadar iyi değil.

Duran topu iyi kullandığını,iyi ortalar açtığını ilk çıktığı zamanlarda da görmüştük zaman.Fiziği iyi.90 dk mücadele ediyor,savaşıyor,çok koşuyor.Ayak içiyle düzgün vuruşlar yapabiliyor.Oyun zekası iyi düzeyde.Bunlar olumlu özellikleri.

Ömürün son bir aylık performansı çok kötüydü ama sakatlıktan döndükten sonra mükemmel oynamaya başladı.Sakatlığın bu kadar etkili olduğunu anlayamadık çünkü tam olarak ne gibi bir sakatlık yaşadığını düzgün bir şekilde açıklayan olmadı.Ömürün Yazıcıdan farklı bir yanı var.Ömür topu ayağına yapıştırarak giden ve hızla top sürerek etkili olabilen bir oyuncu.Yazıcının fizik güç açısından eksiği yok ama Ömürün var buna rağmen sahada fark yaratabiliyor olması özel bir oyuncu olarak kabul edilmesini sağlıyor.

Yazıcının yerini çok rahat doldururuz diyemem ama giderse ölürüz biteriz falan da diyemem.Nwakemae için mesela giderse çok büyük güç kaybederiz diyebilirim.Önümüzde ki sezon avrupa ligi var.Yusuf bir sezon daha bizimle kalabilir.

Şimdi diyeceksin ki Özilde ki teknik kapasite ve pas yeteneği Yazıcı da olsa Yazıcı 100 milyon euro olur.Buna birşey diyemem
              En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 14.04.2019, 12:50.

Yorum

• En değerli oyuncumuz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  10 numara deyince böyle topu ayağına yapıştıran ve kolay kolay bırakmayan oyuncular akla geliyor.Alex,İsco,Modric,Özil gibi.Yusuf tam 10 değil de skora daha yakın bir forvet arkası oyuncusu gibi.Yusufun tekniği onu çok klas bir 10 numara yapacak düzeyde değil gibi.Milli takım için söylüyorum ben Hakan Çalhanoğlunu daha çok beğeniyorum.Nwakeame de mesela top ayağına gelince topu iyi saklıyor,top sürerken bile rakipler kolay kolay alamıyor çünkü çok güzel bir dribbling becerisi var.Yusufun da güçlü bir fiziği var ama gelen paslarda top saklama konusunda beklediğim düzeyde değil.First Touchlarda bazen yumuşak kontrolleri yapamayabiliyor.Top sürüşleri biraz daha kısa olmalı top ayaktan açıldıkça kaybetme şansın artıyor.

Mesela 10 numara olmasına rağmen Sosa gibi öldürücü paslar attığına ya da ters kanada etkili uzun paslar attığına çok fazla şahit olmadık.Pas yeteneği kötü anlamında söylemiyorum sadece 10 numaradan beklenecek kadar iyi değil.

Duran topu iyi kullandığını,iyi ortalar açtığını ilk çıktığı zamanlarda da görmüştük zaman.Fiziği iyi.90 dk mücadele ediyor,savaşıyor,çok koşuyor.Ayak içiyle düzgün vuruşlar yapabiliyor.Oyun zekası iyi düzeyde.Bunlar olumlu özellikleri.

Ömürün son bir aylık performansı çok kötüydü ama sakatlıktan döndükten sonra mükemmel oynamaya başladı.Sakatlığın bu kadar etkili olduğunu anlayamadık çünkü tam olarak ne gibi bir sakatlık yaşadığını düzgün bir şekilde açıklayan olmadı.Ömürün Yazıcıdan farklı bir yanı var.Ömür topu ayağına yapıştırarak giden ve hızla top sürerek etkili olabilen bir oyuncu.Yazıcının fizik güç açısından eksiği yok ama Ömürün var buna rağmen sahada fark yaratabiliyor olması özel bir oyuncu olarak kabul edilmesini sağlıyor.

Yazıcının yerini çok rahat doldururuz diyemem ama giderse ölürüz biteriz falan da diyemem.Nwakemae için mesela giderse çok büyük güç kaybederiz diyebilirim.Önümüzde ki sezon avrupa ligi var.Yusuf bir sezon daha bizimle kalabilir.

Şimdi diyeceksin ki Özilde ki teknik kapasite ve pas yeteneği Yazıcı da olsa Yazıcı 100 milyon euro olur.Buna birşey diyemem
                  Hocam bazen katıldığım noktalarda fikir belirtmemeyi tercih ediyorum baştan belirtiyim , yani sonradan ayıp olmasın..

tespitlerinize katılıyorum..forumda birisi 9,5 numara demişti sanki belki Yazıcıyı anlatmak için baya iyi bir tabir..

beni artık forum tanımıştır 10-15 kesinlikle razı değilim
                  en az 35-40 milyon euro isterim

vermezlerse oyuncu benim zaten mecbur değilim vermeye..keyifleri bilir..
                  ya tabiki bu kadar güvendiğim ve övdğüm Yazıcı ve Abdüşün bizi takım olarak daha yukarıya oynatması beklentimide söyliyim
                  en azından satmazsak seneye
                  samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Top kaybi sonrasi neden küsüyorsun abicim. Bak Ekuban gitti topu aldi.
                    Aynisini sende yapman lazim.
                    Maçı izlerken o pozisyonda Eku'yu çok takdir ettim. İşte bu yüzden Eku bu takımda olmalı...

Yusuf'u severim ve de desteklerim, bilen bilir...

Ama kaptırdığı topları geri koşu yapıp takip etme konusunda tembel...

Malesef...
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Abdülkadir Ömür neyi çok iyi yapar diye sorunca..

Kusursuz bir teknik, yaratıcılık, oyun görüşü, pas doğruluğu, hız ve çabukluk,
                      çalımla adam eksiltme, doğru karar verme, bekle ikili oyunlar, kolay top kaybetmeme, yüksek savunma konsantrasyonu ve şok presle fiziğinden beklenmeyecek ölçüde başarılı ikili mücadele kazanmaları vs vs.
                      Bana göre Türk futbol tarihinin gördüğü en özel yetenek olabilir.

Yusuf Yazıcı neyi çok iyi yapar?
                      En son Kaan Çetin tarafından düzenlendi; 15.04.2019, 17:20.

Yorum

• İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abdülkadir Ömür neyi çok iyi yapar diye sorunca..

çalımla adam eksiltme, doğru karar verme, bekle ikili oyunlar, kolay top kaybetmeme, yüksek savunma konsantrasyonu ve şok presle fiziğinden beklenmeyecek ölçüde başarılı ikili mücadele kazanmaları vs vs.

Şu soruyu sormak isterim:
                        Amacım ikisi arasında birini ön plana çıkarmak değil, ikisi de bizim adamlar sonuçta.

Sorduğunuz soruya karşılık şu soruyu sorayım:

Hasbelkader Yazıcı ve Ömür bu takımda 2-3 yıldır oynuyorlar...

En çok kim maç kazandırdı?

Yusuf'tur kanımca...

Abdui daha bitirim, daha teknik, top ayağına daha fazla yakışıyor...

Bunlarda hemfikiriz, herkes de öyledir...

Ama maç kazandırmaya gelince kim daha fazla katkı sunmuş?

Bu sorunun cevabı da Yusuf Yazıcı...

Ama bu durum, o ondan daha iyidir vb. bir kıyasa götürmemeli bizi...

Keza çok farklı adamlar...

Bu kıyası niye yapıyoruz?

Yani Yusuf ve Abdülkadir'i kıyaslamakla, Yusuf ve Hüseyin Türkmen'i kıyaslamak arasında bir fark yok...

Gerek de yok...

Yusuf, skora 0 katkı verdi bu sezon gol/asist bazında bu net...

Ama abdüş de çok farklı durumda değil hani...

Velhasıl işin aslı, şu gerçeği kabul etmeliyiz...

Bu iki futbolcu da şu anki durumlarında, tek başlarına bize maç kazandırabilecek potansiyelde değiller...

Şu ana kadar bu potansiyeli aşmış olmaları gerekiyordu...

Bu iki futbolcu iki gözümüz ama bu gerçek de gün gibi ortada...
                        En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 15.04.2019, 17:32.
                        Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu soruyu sormak isterim:
                          Amacım ikisi arasında birini ön plana çıkarmak değil, ikisi de bizim adamlar sonuçta.

Sorduğunuz soruya karşılık şu soruyu sorayım:

Hasbelkader Yazıcı ve Ömür bu takımda 2-3 yıldır oynuyorlar...

En çok kim maç kazandırdı?

Yusuf'tur kanımca...

Abdui daha bitirim, daha teknik, top ayağına daha fazla yakışıyor...

Bunlarda hemfikiriz, herkes de öyledir...

Ama maç kazandırmaya gelince kim daha fazla katkı sunmuş?

Bu sorunun cevabı da Yusuf Yazıcı...

Ama bu durum, o ondan daha iyidir vb. bir kıyasa götürmemeli bizi...

Keza çok farklı adamlar...

Bu kıyası niye yapıyoruz?

Yani Yusuf ve Abdülkadir'i kıyaslamakla, Yusuf ve Hüseyin Türkmen'i kıyaslamak arasında bir fark yok...

Gerek de yok...

Yusuf, skora 0 katkı verdi bu sezon gol/asist bazında bu net...

Ama abdüş de çok farklı durumda değil hani...

Velhasıl işin aslı, şu gerçeği kabul etmeliyiz...

Bu iki futbolcu da şu anki durumlarında, tek başlarına bize maç kazandırabilecek potansiyelde değiller...

Şu ana kadar bu potansiyeli aşmış olmaları gerekiyordu...

Bu iki futbolcu iki gözümüz ama bu gerçek de gün gibi ortada...
                          Aslında amacım kıyas değil. Daha somut bir tartışma.
                          Abdülkadir'i de konuyu daha somutlaştırmak için yazdım.
                          Bakın kaç tane somut özellik yazdım Abdülkadir'e dair.
                          Soru Yusuf'un ne kadar skor yaptığı değil.
                          Yusuf neden bize maç almıyor diye de sormuyorum.

Soru net.
                          Yusuf neyi çok iyi yapabilir? Yusuf'un en önemli oyuncu özellikleri nedir?
                          En son Kaan Çetin tarafından düzenlendi; 15.04.2019, 17:57.

Yorum

Aslında amacım kıyas değil. Daha somut bir tartışma.
                            Abdülkadir'i de konuyu daha somutlaştırmak için yazdım.
                            Bakın kaç tane somut özellik yazdım Abdülkadir'e dair.
                            Soru Yusuf'un ne kadar skor yaptığı değil.
                            Yusuf neden bize maç almıyor diye de sormuyorum.

Soru net.
                            Yusuf neyi çok iyi yapabilir? Yusuf'un en önemli oyuncu özellikleri nedir?
                            Hiç bir şeyi çok iyi yapamıyor...

Peki buradan nereye varacaksınız hocam onu anlayamadım?

Abdulkadir, saydığınız şeylerde gerçekten çok iyi ama o çok iyi olduğu özellikleriyle kaç maç aldırmış bize ben de bu soruyu sorayım o zaman?
                            Bu soru da net...

Benim bakışım salt teknik değil...

Yusuf, bu takıma bu haliyle kaptanlık yapabilir, yaptı da, hem de çok da iyi, yaptı...

Ama Abduş bu takıma bu halde kaptanlık yapamaz...

Sporculuğa mental ve karakter anlamında da bakmak lazım...

O alanlarda Yusuf şu anda takımda en iyi 3 kişiden biridir...

Yusufçu falan da değilim bu arada ama taraftarın bir kısmı, çok tukaka yapıyor Yusuf'u, onu demeye çalışıyorum...

Elimizde, satacaksak şayet, para edecek nadir adamdan biridir Yusuf...

Satıldığında daha da iyi anlaşılacaktır değeri...
                            Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hiç bir şeyi çok iyi yapamıyor...

Peki buradan nereye varacaksınız hocam onu anlayamadım?

Abdulkadir, saydığınız şeylerde gerçekten çok iyi ama o çok iyi olduğu özellikleriyle kaç maç aldırmış bize ben de bu soruyu sorayım o zaman?
                              Bu soru da net...

Benim bakışım salt teknik değil...

Yusuf, bu takıma bu haliyle kaptanlık yapabilir, yaptı da, hem de çok da iyi, yaptı...

Ama Abduş bu takıma bu halde kaptanlık yapamaz...

Sporculuğa mental ve karakter anlamında da bakmak lazım...

O alanlarda Yusuf şu anda takımda en iyi 3 kişiden biridir...

Yusufçu falan da değilim bu arada ama taraftarın bir kısmı, çok tukaka yapıyor Yusuf'u, onu demeye çalışıyorum...

Elimizde, satacaksak şayet, para edecek nadir adamdan biridir Yusuf...

Satıldığında daha da iyi anlaşılacaktır değeri...

Kısacası Yusuf hiç bir şeyi çok iyi yapamayan, bir çok şeyi de epey kötü yapan overrated bir oyuncudur. Maalesef.
                              Bir yere varmaya çalışmıyorum, forumda sohbet ediyoruz
                              Yusuf'a forumda yapılan en ufak eleştiride refleks gibi ortaya çıkan savunucuların ne düşündüğünü anlamaya çalışıyorum.
                              En son Kaan Çetin tarafından düzenlendi; 16.04.2019, 13:58.

Yorum

Abdülkadir Ömür neyi çok iyi yapar diye sorunca..

Abdüş için bu kadar tanımlamaya gerek duymam Türk Messi derim

Yusuf tan bişey olmaz diyorsunuz anlıyorum ve KESİNLİKLE KATILMIYORUM bu arada

Yusuf için
                                müthiş bir sol ayak diyebilirim
                                istediği noktaya topu atabilir
                                uzaktan veya yakından çok sert şut çekebilir
                                aynı zamanda fizik olarak da çok iyi bir fiziğe sahip ve güçlü

pas oyunuda iyi
                                Sosa - Abdüş - Olcay gibi oyuncularla gayet iyi paslaşıyor
                                En son alperrr tarafından düzenlendi; 16.04.2019, 21:25.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim