yusuf'a gol çok yakışıyor. ikinci santrafor golleri attığında takım yerli yerine oturuyor. aidiyet olacak, gerektiğinde mücadeleye girecek, büyük maçlarda iyi oynayacak ve üzerine düzenli gol atacak bir 10 numara bulmak gerçekten zor. uzun zamandır takımı bu kadar doğru temsil edebilen bir oyuncumuz da yoktu. daha bu yaşta birçok oyuncunun önüne geçti.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yusuf Yazıcı | Olympiakos
Daraltma
X
-
Daha milli takımda ve avruoa maçlarında oynamamış a. Kadir ve yusufu satmak enayiliktir küçük düşünmektir. Varsın seneye de beraber oynasınlar bizi bir şampiyonluğa oynatsınlar ondan sınra. Nedir bu acelemiz. Düşünün şampiyon ve şampiyonlar ligine kaldın oradan gelecek rakam ikisinin satışından geleceğinden fazla. Ve deperleri de bir o kadr artacak. Sonra satsan ne olacak. Paranın bir hayrı olmayacakki. Arkadan gelen oyuncun varmı ki nedir bu acele. F. Tekke ve gökdrnizden sonra elimize 2 oyıncu geldi sat gitsin. Olmaz. Sosa da nwakamade 1 yıl daha kalmalı.İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün iyiydi beğendim. Sezon sonunda Abdülkadirle beraber iyi bir teklif gelirse satilmali. Yoksa 1 sene daha tutulmali Avrupa kupalarina gidecek olmamiz ve Avrupa sampiyonasini dusunursek fiyatlarini arttirabilirler.
Yorum
-
1 sene sonra piyasalarında inanılmaz bir artış olacağının bir garantisi yok. Bunun sakatlığı, kart cezası, arkadaş ortamı, moral motivasyon, takımın genel durumu falan hepsi oyuncuların performansında etkili. Bu yüzden eğer iyi bir teklif gelirse satalım dedim. Seneye Uefa da en az yarı final veya çeyrek final, olmadı Milli takımda en az Avrupa Futbol Şampiyonasına katılıp gruplardan çıkma gibi başarılara katkı verirlerse belki birer Cenk Tosun örneğinin üzerinde satışlar gerçekleştirebiliriz. Başka şekilde bu adamların değerinde çok fazla artış olmaz.İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha milli takımda ve avruoa maçlarında oynamamış a. Kadir ve yusufu satmak enayiliktir küçük düşünmektir. Varsın seneye de beraber oynasınlar bizi bir şampiyonluğa oynatsınlar ondan sınra. Nedir bu acelemiz. Düşünün şampiyon ve şampiyonlar ligine kaldın oradan gelecek rakam ikisinin satışından geleceğinden fazla. Ve deperleri de bir o kadr artacak. Sonra satsan ne olacak. Paranın bir hayrı olmayacakki. Arkadan gelen oyuncun varmı ki nedir bu acele. F. Tekke ve gökdrnizden sonra elimize 2 oyıncu geldi sat gitsin. Olmaz. Sosa da nwakamade 1 yıl daha kalmalı.
Yorum
-
En son alperrr tarafından düzenlendi; 08.05.2019, 16:37.samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
yusuf mesuttan iyi değil arkadaşlar kendinizi kandırmayın, ondan iyi olabilir mi buda tamamen kendi elinde. Yetenek olarak bence hakan çalhanoğlumudur nedir ondan kat kat yüksek ama mesut işi biraz farklı, inş. o seviyeye yükselir bizdeyken bizden sonrası için kusura bakmayın insanların kariyer planı beni ilgilendirmiyor.Ben takımıma bakarım ve yusuf en az 1 sene daha kalmalıEn son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 08.05.2019, 21:32.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum