Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kiki Kizito Musampa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lig sonuncusu Sakaryaspor’a karşı bir risk alın! Deneyin şu Musampa’yı bir 90 dakika da, görsün taraftar, merakını gidersin. Biraz cesur olun yaa!

ergun atanın yazısının son cümlesi

Yorum

• İlk olarak trabrock tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lig sonuncusu Sakaryaspor’a karşı bir risk alın! Deneyin şu Musampa’yı bir 90 dakika da, görsün taraftar, merakını gidersin. Biraz cesur olun yaa!

aynen katılmakla beraber altyapılarda liselerde onlarca gencimiz heba olmuyor mu yazık günah ya giden bizim paramız elin hollandalısına dakkada 3500 dolar veriyoruz benim elime 3-4 senede zor geçen para

Yorum

• Oynamadan Gİdenler Kervanina Katildi Hepte Bu Zİya DoĞanin YÜzÜnden Hep Torpİllİlerİ Oynatiyor
        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak trabrock tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Lig sonuncusu Sakaryaspor’a karşı bir risk alın! Deneyin şu Musampa’yı bir 90 dakika da, görsün taraftar, merakını gidersin. Biraz cesur olun yaa!

kaybedecek neyimiz kaldı ki oynasın şu muşamba ne mal olduğunu görelim
          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• ya oynamazsa nereye satılacak allah aşkına kim alır Trabzonda yedek kalan oyuncuyu
            "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya oynamazsa nereye satılacak allah aşkına kim alır Trabzonda yedek kalan oyuncuyu
              el ittihad ve benzeri takımlar zaten bize gelmese ole biyere gidecekti

Yorum

• Ergun Ata'nn bugünkü yazısıyla birlikte iyiden iyiye inanmaya başladım Musampa'nın, birilerinin Ziya Doğan'a verdiği özel direktifle oynatılmadığına..
                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• eğer öle bişey varsa o t.direktörün ve yöneticininde hala trabzonsporda barınmaları manidar. Böyle anca mahalle takımları yönetilir. Trabzonspor ne hallere gelmiş telefon ve hatırla top oynatanların kulubü olmuşsa yazıklar olsun.
                  Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• asıl mevkisi sol açık.....ama çok az oynadığı maçlarda bile kendi bölgesinde oynamadı....bundan sonra ziyanın şans vermesi lazım ona
                    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya oynamazsa nereye satılacak allah aşkına kim alır Trabzonda yedek kalan oyuncuyu
                      niye öyle diyosun yattarayı satmaya kalksak 40 tane talibi çıkar
                      ama bizde oynayamaz bu adamlar mantalite gereği

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ergun Ata'nn bugünkü yazısıyla birlikte iyiden iyiye inanmaya başladım Musampa'nın, birilerinin Ziya Doğan'a verdiği özel direktifle oynatılmadığına..

Böyle bişey va<zrsa ziya niye hala ora,da duruyor veya herşey sanal tek inanan salaklar bizlermiyiz?

Anlamıyorum anlıyamıyorum...Hepsi ve herkez kirlimi be kardeşim...
                        38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                        Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                        " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• bilmediğimiz oyuncuları alıyoruz ne yapmak isitiyor bu yönedim musampa kim cok övüyorlardı onu hani sonuc nerde sıfır böyle gitmez
                          SEVMENİN BEDİLİ CEHENNEMENSE BEN O CEHENEME RAZIYIM

Yorum

• Adami oynatmiyorlarki sonucu görelim. Tutturmuslar "Hazir degil" Hazir degilse hazirlansin. Koca sezonda bir oyuncu iki mac 90 nar dakika forma giyecek kadar hazir olmaz mi?
                            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak LAZO_61_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bilmediğimiz oyuncuları alıyoruz ne yapmak isitiyor bu yönedim musampa kim cok övüyorlardı onu hani sonuc nerde sıfır böyle gitmez
                              lee yi sattılar yerine adam gibi birini alamadılar saçıba başına bakım muşambayı aldılar olay budur

Yorum

• sAkarya maçında da oynamıyacaksa bu adam hangi maçda oynayacak koy şu adamı 11 e topçu mu değilmi kararımızı verelim.Thomas jUn A VERİLEN FIRSAT bu adama niye verilmiyor.
                                bordomavi.net
                                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim