Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kiki Kizito Musampa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bi kere sol kanada care aldısak bu adamı ozaman neden oynatmıoo onu anlamıomm.hadi onuda geç maçlara ilk 45 dk yı neden yabancısız geçirioo.

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ergun Ata'nn bugünkü yazısıyla birlikte iyiden iyiye inanmaya başladım Musampa'nın, birilerinin Ziya Doğan'a verdiği özel direktifle oynatılmadığına..
      Abi böyle bir şey neden istenir, kimin çıkarı olur bu işten? Anlayamıyorum Çıkar odakları, Trabzonspor'u çakal yuvasına çevirdiler
      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• kardeşim seninde çekilecek çilen varmış ziya çilesi sen gidersin başka takıma biter çilen ya biz ne yapalım nerelere gidelim
        işkenaz

Yorum

• kesinlikle oynatılıp faydalanılması gereken bir futbolcu 10 tane keçeli 20 tane cello eder
          7

Yorum

• adamı bir tek kere 90 dakika izleyemeden adam satılacak..
            nedir ne değildir öğrenemedik maalesef..
            inşallah marcelinho gibi arkasından ağlamayız..

gerçi bu ziya başımızda iken çok ağlarız gönderdiklerimize biz..

Yorum

• bu adam satılırsa ki öyle gözüküyor çok pişman olacağız...

(UEFA)

Yorum

• bu adamı oynatmıyon ya ziya helal olsun sana

Yorum

• Çok iyiydi bence bugun. Gollük şutlardan bir tanesi girse daha güzel olucaktı.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok iyiydi bence bugun. Gollük şutlardan bir tanesi girse daha güzel olucaktı.
                    volelrden 1 i ayağına otursaydı martinezi de kalenin içinde görecektik neyse
                    yatatra oyundayken ona attığı paslar ve uzun pasları ve orta sahada top saklaması çok iyiydi 103 tane hasan üçüncü eder
                    "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Ceyhun'dan daha iyi olduğu ortadadır.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Gol attırmaya çalıştılar ama olmadı.Onun dışında iyiydi.Ayrıca çok alkışlandı.
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• Ya sen bu takımda dur ya...Valla..Seni çok seviyorum ben..İnsan sevmez mi hiç di mi? Bizimle ol..
                          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• ya musampa gibi bi oyuncumuz varken bize hasani,ferhati,keceliyi,celalettini izlemeye mahkum birakan mantalite kahrolsun.

Yorum

• yukardaki oyuncuların 11 de oynadığı bir takımda musampayı oynatmayıp köreltmek en basit hali ile takımı düşünmemektir...

ya adamda futbol kumaşı va rbu belli.. az önce çıplak gözlede gördüğüm kadarı ile yattara ile mçok iyi anlaştığı ayan beyan ortada...

hal böyle ike takımı celollara muhtaç etmek ayıptır ayıp....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bu adamı yedekte bekletebilecek kadar kafası basmayan bi adamın Trabzonspor gibi bir camia ya Te,knik TRAKTÖR olması ne kadar acı ve elim bir olaydır..yoo arkadaşlar bilerek TRAKTÖR yazdım cünkü bence teknikdirektörlük bir meslektir ve tüm mesleklere saygım oldugu kadar bu mesleğede saygı duyuyorum ve bu adama üstüne basa basa söylüyorum!!! TEKNİK DİREKTÖR demiyorum TRAKTÖR diyorum....
                                Konu Musampa ve bu adam Yattarayla birlikte ligin bu zamana kadar ki maçlarında 11 oynasalardı diger 9 kişiyi saymadan sunu iddaa ediyorum ki en az oldugumuz puandan 10 puan önde olurduk!!!!

Ya ziya N Allah aşkına bırak yakamızı!!!!
                                Bu adam 3 maç üst üst e oynamadan giderse oturur ağlarım!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim