İlk olarak hacavera06 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kiki Kizito Musampa
Daraltma
X
-
2 maç üst üste oynatılmamış bir futbolcuya gereken şans tanındı denmesi çok ama çok cahil bir yaklaşımdır diye düşünüyorum. şuanda takımımızın en kariyerli oyuncusu ziyan doğan tarafından ziyan edilmektedir.
ziya doğanın yıldızları kıskandıığı fikrine ben de inanmaya başlıyorum. sanki her başarı da sadece benim ismim anılsın diye çabalıyor. marcelinho ve musampa örnekleri gayet ortada bu konuda.Tek Büyük TRABZONSPOR !!!
Yorum
-
Vallahi de billahi de bizim hocamızın futbolcuyu bildiği ve yaptıklarını gördüğü konusunda çok ciddi endişelerim var. Yabancıların hepsinin kamplardan anaları ağlamış, neyi görüyor? Ferhat, Hasan, Hüseyin, Ayman bir takımda, millet bir tarafıyla gülüyor. GS'li bir arkadaşım bizde maçı seyrediyorken "olum habu Ferhat gol atsa hakkatten sevinecen mi sen şimdi" diye sordu. Kapattık TV'yi ve çıktık. Neyi görüyor??? Trabzonspor 3000 kişiye top oynuyor, neyi görüyor???İlk olarak hacavera06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon madde konusunda haklısın, gerçekten yazık giden paralara.
Bu futbolcu önceden çok büyük takımlarda oynamış olabilir. Ancak futbolcuyu birebir çalışmalarda gören ve ne yaptığını bilen hocadır.
Kesinlikle katılmıyorum. Yıldız adam -genelde- çalışmaz, yırtınmaz, egosu yüksektir. Yıldızı bırak, biz Yattara'yı kabul ettik "koşmaz" diye. Zaten hocalık da becerip o adamı oynatmaktır. Ajax, M. City, Malaga ve A. Madrid'de top oynamış adam Malatya'yı küme düşüren, Gençler'i bırakarak kümede kalmasını sağlayan adama mı ispat edecek kendini?Bir de oynadığı maçlarda hiçbir katkısı yoksa bir futbolcuya sırf yıldız diye görev verilmez. Çalışıp, kendini gösterip formayı kapacaksın. İçinden bu geliyorsa emin olun yıldız özelliklerini de kullanıp bu adam formayı çoktan kapmıştı.
Komik komik işler.
Kimlerin adı verilmiş bilmiyorum ama Keçeli'nin yerine Musampa'yı düşünmüyorsan bile orayı boş bırakır, 10 kişi çıkarsın. Hiç değilse bilirsin ki ordan gelen top doğrudan beke gidecek. Ya da atağa kalkarken en fazla bir duvar pasında -becerebilirse- duvar olur.Adını verdiğin futbolcuların musampa'dan daha fazla katkıları var oynadıkları maçlarda. Bir Ömer Rıza konusunda haklı olabilirsin ama hatırladığım kadarıyla Fatih'in sakat olduğu dönemlerde oynatmak zorunda kalmıştık kendisini bu sezon musampa kadar bile şans bulamadı zaten. Musampa'nın yerine ise takımda şu an çok alternatif var.
Vallahi moralim bozluyor, daha yazacak çok şey var ama elim gitmiyor.
Yorum
-
İlk olarak hacavera06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...Bir de oynadığı maçlarda hiçbir katkısı yoksa bir futbolcuya sırf yıldız diye görev verilmez...
Allah askina genelde son 10 dakika oyuna girip oynamayla bir oyuncunun takima ne gibi katkisi olabilir?
Sana söyle bir soru sorayim ozaman.... Mustafa Keceli onca oyun oynadi.... birak asist veya gol atmayi, bu adamin cizgiye inip veya inmeyip orta actigini hatirliyormusun?
Yorum
-
Kiki için yeterince şans bulamadığını düşünüyorum bende. Etiketi az çok belli adamın. Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Trabzonsporda bu kadroya bile giremiyorsa ben başka şeyler düşünürüm.
bu saatten sonra kikinin de o moralle takıma faydalı olabileceğini düşünmüyorum. sezon sonu gönderilecektir. ziya hoca değilde başka bi hoca olsa şimdi çok daha farklı bi konumda olabilirdi.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Resmi siteye bakarsan görürsün, uzayı da dünyayı da ....İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerde yaşıyosun sen uzayda falanmı??? Musampa bi maça ilk 11 başladıda bizmi kaçırdık acaba!!!
Yorum
-
böyle ziya fanatikliği ve musampa düşnalğıyla bir yere varılmaz.ronaldinhoyu getir ub takıma 327 dakka(o da 10-15 dakkalarla o kadar ediyo) oynamayla ne yapabilir bu takımda?
ha tabi ziya bey yedek oturtmazsa.
ama szen ronaldinho toptan anlamaz diyosan o başka.malum musampaya anlaamaz demiş kişiliksin.takımın menfaatini düşünün biraz.hocanın yada kendinizin değilHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
bence ne musampa yeterli,ne de ziya dogruyu yapiyor
kariyerine lafım yok,ama bitmiş maalesef..Nasıl böyle bi yargıya vardın demeyin,belli oluyor..Sonradan oyuna girse de belli oluyor
ne biliyim adamda bi uyuşukluk var,hantallık var...şöyle vurdu mu gol yapacak bi görüntü yok..Ya da aldı mı bi kaç kişi eksiltecek bi görüntü..
Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum
-
Sen 30 hafta sadece maclarda 15 dk oynasan, ve senin yerine Mustafa Keceli gibi futbol cahili oynarsa sen de uyusuk ve hantal olursun muhtemelen.İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence ne musampa yeterli,ne de ziya dogruyu yapiyor
kariyerine lafım yok,ama bitmiş maalesef..Nasıl böyle bi yargıya vardın demeyin,belli oluyor..Sonradan oyuna girse de belli oluyor
ne biliyim adamda bi uyuşukluk var,hantallık var...şöyle vurdu mu gol yapacak bi görüntü yok..Ya da aldı mı bi kaç kişi eksiltecek bi görüntü..
Yorum
-
takmazsın biliyorum ama yine de söyleyeceğim.takma musampa.
kimsenin gelmediği bir ülkeye geldin.para için.belli bir kaliten vardı boş laflarla oynatılmadın,yerine futbolcu demeye bin şahit isteyen kimseler oynadı.
seni oynatmayan futbol katili her zaman yanında kendisine destek olacak adamları da buldu.yazılarda görüyoruz.sen takma musampa.şimdi 6 hafta sonra gideceksin sen de.bir çokları gibi trabzonspora gelmiş,parasını tıkır tıkır almış ama takır takır futbol oynamsına engel olunmuş nice topçudan biri olacaksın.marcelinho gibi,szymek gibi,campell gibi.sen parayı alacak trabzonspora hiç bişey vermeden,bence ziya gibileri yüzünden veremeden gideceksin.
derdi de ne sana ne de senin zaten işe yaramayacağını,gitmenin doğru olduğunu söyleyen arkadaşlara kalacak.
derdi ben gibi,emrah abi gibi trabzonsporun çıkarını her platformda düşünen ve futboldan az çok anlayan insanlara kalacak.
ve son söz.ha bu tüm yazılanlara baktıktan sonra biz neden şampiyon olamıyoruz sorusunu sormaya bir çok kişinin hakkı olmadığını düşünüyorum.
her zaman önce TRABZONSPOR!HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
Bugün gazetede okudun, bizden gidenler marcelinho mesela 2 gol atmış döktürüyomuş. Eller takımın tek golünü atarak takımına galibiyeti getirmiş. Artık musampada gider oda döktürür bi takımda. bizde ziya ve onun süper torpilli topçularına kalırız. Ziya kaçır tüm yabancılarımızı kaçır yazıklar olsun seni başımıza getirene ve hala tutanlara. Kafalarını taşlara çok vuracaklar ama iş işten geçmiş olacak. o zamanda biz onların başını taşa vuracaz. Aciz yönetim ve ziya istifa!!!Yeni başkan yeni hayaller!!!
Yorum
-
BANA NE YAZDAN BAHARDANTrabzonspor’un suskun futbolcusu Kiki Musampa, Musa Eroğlu’na takılıyorTarih: 10.04.2007, 19:39:23 (355 okuma)
Forma şansı bulamayan Kongo asıllı Hollandalı futbolcunun sezon sonunda takımdan gönderileceği söyleniyor
BU TÜRKÜYÜ ÇOK SEVDİ
Trabzonspor’a büyük umutlarla transfer edilen 90’lı yılların yıldız futbolcusu Kiki Musampa bu aralar ünlü türkücü Musa Eroğlu’na takılıyor. Eroğlu’nun “Bana ne yazdan bahardan” türküsünü adeta oynayan Kongo asıllı Hollandalı futbolcu sezon sonunda yeniden Avrupa’ya döneceğini açıkladı. Bordo-Mavili takıma menajer ücretiyle birlikte 1 milyon 200 bin dolara mal edilen Musampa “Ne zaman oynayacaksın” sorumuza verdiği Türkçe cevap ise çok ilginçti “Yavaş yavaş.”
İŞTE MUSAMPA’NIN TÜRKÜSÜ
Bana Ne Yazdan Bahardan
Bana ne ligden kupadan
Aşağıdan Yukarıdan
Yolun Sonu Görünüyor
Geçtim Trabzon Üzerinden
Ömür Bir Nefes Derinden
Bak Bordo-Mavi Çemberden
Yolun Sonu Görünüyor
Ziya Doğan Gelir Kendi
Ne yıldız Der Ne Efendi
Sayılı Günler Tükendi
Yolun Sonu Görünüyor
Ziya Doğan’ın Direği Yok
Merhameti Yüreği Yok
Fazla sözün Gereği Yok
Yolun Sonu Görünüyor
he valla doğru dersin musampa......mutedil dalgalı..
fırtına ihtilal efsane
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum