Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kiki Kizito Musampa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Farkındamısınız bilmiuyorum ama şu olaylara bir bakalım. 1- Syzmkoviak futbolu bıraktı. 2 - Fatih Tekke satıldı 3 - Ersen Martin rezilliği yaşandı 4 -Kiki musamba çekip gitti bakalım başımıza daha neler gelecek.
    Aralık'ta da başkan seçemeyen bir büyük camia olacağız

Yorum

• İlk olarak yalçın61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Farkındamısınız bilmiuyorum ama şu olaylara bir bakalım. 1- Syzmkoviak futbolu bıraktı. 2 - Fatih Tekke satıldı 3 - Ersen Martin rezilliği yaşandı 4 -Kiki musamba çekip gitti bakalım başımıza daha neler gelecek.
      Forum üyelerimizden Selim abi (selimag) dün oynanan Polonya Milli takım maçında Syzmek'in sahada olduğunu söyledi bana

Yorum

• İlk olarak yalçın61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Farkındamısınız bilmiuyorum ama şu olaylara bir bakalım. 1- Syzmkoviak futbolu bıraktı. 2 - Fatih Tekke, Stepanov satıldı 3 - Ersen Martin rezilliği yaşandı 4 -Kiki musamba çekip gitti bakalım başımıza daha neler gelecek.
        Daha ne gelsin kardes ulusal rezilligin yaninda olayi uluslararasi boyutada tasiyabildikya helal olsun bize...
        Almanlar bile gülmeye basladi ... Bir zamanlar H-P- Briegel, Sunderman gibi teknik adamlar vardi neticede bu takimin basinda..
        Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
        Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!

Yorum

• yönetimi tebrik ediyorum...bu kadar hataları bir arada yapabilecek başka bir yönetici topluluğu dünyanın başka hiç bir yerinde yoktur heralde...
          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak Selman Gürcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Forum üyelerimizden Selim abi (selimag) dün oynanan Polonya Milli takım maçında Syzmek'in sahada olduğunu söyledi bana
            Artık Szymek'in futbol oynadığını hayal eder olmuşuz.

Dünkü Polonya 11'i:Artur Boruc; Marcin Wasilewski, Mariusz Jop, Michał Żewłakow, Grzegorz Bronowicki (55-Paweł Golański); Jakub Błaszczykowski, Dariusz Dudka, Jacek Krzynówek, Mariusz Lewandowski, Euzebiusz Smolarek (74-Wojciech Łobodziński); Maciej Żurawski (56-Radosław Matusiak).

Yorum

• Forum üyelerimizden Selim abi (selimag) dün oynanan Polonya Milli takım maçında Syzmek'in sahada olduğunu söyledi bana
              Bu mesajı okuyunca kalpten gidecektim ama 11'ler şöyle :

uefa.com

Yorum

• Bu arada Az Alkmaar'ın sitesinde böyler bir haber veya bilgiye rastalamadım.
                BORDO MAVİ

Yorum

• Musambayı a.akerde seyreden varmı aranızada, ben 2 maçını seyrettim sonradan oyuna girdiği ve ilk 11 de çıktığı 1'er maç ikisindede oyunda kaldığı kısa zamanlar içerisinde çok beğenmiştim. biraz daha takıma motive edilseydi bence çok yararlı olacaktı.
                  İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

• Szymkowiak "kazanılmış" bir oyuncu. Boşu boşuna onu sahalarda aramayın artık.
                    Krakov'da bir manastıra çekilmiş Trabzon'da geçen günlerine tövbe istiğfarla meşguldür muhtemelen.
                    Belki de futbola dair bütün arzularından kurtulmak için Budist olup Tibet yollarına düşmüştür.

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Szymkowiak "kazanılmış" bir oyuncu. Boşu boşuna onu sahalarda aramayın artık.
                      Krakov'da bir manastıra çekilmiş Trabzon'da geçen günlerine tövbe istiğfarla meşguldür muhtemelen.
                      Belki de futbola dair bütün arzularından kurtulmak için Budist olup Tibet yollarına düşmüştür.
                      ve aklında kalan son mantalite izlerinden kurtulmaya çalışıyor.
                      İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

• Valla arkadaşlar eurosport da izlemiş kendi de ben onun yalancısıyım.Demek ki eski maçmış

Yorum

• Konuyla alakası yok ama Polonya takımı maç kadrosunda Brozek kardeşlerden teki bile yok.Haftalarca uğraşıp milyon dolarlar verip de alamadığımız oyuncular bunlar değil miydi?

Merak ediyorum ; bu oyuncuları Trabzonspor gündemine kim getiriyor? 4 - 5 milyon euro eder denilen futbolculardan biri bile ilk 18'e girmez mi yahu?

Yorum

• İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Konuyla alakası yok ama Polonya takımı maç kadrosunda Brozek kardeşlerden teki bile yok.Haftalarca uğraşıp milyon dolarlar verip de alamadığımız oyuncular bunlar değil miydi?
                            Merak ediyorum; bu oyuncuları Trabzonspor gündemine kim getiriyor? 4 - 5 milyon euro eder denilen futbolculardan biri bile ilk 18'e girmez mi yahu?
                            Küçük bir menajer araştırmasıyla cevabını bulabileceğin bir soru Alper.

Yorum

• İlk olarak Selman Gürcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Valla arkadaşlar eurosport da izlemiş kendi de ben onun yalancısıyım.Demek ki eski maçmış
                              Bırak şimdi...Siz ve sizin gibiler Ziya Hoca'ya komplo kuruyorsunuz!!!Halkı yanlış yönlendiriyorsunuz!!!Rahat bırakın hocamızı...

Yorum

• Musampa Trabzon'u terk ettiğinden beri AZ Alkmaar’la antrenmanlara çıkıyordu. Hani bu adam antrenmanlara çıkmıyor, gün boyu kafayı çekiyordu. AZ Alkmaar’a transfer olduğuna dair resmi bir bilgiye ben de rastlamadım. Taka gazetesi o haberi Musampa'nın menajer olan kardeşine dayanarak vermiş. Bu arada taka'nın Trabzon'un Fıtomaç'ı olduğunu da unutmamak lazım.

Her ne olursa olsun, Musampa için Trabzon defterinin kapandığı bir gerçek. Yani o artık "kazanılmış" bir futbolcu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim