Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kiki Kizito Musampa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• musampanın top falan oynadığı yok . oynama isteğide yok. antremana gec gelir, uyanamaz , orta parmak falan hayır gelmez bu muşambadan muşamba diyenlere kızardım ama hakikaten muşamba çıktı
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      musampanın top falan oynadığı yok . oynama isteğide yok
      sen onun yerinde olsan oynar mıydın ben oynamazdım profesyonel futbolcu muhabbettini açmazsın herhalde ziya hocan gerçekten başarılı!
      En son champions tarafından düzenlendi; 19.02.2007, 12:53.

Yorum

• Adamı geçmişine bakıp değerlendirenler yanılıyorlar. Bu Adam bilmem kaç ay futboldan uzak kaldıktan sonra bize geldi. Bu yaşlarda geçirilen büyük sakatlıklar ve futboldan uzak kalmalar performans kaybına sebep olur ve çoğu futbolcuda eski performansına daha ulaşamaz. Musampa oynasa belki bizim takımda iş yapabilir ama üst düzey futbolcu olarak görmeyelim artık. Onun sadece kariyeri üst düzey...

Yorum

• geçmişe bakıp değerlendirme yapmıyorum bilmiyorum kimin için kullandın bu ifadeyi kısmen haklı olabilirsin eskisi gibi olmayabilir olması şaşırtıcı olur zaten
          yalnız bi sorum olacak sana bu Trabzonsporda yaklaşık 25 maçta sadece 300 dakika mı oynayabilirdi ?(musa 1200 keçeli 900 ferhat 1000 dakika oynamış) 2-3 maç 90 dakika oynas da bizde görsek neymiş düzeyi diye daha iyi olmaz mı?

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            geçmişe bakıp değerlendirme yapmıyorum bilmiyorum kimin için kullandın bu ifadeyi kısmen haklı olabilirsin eskisi gibi olmayabilir olması şaşırtıcı olur zaten
            yalnız bi sorum olacak sana bu Trabzonsporda yaklaşık 25 maçta sadece 300 dakika mı oynayabilirdi ?(musa 1200 keçeli 900 ferhat 1000 dakika oynamış) 2-3 maç 90 dakika oynas da bizde görsek neymiş düzeyi diye daha iyi olmaz mı?
            Ben ortaya konuşmuştum. Elbette ferhatın oynadığı takımda musampada onun kadar oynar. Benim itirazım burada Musampayı savunan arkadaşlarımın onu bir kurtarıcı olarak görmeleri. Oynasa kesinlikle yerine oynayacak olduğu futbolcudan kötü oynamayacaktır. Fakat kurtarıcı da olamayacaktır. Ben bunu söylüyorum. Abartmayalım bence ...

Yorum

• Yeri değil ama şunu söylemek isterim. Musampa'nın gelişine vakti ve antremansız oluşu nedeniyle karşı çıkmıştım. Ama bir insanı işine yabancılaştırırsanız böyle performans gösteremez tabi. Belli bir şekilde Musampa'yı Ziya hocanın istemediği belli. Daha öncekileri istemeyip gönderip yerine istediği isimleri aldırdığı gibi. İstenmediğiniz yerde siz ne kadar performans gösterebilirsiniz?
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeri değil ama şunu söylemek isterim. Musampa'nın gelişine vakti ve antremansız oluşu nedeniyle karşı çıkmıştım. Ama bir insanı işine yabancılaştırırsanız böyle performans gösteremez tabi. Belli bir şekilde Musampa'yı Ziya hocanın istemediği belli. Daha öncekileri istemeyip gönderip yerine istediği isimleri aldırdığı gibi. İstenmediğiniz yerde siz ne kadar performans gösterebilirsiniz?
                Bu şartlar altında musampa bize yarar sağlar mı?

Yorum

• Sağlamaz zaten kaçırılmaya çalışılıyor
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Gökdenizin bu kadar formsuz , kafasını başka yerde olduğu o kadar belli bu adam mutlaka Mustafa Keçeli kadar şans tanımalı bu adama bir kaç maç ilk 11 de çıksa belkide nasıl olduğunu hazır olup olmadığını görecez ...
                    Bu adam 3 aydır bir fiil diğer futbolcularımızın yaptığı gibi idmanını düzgün düzenli yapıyor,,mutlaka şans tanınmalı hemde takımdaki rekabet açısından takımda iyi bir alternatif...

Yorum

• Herkesin görüşüne saygı duyarım!
                      Bende Musampanın iyi futbolcu olmadığını düşünen arkadaşlara şaşırıyorum.Eğer Musampa iyi bir futbolcu değilse M.keçeli'de kapıcı felan olsa gerek!!!

Yorum

• "Ha bu adamı oynatmay ya!!!" BMN Ankara&Trabzon,anladınız siz

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "Ha bu adamı oynatmay ya!!!" BMN Ankara&Trabzon,anladınız siz
                          ama adam haklı görmüyomusun adamın çalımları saç atmasını falan

Yorum

• musampa oynatılmadığı sürece nasıl iyi bir futbolcu olduğunu gösteremeyecektir. bizim taraftarımızda oynadığı 15-20 dakikaya bakarak bu nasıl futbolcu diyecekdir. bence musampa sürekli oynatıkdığı takdirde en az bir yattara, bir gökdeniz kadar faydalı olacaktır. tabi bizim kel ziya takıntılarından kurtulup adama bi kaç maç şans tanırsa.
                            Tek Büyük TRABZONSPOR !!!

Yorum

• Sevgili arkadaşlar dün denizlideydim. açıkcası musampanın da bize faydalı olacağını düşünenlerdenim. Ancak dünkü maçta kötüydü adam. Hatta bi pozisyonda acayip kızdırdı beni. Ceza sahasının dışında tam kalebnin karşısında top söktü rakipten. O noktada arık şut atacaksın hazırlandı şuta topu öyle bir kötü şekilde sağ kanattaki yattaraya atmaya çalıştıkı aklım durdu. Top da taca gitti. Artık vuracaksın ordan.
                              HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• bende musampa kaliteli ve iyibir oyuncu hatayı ondadeğil hocada arayın adamda oynama şevki bırakmıyorki benim bildiğim iyibir hoca oyuncuları takıma kazandırmayaçalışır bizim hocada tersine oyuncuları kaçırmak için elinden geleni yapıyor bunun örnekleride vardır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim