Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=Ömer;2997540]İkisinde de ilk 11de başlamadı. Fransadaki maçta Sonradan oyuna girdi!!!

düzeltme için teşekkürler

Yorum

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

düzeltme için teşekkürler
      Düzeltmeyi bırak. Onun altında yazdığımı neden alıntılamadın ?

At gözlükleri hani ?

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Düzeltmeyi bırak. Onun altında yazdığımı neden alıntılamadın ?

At gözlükleri hani ?
        Valla onu takanlara söyleyeceksin ömer. Herneyse kimseye öyle bir tabirde bulunmam fakat sırf koşuyor diyede bir adamı savunmam asla

Yorum

• Umut hırsı azmi presi açısından Türkiyedeki belki de en iyi ileri uç elemanı .Fakat bu kapasitesi Trabzonsporun en büyük eksiği olan bitiricilik konusunda bi sonuç sağlamıyor.2-3 senedir belkide ligin en çok gol pozisyonuna girip en çokta kaçıran takımıyız. Takımda son vuruşları çok daha verimli bir isim olsaydı Şampiyonluğa en yakın takımdık. Evet Umut un katkısını asla küçümseyemeyiz ancak Hedeflerimizi büyük tutmak istiyorsak ta bize ilerde çok koşan hırslı Umut gibi bir forvetten çok Jardel tarzı koşmayan ama bulduğu fırsatı kaçırmayan bir forvet gerekli diye düşünüyorum...

Yorum

• Neyse maça birşey kalmadı..

Umut gol kaçırsa da eleştirsek diye pusada bekleyenler..

Umarım size ekmek çıkmaz bu maçtan

Hala herkes Umut'un bu sezon ki attığı gol sayısına takılıp kalmış..

Yahu Umut kötü de diğer futbolcularımız çok mu iyi ?

32 gol atip 23 tane de yemişiz..

Atılan goller de 4.sıradayız fakat

Yenilen goller de 11.sırada..

Bu da mı Umut'un yüzünden..

Ey gidi Umut ...

Yorum

Valla onu takanlara söyleyeceksin ömer. Herneyse kimseye öyle bir tabirde bulunmam fakat sırf koşuyor diyede bir adamı savunmam asla
              Abicim kendin dedin at gibi koşuyo diye.

En son Pshycologist41 tarafından düzenlendi : Bugün 13:09

Cümlenden at gibi gitmiş. Neyse sen dememişsin özür dilerim ben....

Yorum

• Maçta Umut gol atamazsa , gol kaçırırsa yüklenecekler şimdiden gelsin. Maç sonu çok kalabalık oluyor ya o yüzden!...

Yorum

Abicim kendin dedin at gibi koşuyo diye.

En son Pshycologist41 tarafından düzenlendi : Bugün 13:09

Cümlenden at gibi gitmiş. Neyse sen dememişsin özür dilerim ben....
                  Ömercim yazıyı dikkatli okumamışsın sevgili kardeşim. Ben dedim ki :

Sağlığı yerinde olan ve ciğeri sağlam olan herkes(İşçi,memur,öğretmen,doktor vs.) sahaya sürülebilir ve 90 dakika at gibi koşabilir. Buysa şayet umut'un trabzonspora verdiği... Yani at gibi koşuyor diye gol atamadığı gerçeğini es geçmeyelim diyorum. Futbol netice oyunudur maç içinde ne olursa olsun skor tabelasında yazana göre puanlar verilir diyorum. At gibi koşmak tabelayı değiştirmiyorsa bir anlamı yok diyorum. Umarım anlatabilmişimdir

Yorum

Maçta Umut gol atamazsa , gol kaçırırsa yüklenecekler şimdiden gelsin. Maç sonu çok kalabalık oluyor ya o yüzden!...
                    Çok güzeldi...

Yorum

Ömercim yazıyı dikkatli okumamışsın sevgili kardeşim. Ben dedim ki :

Sağlığı yerinde olan ve ciğeri sağlam olan herkes(İşçi,memur,öğretmen,doktor vs.) sahaya sürülebilir ve 90 dakika at gibi koşabilir. Buysa şayet umut'un trabzonspora verdiği... Yani at gibi koşuyor diye gol atamadığı gerçeğini es geçmeyelim diyorum. Futbol netice oyunudur maç içinde ne olursa olsun skor tabelasında yazana göre puanlar verilir diyorum. At gibi koşmak tabelayı değiştirmiyorsa bir anlamı yok diyorum. Umarım anlatabilmişimdir
                      Tamam ben yanlış anladım dedim ya. Uzatmaya gerek yok AT KONUSUNU!

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Demek ki farkın buymuş, gerçekten bravo.Bizim gibilerin de sizin gibilere fikirlerimizi kabul ettirme gibi bir amacımız yok.Ayrıca bende sizden Umut hakkında olumlu şeyler söylemenizi bekliyorum.Üstelik yazdığın şu cümleye bak ''benim sizlerden tek farkım kendi fikrimi sizlere de kabul ettirmeye çalışmıyorum. '' o zaman ne diye mesajlarımızı alıntılayıp cevap verme ihtiyacı duyuyorsun, mesajlarımızı önemsemiyorsan ne diye cevap cevap veriyorsun.

Bu arada ben size ithamda falan da bulunmuş değilim.Sadece söylediğiniz o özlü söz sizler için de geçerli olmuyor mu dedim.

Senin ne anlatmak istediğin belli Umut bu takımın forveti olamaz diyorsun.Bizim de neyi savunduğumuz bellidir.Bu adam 4 seneden beri bu takımın en golcü isimlerinden birisi oldu ve bu süre içerisinde Türkiye'nin en golcü isimlerinden birisidir.Ayrıca Umut'un yaptığı şeylerin ölçüsü de gol değildir.

Her neyse bu tartışmayı uzatmanın anlamı yok.Senin de söylediğin gibi benden farklı düşünenlerin fikrini zerre kadar önemsemiyorum.
                        bundan sonraki tutumunda, en azından bana karşı tutumunda bu sözünü tutmanı umuyorum.

haydi selametle

Yorum

• Umut iyi oynarsa

kötü oynarsa

bakalım sonuç ne olacak
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

Tamam ben yanlış anladım dedim ya. Uzatmaya gerek yok AT KONUSUNU!
                            Tartışmak adına pek fazla birşey bildiğini sanmıyorum. Benım msjlarıma ünlem işaretleriyle cevaplar vermenide yaşına ve toyluğuna veriyorum. Yinede kardeşimsin. Umut gol attıgında yine buraya gelip yürekten tebrik edeceğim. Sonuçta trabzonsporluyum ve umutta trabzonsporun futbolcusudur. Geçmiş msjlarıma bakarsan umutla ilgili iyi msjlarımıda görebilirsin. Umutun kişiliğiyle beyefendiliğiyle karakteriyle ilgili tek kötü söz etmedim kendi adıma ama şampiyonluk hesapları yapan bir kulüpte olması gereken birimidir hemde tek forvet olarak kesinlikle hayır bana göre. Umutu savunanların msjlarında gördüğüm sözler hep klasik. Adam gibi adam, Efendi, hırslı at gibi koşuyor vs. Umutun yetersiz bir forvet olduğunu savunanlarında hiçbirinde karakteriyle ilgili olumsuz bir msj görmedim. Ama sen ve senin gibiler öfkeyle karşılık veriyorsunuz. Hümanistlik sınırlarının dışında bir sahiplenilmişlik var bunu anlayamıyorum.

Yorum

• Bir takımın azmi o takımın her şeyidir!
                              Bir takımda bi tane bile azimli futbolcu varsa diğer arkadaşlarını da etkileyebilir ve yokluğunda takım savaşçı kalıbını kaybeder.
                              Bir takımdaki bi tane bile boşvermiş umursamaz futbolcu varsa arkadaşlarını da etkileyebilir ve varlığında takım bilinçsiz başı boş şeyler yapar..

Örnek 1 : Umut BULUT
                              Örek 2 : Gökhan ÜNAL
                              Gökhan varken sorunumuz buydu, bi şeyler yapıyoduk ama bilinçsiz amaçsız çünkü adam negatifti olaya ve trabzona. Şu an yok gökhan ve takımda savaşcı bi hava var. Sadece Şenol Hocadan değil bu azimi veren oyuncular da var ve eksiklikleri çok farkedilebilir bunların...

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben Umut'un yerinde olsam taraftarın bu kadar nankörlüğüne karşı gider başka bir takıma imza atarım. Ne de olsa sözleşmesinin bitmesine 3.5 ay var ve şuan istediği takıma imza atabilir.

Bu taraftara, bu yönetime müstehak olan budur.
                                bazen ben de kızıyorum ediyorum ama onu kaybetme ihtimali üzüyor beni açıkçası...yönetim ivedi olarak sözleşme imzalamalı...

Yorum

Yükleniyor...
                                X