İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Umut Bulut
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hatta o takımın ortasahası Hasan,Huseyın,Ayman dı..
Ben alıntı yapmadım o arkadaşın yazdığına..
Çünkü avatardaki foto onun gözlerini kör etmeye yetmiş
Teofilo alındıysa Umut neden yedek bırakılsın ?
Tek forvet olarak yıllarca bu takımın kahrını çekti..
Koyun yanına bitirici bir forvette bu adamın değeri daha çok anlaşılsın..
Tek başına o kadar pozisyona giren adamın yanında oynayacak olan bitirici bir forvet bu ligde kral olur kral..
Ama siz ne yazık ki bu durumu göremiyorsunuz.
Kaldı ki bu adamın bir standartı var.. İlk geldiği yıldan beri hep 14-15 gol ortalamasıyla oynamış..
Son zamanlarda var mı böyle bir forvetimiz ?
İster beğenin ister beğenmeyin..
En azından bazı gerçekleri görün.
Yorum
-
İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet fikirlerimin doğruluğuna inanıyorum çünkü onlar benim fikirlerim. zaten doğruluğuna inanmasaydım onlar benim fikirlerim olmazdı.
benim sizlerden tek farkım kendi fikrimi sizlere de kabul ettirmeye çalışmıyorum. siz illaki umutun iyi veya yararlı bir adam olduğunu kabul ettirmeye çalışıyorsunuz. ben umutun bu takımın formasını dahi giyemeyeceğini savunuyorum ama hiçbirinizden bu cümleyi duymak için bir çaba harcamıyorum çünkü hiçbirinizin bu konudaki yorumu nedir zerre önemsemiyorum. O yüzden de sizden benim gibi düşünmenizi istemiyor ve beklemiyorum. Çünkü sizlerin de sizce doğru olanlara inandığınızı düşünüyorum. Bırakın herkes istediği gibi düşünsün, ben umut hakkında istediğim gibi düşünür düşüncemi de istediğim üslupla dile getiririm.
ha birisi çıkar da benim fikrimi beğenmez, kendi FİKRİNİ söyler fikirler üzerinden tartışmak ister ona her zaman eyvallah. ama bu forumdaki üyelerin yüzde 75 ' i kendi fikrinde olmayanın fikrine hiç bulaşmadan şahsına mutlaka iğneleyici bir laf çakıyor ve konuyu saçma sapan yerlere götürüyor.
şu son 2-3 sayfada dönen muhabbetin komikliğine bir bakın. resmen rezalet.
"umutlu" olanlar şunu anlamak zorundasınız artık biz "umutsuzlar"a fikirlerinizi kabul ettiremezsiniz, kabul ettirmeye veya sizin gibi düşünmemizi sağlamaya çalışmayın bunu da başaramazsınız. çünkü hiçbiriniz benim kriterlerimce hiçbir mantık kırıntısı olmayan şeyleri tekrarlıyorsunuz boyna ben çıkıp sizi düzeltmeye çalışmıyorum ama çıkıp da fikir sahibine yönelik tutum devam ederse artık bu site ne hale gelir bilemiyorum.
siz bildiğinizi okuyun bizler bildiğimizi okuyalım ama artık buradaki muhabbet iyice sabır taşıran ve can sıkan bir hale büründü. kişilere saygı ve üslup yerlere inmiş vaziyette.
herkesin fikri, herkesin düşüncesi kendince doğru ve kıymetli. siz siz olun sakın ha bir insanla aynı fikirde değilsiniz diye o kişiye dönük ithamda bulunmaya kalkmayın. Önce sadece aynı fikirde olmadığınızı söyleyin bir bakalım karşınızdakinin tutumu ne olacak, siz de ona göre hareket edersiniz.
ama çıkıp da sadece farklı fikirlerdesiniz diye kişiyi iğnelemeye başlarsınız işte bu iş çığırından çıkar artık benim ve herkesin bir sabrı var, hepimiz burada tartışmaları fikirsel düzeyde tutmalıyız.
Not : Bu yazdığım mesaj sadece alıntıladığım arkadaşımızı kast ederek yazılmadı. Alıntı yaptığım cümle bu içeriğe en yakın cümle olduğu için bu mesajda yazdım ama buradaki söylediklerim forumun geneline ait.
Bu arada ben size ithamda falan da bulunmuş değilim.Sadece söylediğiniz o özlü söz sizler için de geçerli olmuyor mu dedim.
Senin ne anlatmak istediğin belli Umut bu takımın forveti olamaz diyorsun.Bizim de neyi savunduğumuz bellidir.Bu adam 4 seneden beri bu takımın en golcü isimlerinden birisi oldu ve bu süre içerisinde Türkiye'nin en golcü isimlerinden birisidir.Ayrıca Umut'un yaptığı şeylerin ölçüsü de gol değildir.
Her neyse bu tartışmayı uzatmanın anlamı yok.Senin de söylediğin gibi benden farklı düşünenlerin fikrini zerre kadar önemsemiyorum.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada maruz görün beni.Goygoycu ne demek?
5 üstteki arkadaş yazmış.
a. esk. 1. Muharrem ayında kapı kapı dolaşarak ve ilahiler okuyarak dilenen kimse.
2. Boşu boşuna, bilgisiz olarak, gereksiz yere çok konuşan kimse.
3. Şakşakçı.
4. mec. Dilenci.
TDK''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Aslanım benım yazacak bugun golunu
Yorum
-
tartışmaya yeni boyut getirmek gerek..
Hami ve Fatih Tekke'nin kariyer gol ortalamalarıo ile Umut'un gol ortalamasını karşılaştırın bakalım karşınıza ne çıkacak?
Daha önce burada bir yere yazmıştım.. Şimdi çıkmam gerekiyor, bu akşam buraya bu sayıları yazacağım..
Yorum
-
İlk olarak mkmsas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületartışmaya yeni boyut getirmek gerek..
Hami ve Fatih Tekke'nin kariyer gol ortalamalarıo ile Umut'un gol ortalamasını karşılaştırın bakalım karşınıza ne çıkacak?
Daha önce burada bir yere yazmıştım.. Şimdi çıkmam gerekiyor, bu akşam buraya bu sayıları yazacağım..
Umut'la Fatih Tekke'nin, Hami'nin karşılaştırılması çok ama çok saçma bana göre.
Araya bir de Hakan Şükür'ü falan koyalım olsun bitsin.
Yorum
-
Ben Umut'un yerinde olsam taraftarın bu kadar nankörlüğüne karşı gider başka bir takıma imza atarım. Ne de olsa sözleşmesinin bitmesine 3.5 ay var ve şuan istediği takıma imza atabilir.
Bu taraftara, bu yönetime müstehak olan budur.Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
keşke, gitse bayağı bi sevinirim. İyimser olarak söylüyorum, bizim takımda 3. forvet olabilir ancak. Şimdi maça gidicem, inş. ilk 11de Teofilo vardır. Burakı hiç sevmem ama umutu sahada görceğime onu görürüm daha iyi.OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
.....
İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşka bir cevap yazmıştım ama aynı kısır döngüye girip bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlamak zorunda kalmayı ve bozuk plak gibi tekrarlardan oluşan mesajları okumaya mahkum olmak istemediğim için sildim yazdığım cevabı.
bi alt mesajda Murat Dinç isimli renkdaştan alıntılı mesajımda yazdığım yazı sana da cevabım sayılır.
selametle
Yorum
-
Umut bu sezon :
18 Lig maçının 16'sında ilk 11 başladı 1443 dk. sahada kaldı ve Toplam 6 gol attı
5 Türkiye Kupası maçının 4'ünde ilk 11 başladı 405 dk. sahada kaldı ve 5 gol attı.
2 Uefa maçının 1'inde ilk 11 başladı 127 dk. sahada kaldı gol atamadı.
Genel Toplamda bu arkadaş
25 Resmi maçın sadece 4 tanesinde ilk 11 başlamadı ilk 11 başladığı 21 Resmi maçta ve sahada kaldığı 1975 dakikada 11 gol attı.
bahsi geçen arkadaş türkiyenin en köklü kulüplerinden birinde tek forvet olarak oynuyorsa ve benim takımım ligde en çok gol pozisyonuna giren takım ünvanını elinde bulunduruyorken ligde 6. sırada ve liderin 10 puan gerisindeyse herkesin umut'u sorgulamaya hakkı vardır. Sağlığı yerinde olan ve ciğeri sağlam olan herkes(İşçi,memur,öğretmen,doktor vs.) sahaya sürülebilir ve 90 dakika at gibi koşabilir. Buysa şayet umut'un trabzonspora verdiği...En son Pshycologist41 tarafından düzenlendi; 07.02.2010, 13:09.
Yorum
-
.....
İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 Uefa maçının 2'sindede ilk 11 başladı 127 dk. sahada kaldı gol atamadı.
Neyse o önemli değil. Umut a At gibi konuşuyorsun diyenler neden at gözlüklerini çıkarmıyor onu merak ediyorum ?
Yorum
-
İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Umut'un yerinde olsam taraftarın bu kadar nankörlüğüne karşı gider başka bir takıma imza atarım. Ne de olsa sözleşmesinin bitmesine 3.5 ay var ve şuan istediği takıma imza atabilir.
Bu taraftara, bu yönetime müstehak olan budur.TRABZONSPOR 1967
Yorum
Yorum