Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu çok iyi niyetli, inanılmaz hırslı ama olmuyor bence Umut ile; bulduğunu atan bir adam lazım bize.

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynı şeyleri Hüseyin için söylemiyordun Ömer.Ne kadar iyi oynarsa oynasın futbolcu değildi nazarınızda.

Umut gol atmak için orda.Bugün 3 net pozisyon buldu hiçbirini atamadı.Topu topu iki forvetimiz var bırakalım da gol atsınlar.

Neyse
      Hüseyin sadece defansif olarak bile kendi görevini yapsa sorun yoktu benim için. 1 trilyon para verirsin, takımda alternatif olarak bulunur. Ama büyük kaptan kendisi için 1.3 trilyonu az buldu ne yazık ki

Umut bugün bence 1 net pozisyon buldu onu atamadı. Diğerleri rakibin bir hatasıyla vs. ekstra bir topla araya girme denemesiydi sadece. Zor toplar. Colman'ın topunu düzgün kontrol edip atması gerekiyordu ama. Olmadı.

Maçı 1 asistle kapattı. Ceyhun'a orada verdiği top tam bir pivot forvet topuydu. Sırtı dönük oyun kurdu. Eskiden bunları yapamıyordu pek. Gören gözler için gelişme var Umut'ta.

Diyarbakır'a ise golü var. Yazın bir kenara.
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu çok iyi niyetli, inanılmaz hırslı ama olmuyor bence Umut ile; bulduğunu atan bir adam lazım bize.
        katılıyorum..

Yorum

• her zaman söylüyorum yine söylücem Trabzonspor umuzun forveti olacak adam değilsin bence.

Yorum

• Erman Toroğlu , " Umut Trabzonspor'un aradığı forvet değil ."

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Erman Toroğlu , " Umut Trabzonspor'un aradığı forvet değil ."
              Ömer Sevinç , " Erman Toroğlu Trabzonspor'un aradığı yorumcu değil ."
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• Bugünkü mac 1-1 bitseydi, yorumlar nasil olurdu? Iyi niyetle sampiyon olunmuyor. Profesyonelce düsünmek lazim. Bize en az iki tane iyi golcü lazim. Umut´u malesef golcü kategorisinden sayamama ragmen, o da sakatlansa yerine oynatabileceginiz forvet yok.Gökhan´da sakat. Lastikler patlamadan yönetim, en azindan bir yedek lastigi düsünmeli. Hele de böyle dikenli uzun sürecek sampiyonluk yolunda. Eger sampiyonluk gercekten isteniyorsa?

Yorum

• Hazırlık maçlarının hiçbirini izlemedim.Umut hakkında ki yorumum;

Değişen birşey yok.

3 senedir olduğu gibi.

Yönetim görür umarım.

Yorum

• Hmm Umut .. Ne diyeyimki, yorumum bana kalsın, devam forvet Umut ..
                    Més que un club!
                    Nil Satis Nisi Optimum..
                    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Erman Toroğlu , " Umut Trabzonspor'un aradığı forvet değil ."
                      Ki aradığı şahsı bünyesinde zaten barındıran bir klüp niye arasınki zaten bir başkasını ?
                      Més que un club!
                      Nil Satis Nisi Optimum..
                      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Umut Bulut müthis bir Futbolcu!

Cok arzulu, hirsli, mücadeleci, cok kosan, hic pes etmeyen, atamadi mi cimleri yonan birisi O...

Teknik kapasitesi sinirli ama oldukca sert sutlara sahip bir Futbolcu O...

Hic yilmayan, kacirdikca daha cok gayret eden bir Isim O...

O Trabzonspor'un Yildiz Forvet'i, O Trabzonspor'un hic bitmeyen enerjisi...

O Umut Bulut...

Taraftarin Herseyi...

Yukarida yazdiklarim herseyi anlatiyor. UMUT'un oldugu yerde Umut bitmez!
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• yine elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştın. teşekkürler Umut
                          Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
                          Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• Umut Bulut.. Bir kere de bana burda farklı birşeyler yazdır ne olur.

Yorum

• Ben neden bilmem seviyorum Umut u. Olsun Umut. sen kilit acacak adamsın Morali bozulunca daha bir panikliyor eleman. Destek olalım umut a da gokhan da
                              13 Vitor Hugo

Yorum

• Umut bazen boşa kaçsa bile ona pas atmamaya çalışıyordu sanki orta saha oyuncuları. Topu önüne indirip şut açısı yakalamasına rağmen bom boş pozisyonda bile topu rakipten kurtaramıyor. Gökhan-Umut ikilisi bu yılda ömürümüzden çok şeyler çalacaklar bence.
                                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

Yükleniyor...
                                X