futboldan önce atletizmle ilgilenseydi kesinlikle futbolcu olmazdı bence türkiyenin usain B(O)ULUT'U olabilirdi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Umut Bulut
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
_?_
İlk olarak erginyazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar bitime bu kadar az süre kala birr futbolcu hakkında böyle yorumlar yapmak dogrumu fenerbahce rekor transferle guizayı(kücük emrahı) aldı admalar nasıl savunuyorlar bizde sahip cıkmalıyız unutmayalım ki neresiyle atarsa atsın her golu üc puanı getirdi. eskiden trabzonspor sevgisi vardı trabzonsporda ve bunun en güzel örneklerinden birisidir umut bulut trabzonspor askı ile oynuyor belkide onun kaval kemigi ile attıgı gol ile sampiyon olacagız... yıpraktmak icin degil onarmak icin taraftarız elimizde olan neyse onu en iyi yapmalıyız oda biliyor atamadıgını farkında bunun ama gol attıgındaki sevinci inanılmaz öyle yürekten ki tek tek bütün taraftarı öpebilir mutlu ettigi icin
arkadaşım bu yorumumu sana karşı olarak değil tamamen iyi niyetli yorumlarım olarak yazıyorum.
-evet guiza da kötü ve fenerliler sahip çıkıyor biz umuta sahip çıkmıyoruz. ama fener ligde kaçıncı sırada ve nasıl oynuyor, fenerliler guizaya sahip çıkıyor diye yaptıkları kesinlikle doğrudur diye bir durum yok.
-neresiyle atarsa atsın her golü 3 puanı getirdi evet ama unutmayalım ki bir takımda golü genelde forvet oyuncuları atması gerekir ve bütün paslar gol atması için ona atılır. o kadar pas geldiğine göre e birkaçı çarparak gol olması doğaldır. kusura bakmayın ama yattaranın ortalarına ortaya bir direk dikin ona da çarpıp gol olur. evet attı 3 puan aldık. peki kaç maç üst üste atamadı kazanamadık ve kaçıncı sıraya düştük. bunu neden göz önüne almıyoruz..?
-trabzonspor gol atınca her gerçek trabzonlunun yürekten sevindiğini düşünüyorum. belki de ben ondan çok seviniyorum. o zaman ben mi çıkıp oynamalıyım. ben trabzonsporda forvet oynasam ve gol atsam emin olun ondan daha çok sevinirim. yürekten oynaması kalitesiz bir futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmez.
-tamam yermeyelim hep destekleyelim sonuna kadar destekleyelim. umutun morali bozulmasın ama trabzon ne olursa olsun mu dememiz lazım. takımda çaba gösterip ter döken o kadar oyuncunun emeğini bir omuz ile avuta atan oyuncuyu desteklediğimiz zaman o diğer oyuncuların hakkını yemiş olmaz mıyız...
- ve son olarak çok koşuyor diyorlar. avuta çıkacağı, taça çıkacağı kesin olan topa, yetişemeyeceği topa koşmanın ya da 3 kişinin arasında bir ona bir buna boş boş koşmanın bir anlamı var mı. bi at koyalım o zaman o daha çok koşar eğer mesele koşmak ise.
neden bu kadar zaman sabredildi bilmiyorum ama bir maçta oyunun başından sonuna kadar umut dışarı diye bağırılsa kim tutabilir onu bu takımda. kimse kızmasın umut belki kişilik olarak çok efendi kaliteli bir şahsiyet olabilir ama oyuncu olarak kalitesi olmadığı ortadadır.
ben umuttan önce TRABZONUM u düşünürüm...
Yorum
Yorum