Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İşte bu mesajıda yanlış anlarsınız siz.
    Forvetin görevi nedir gol atmak.
    Bu kadar basit
    Duyguya düşünceye gerek yok.
    Adam gol atacak...
    ustam çek ordan bir buçuk golcü Canberke..

yağsız olsun.. hareket kabiliyeti olsun

ben ısmarlıyorum Canberk.. atma elini cebine..
    Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak alpacino_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o maçı 90 dk. izledim ki Trabzonspor un tüm maçlarını canlı izlerim.

Umut orda pas verir vermez.Takıma yeni gelmiş oyuncu hakkında niyetin iyi oalbilir.Yapsa daha hoş durabilirdi ama yapmadı diye de bu kadar eleştirmene gerek yok.Kasımpaşa maçında sadece bir pozisyonda vermedi bana göre.O pozisyonda da bencil olmadığından değil futbol görüşünün kısıtlı olmasında kaynaklanıyor bence.Görse verirdi bana göre.
      Muhakkak izliyorsundur bundan bir şüphem yok ama daha dikkatlı izlemeni tavsiye ederim sana. Çünkü o maçta Umut sadece bir pozisyonda değil diğer pozisyonlarda da uygun durumda olan Teofilo'ya pas vermemekte ısrarlıydı. Bunu eleştirmek için söylemiyorum. Umut gibi yıllardır bu takıma hizmet eden ve kaptanlığa layik görülen futbolcudan böyle bir davranış beklediğimi dile getiriyorum sadece.

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abi Theciks havaları seziyorum sende.

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abi ben ne yapayım ççç
          Golcü diyorsun forvet diyorsun ileri koyuyorsun gol atıyor acındırıyorlar...
          Golcü değilmi gol atacak arkadaş yok başka yolu.
          Gol atıyorsa tebrik edilir atamıyorsa ya sorun çözülür yada sorun kalmaz
          Tekrarlıyorum bu kadar basit ççç

İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Theciks ne arar la BMN'de diyerek iğrenç bir espri yapıyorum ççç
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

BiZe HeR YeR 61

Bence TRABZONSPOR dan önce sen biraz mantıklı düşün...
            Sadece bir tavsiye...
            Zaten matıklı düşündüğümden dolayı Umut Bulutu bu takımda görmek istemiyorum.
            Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Çok gereksiz tartışmalar !!
              Seven sever sevmeyen sevmez de bence yorum yaparken biraz da karalamadan

Yorum

• Ömer çık şu başlıktan.. Herkese aynı şeyleri söylemekten yorulmadın mı hocam ya.
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Takıntılı olduğumu kim söyledi? Maçı izlemiş olsaydın Umut'un Kasımpaşa maçında Teofilo'ya uygun pozisyonda olmasına rağmen defalarca pas vermediğini bilirdin. Daha uygun pozisyonda duran arkadaşına pas vereceğine sürekli gol kaçırdığını da bilirdin o maçta. Sonra son dakika da rakip takımın kalecisi öne çıkmıştı galiba Umut topu 70 metre sürükleyerek topu boş kaleye gönderdi. O maçta kaptanlık pazubandını da takıyordu galiba. Yanında takıma yeni gelmiş, henüz alışamamış ve gol atmamış arkadaşı dururken kendisinin gol atması bana çok saçma geldi ve kendisine yakıştıramadım. Trabzonspor'un kaptanına yakıştıramadım. İnan Umut orada topu ağlara göndereceğine Murat Tosun'a pas vermeyi düşünseydi ayağa kalkıp alkışlardım ama bencil davranıp kendisi gol atınca sevinemedim bile.

Bir arkadaşımız yazmış Alanzinho'nun da böyle harcadığı pozisyonlar var diye. Ben Trabzonspor'un bütün maçlarını izledim ve Alanzinho'nun böyle bencil oynadığını daha hiç görmedim. Uzaktan attığı şutları vardır elbet ama uygun pozisyonda bekleyen arkadaşlarına pas vermeyen Alanzinho'yu henüz görmedim.

İyiki bir maçta bencil oynadı adam. Bütün yaptıklarını bu maç üzerinden değerlendiriyorsunuz.

Görmemiştir , vurmak daha uygun gelmiştir.

Kimse karışamaz adamın ne yaptığına , santrafor odur ; hocasıda kenardadır.

Kasıtlı birşey yaptığını düşünüyorsa keser takımdan , onu kesecek santraforunda Baros ' dan başka Türkiye ' de var olduğunu düşünmüyorum.
                  7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Kardeşim diğer mesajımı da okumuş olsaydın bunu eleştiri amaçlı yazmadığımı anlamış olacaktın. Ayrıca Umut Bulut takımımızın santraforu değil forvetidir. Yanlış hatırlamıyorsam Kasımpaşa maçından sonra teknik direktörümüz de Umut Bulut'un bencilliğini eleştirmişti.

Ben kimse Umut Bulut'un yaptıklarına karışamaz cümlesine de katılmıyorum. Bu takımın milyonlarca taraftarı var, biz karışamıyorsak yaptığı işe kim karışacak?
                    En son Kereşenli tarafından düzenlendi; 30.06.2010, 18:00.

Yorum

• Hayrola nedir alip veremediginiz Umut'la, antremanda gol falan kacirdi diyecegim ama daha topla calismalara baslamadilar.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kardeşim diğer mesajımı da okumuş olsaydın bunu eleştiri amaçlı yazmadığımı anlamış olacaktın. Ayrıca Umut Bulut takımımızın santraforu değil forvetidir. Yanlış hatırlamıyorsam Kasımpaşa maçından sonra teknik direktörümüz de Umut Bulut'un bencilliğini eleştirmişti.

Ben kimse Umut Bulut'un yaptıklarına karışamaz cümlesine de katılmıyorum.
                        Hocam sizle Umut u bu takıma getirenle tanıştırsak ne olacak olsun artık

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hayrola nedir alip veremediginiz Umut'la, antremanda gol falan kacirdi diyecegim ama daha topla calismalara baslamadilar.
                          bugün başlamışlar.Arkadaş da hemen haberini aldı herhalde

Yorum

• Aldım haberlerini kardeşim. Yine kaçırıyormuş bol bol.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bende mi

Allah korusun.. ayy nazarlarlardan saklasın
                              Hadi eyvallah..

Yorum

• Bensiz tartışma mı olurmuş. Yalnız bazı kişileri engellediğim için forumdaki mesajlarını göremiyorum.
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Yükleniyor...
                                X