yunan takımlarından biri istiyodu..gönderilmeli bence.olmadı rusyadan taliplileri de var..iyi para kazandırabilir takıma gönderilirse
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Umut Bulut
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
çıldırttınız bizleri, ya bu takımda bir oyuncu kalmadı giydirilmemiş. giydirin umut a. şampiyonluktan etti umut, çok gol kaçırdı umut, kaval kemikli umut,biz büyük takımız bize yakışmazsın umut, insaf insaf, bu kadarıda fazla
birazda saygı duyun gözünüzde trabzonspor çok büyük takım barcelonadan farkı yok. ama gerçekleride görün 5 kuruş parası kalmayan takımda teknik adam alamazken takımın 2 forvetinden biri olan umut uda kovun oda gitsin. arka sayfalarda syfalarca ısaac (sorumsuz olduğu şüphesiz)-gökhan ikilisi çıksın sadece, yedekte kalmasın takımda. bu nasıl anlayıştır anlamış değilim. bir takımdan bir oyuncuyu göndermek için ondan daha kalitelisini almalısınız. biz alamayacağımıza göre umut tan daha iyisini takımda kalacak UMUT kalacak ve gol atmaya çıldırtmaya devam edecek. ama benim onun hırsına ve ona olan sevgim ne olursa olsun bitmeyecek.
unutmadan umut oynamadığı maçta hani cezalı olduğu maçta yerel basın bile hayretler içinde kaldığım o başlıkları attı, hatta bu forumda bile çok kişi yazdı. demek ki umut bu takımda olmalı. umutsuz maçlara bakın ceza sahası içine kaç defa girebilmişiz. bir elin parmakları ile sayılacak kadar az.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
yönetim umut bulut'u bu sezon'da elinden çıkarmaz ise hedefinin büyük olmadığı izlenimini verecektir.
Arkadaşlar göz var nizam var,bence bu oyuncudan beklentisi olanlar ve iyi bir oyuncu olduğunu savunanlar başarısız olmamızdan
şikayet etmesinler diyorum ve umut'un takımdan gönderilmesini iple çekiyorum.
Yorum
-
İlk olarak karim@benzema10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim umut bulut'u bu sezon'da elinden çıkarmaz ise hedefinin büyük olmadığı izlenimini verecektir.
Arkadaşlar göz var nizam var,bence bu oyuncudan beklentisi olanlar ve iyi bir oyuncu olduğunu savunanlar başarısız olmamızdan
şikayet etmesinler diyorum ve umut'un takımdan gönderilmesini iple çekiyorum.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
umut aezon boyu hırsın bizi çok sevindirdi, attığın kritik goller bizleri yerimizden fırlattı. teşekkürler seneye daha çok yapacak iş var. iyi tatil yap, motive ol ve takımdaki yerini alBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak kingfisher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyunan takımlarından biri istiyodu..gönderilmeli bence.olmadı rusyadan taliplileri de var..iyi para kazandırabilir takıma gönderilirse
talip olur zaten[T][S]
Yorum
-
Ankaragücü'nde oynarken çok beğenirdim. Topla hızla süratlanabilen ve uzaktan sert ve isabetli şutları olan bir oyuncuydu. Bir hedef santrafor değil. O yüzden son vuruşları çok etkili değil. Olsaydı ne olurdu? Muhtemelen Avrupa'da önemli bir kulüpte oynayabilirdi. Trabzonspor'a geldikten sonra Ankaragücü'ndeki driblinglerini pek göremedim. Bir olumsuz özelliği de top ayağına geldiği zaman bazı pozisyonlarda topu çok oyalıyor. Ne pas veriyor, ne de hareket ediyor. Öylece rakip oyuncuyu arkasına alıp topa bakar bir vaziyette bekliyor. Ne yapsam diye mi düşünüyor acaba? Üstüne düşen görevi bence yaptı. Bu sene Colman veya Selçuk'tan birisi 10 gol atmayı becerebilseydi belki de şampiyon olurduk. Bütün gol yükünü Gökhan ve Umut çektiler. Ortasaha ne yaptı? Şampiyon olan Beşiktaş'ın ortasaha elemanları kaç gol attı? Bir de genç kuşak taraftarların romantizmine kapıldıkları Colman, Selçuk ve Hüseyin üçlüsü kaç gol attılar? Aslında teşhisi yanlış yere koyuyoruz.
Yorum
-
İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaragücü'nde oynarken çok beğenirdim. Topla hızla süratlanabilen ve uzaktan sert ve isabetli şutları olan bir oyuncuydu. Bir hedef santrafor değil. O yüzden son vuruşları çok etkili değil. Olsaydı ne olurdu? Muhtemelen Avrupa'da önemli bir kulüpte oynayabilirdi. Trabzonspor'a geldikten sonra Ankaragücü'ndeki driblinglerini pek göremedim. Bir olumsuz özelliği de top ayağına geldiği zaman bazı pozisyonlarda topu çok oyalıyor. Ne pas veriyor, ne de hareket ediyor. Öylece rakip oyuncuyu arkasına alıp topa bakar bir vaziyette bekliyor. Ne yapsam diye mi düşünüyor acaba? Üstüne düşen görevi bence yaptı. Bu sene Colman veya Selçuk'tan birisi 10 gol atmayı becerebilseydi belki de şampiyon olurduk. Bütün gol yükünü Gökhan ve Umut çektiler. Ortasaha ne yaptı? Şampiyon olan Beşiktaş'ın ortasaha elemanları kaç gol attı? Bir de genç kuşak taraftarların romantizmine kapıldıkları Colman, Selçuk ve Hüseyin üçlüsü kaç gol attılar? Aslında teşhisi yanlış yere koyuyoruz.işte budur....hatta bazı takımların defans oyuncusu bizim orta saha elemanlarından çok gol attı...umut ve gökhana kızmakla olmaz bu iş...Sonuçta takımımız bu yıl elinden geleni yaptı ve 3. oldu...Seneyede daha basarılı olucak insallahh..umut bulut bu takımda kalmalı...iyi bir forvet alındıgı zaman çift forvette bence umut oynar gokhan yedek kalır..yada degismeli olur..onu hoca bilir ama bence umutun burda yapacak daha çok işi var
volkannn KOYDUK MU ?
Yorum
-
İlk olarak sinoplu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 yıldır her sezon ortalama 15 gol atan umut bulut bence Trabzondan gitmemeli.
Yorum
Yorum