Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umut bir röportajında kendisini Drogba'ya benzettiğini söylemişti..Güya hırçınlığı Drogba'ymış..Hatta fbliler bile alay etmişti..
    Hala ediyorlar '' Sizin Drogba Umut yine bizi boş geçmedi anlamıyorumki her maç atıyor bize''

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardeşim karşı karşıya yada boş kaleye topu yuvarlamak için birinin yardım mı etmesi lazım Umut en kötü haliyle (gerçi bu iyi hali ) en az 20 gol atmalıydı. Bizdeki üretken orta saha hiç bir takımda yok. Geçen sene Yattara gibi üretken bir oyuncumuz vardı ve Umut çift forvet oynuyordu.

Yalnız adamların kalecisi penaltıdan gol atıyor
      Hala anlaşamıyoruz ki. Bizde Ozan gibi Volkan gibi oynayanlar kimler? Alanzinho, Engin... Bu tarzdaki adamlardan 8 golün üstünde performans almamız lazım. Atamayacaklarsa oynamasınlar. Mesela Selçuk. Ondan da 4-5 gollük katkı gelmesi lazım.

Biz sadece Umut'tan gol bekliyoruz. Ve her forvet gibi gol kaçırınca (Normalden fazla olduğunu kabul ediyorum) Adama herkesten daha çok yükleniyoruz. Umut'dan 30 gol atmasını beklemek hayalcilik olur. Umut'un her sene 10 golü geçeceğini herkes biliyor. Ki ligimize göre iyi bir sayı. Onun yanında en az üç oyuncumuzun da bu seviyelerde olması gerekir.

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok sevindim 3 yıllık sözleşme imzalamasına.

Hayırlı olsun.

Bunca hakarete rağmen hala sözleşme imzalayabiliyorsa, bilin ki en az sizin kadar Trabzonsporlu.
        Başka klüpten teklif olmayınca gelse bile gençler,a.gücünden daha iyi bir teklif gelmiceni bildiği için ve bu parayı alamayacağını bildiği için olabilir mi acaba..
        #LiverpooL#
        -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

Hayırlı olsun.

Bunca hakarete rağmen hala sözleşme imzalayabiliyorsa, bilin ki en az sizin kadar Trabzonsporlu.

helal kardeşim sana alnından öpüyorum senden 5-10 yaş büyükleri bile şunu yazamıyorlar tebrik ediyorum seni

UMUT BULUT

KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hala ediyorlar '' Sizin Drogba Umut yine bizi boş geçmedi anlamıyorumki her maç atıyor bize''
            Hıı onun için Kadıköy'de hat-tiric yaptı..Ya da ben görmedim..

Geçen yılda dahil..
            #LiverpooL#

Yorum

• İlk olarak OZDEN KAYA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ah be sayın başkanım ah be sayın hocam bu forum da bir elin parmağını geçmeyen sayın futbol bilgelerine! insan danışmazmı sözleşme uzatılırken, ne yaptınız siz. bu arkadaşlarda öyle bir trabzospor sevdası varki 26 senedir sürekli çalışıyorlar, siz yöneticilerden daha iyi yönetici aldığınız hocalardan daha iyi hocalar mevcut burda. sadri başkanım bırak başkanlığı, şenol hocam sende bırak hocalığı yine burdaki bir elin parmağını geçmeyecek futbol otoriteleri yapsınlar sizin işinizi.

Umut iyiki varsın. seni seviyorum, saygı duyuyorum. yeter artık bırakın şu umutun yakasını. hala yok efendim ben trabzonu düşünüyorum. düşünme kardeşim, böyle düşünceniz trabzona daha cok zarar veriyor. sizin gibiler sevmesin trabzonu, umut olursa desteklemeyeceğim , umut gol atınca sevinmeyeceğim diyen taraftar istemiyoruz. kötü düşüncelerinizi cekin trabzonumun üzerinden. hala gelenlerden ve gidenlerden ders alamadınızmı.

BİZE HER YER UMUT...

istediğin kadar yaz bir işe yaramayacak neden bılıyormusun burada umutu elestıren herkez umuta St gozu ıle bakıyor ıste bukadar anlıyorlar futboldan takımda sT yok ıse ve bunu suanda okadar secenek ıcınde en ıyı umut yapabılıyor ıse yapacak bısey yok ne yanı hoca umuta burada oynayacaksın dıyecekte umut hayırmı dıyecek ? ama yok elımızde bu adamdan ıyısı yok anlayın bunu ha aramızdan bır baba yıgıt cıkar Thenry vannistelroy u getırırde bız hayırmı deriz ? ha uyum surecıde onceden atlatılmıs bır futbolcu alın ama
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

Umut bir röportajında kendisini Drogba'ya benzettiğini söylemişti..Güya hırçınlığı Drogba'ymış..Hatta fbliler bile alay etmişti..
                ben Drogba 'yım dememişti, içimdeki hırsı Drogba'nın hırsına benzetiyorum demişti. Drogba'ya benziyorum demek ile arasında çok fark var.

İlk olarak KAUNAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fazla heyecanlanma, mazallah sonra kalp vurur sıkıntıya girersin.

Ben buralarda olacağım. Yeni sezonda umut yüzünden bu takım yine başarısız olunca tek tek burada yılmaz şekilde umutspor taraftarlığı yapanları ifşa edeceğim.Yanlışı körü körüne savunmanın bedelini ödeyip, umutu bu takımda istemeyen,hani şu sürekli hakaret ettikleriniz, herkesten paşa paşa özür dileyeceksiniz
                sen rahat ol, sen burada olmayacaksın ama iyi günde olmayacaksın, takım kötü gidince veya Umut atamayınca soluğu burada alacaksın, ondan zaten şüphemiz yok ki.

özür dilemek te bir erdemdir, ama sende bunu yapabilecek cesareti de göremiyorum

ben dilerim evet, gerçekten çok kötü olursa özür dilerim, ama bu güne kadar bana göre çok kötü değildi, takımı sadece Umut'un sırtına yıkanlarında suçu vardı,

sahi sen kimi istersin hiç söylemedin, yoksa Umut yerine İbrahimoviç, Pedro, Krkic bunlardan birini alalım değil mi, ama yok biz onları da istemeyiz sana göre,

neyse seninle uğraşamam fazla aşındı klavyem bir mesaj daha alıntıladım senden
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ozan İpek: 8 gol
                  Sercan Yıldırım: 7 gol
                  Volkan Şen: 6 gol
                  Turgay Bahadır: 7 gol

Umut Bulut: 11 gol
                  Gustavo Colman: 9 gol
                  Egemen Korkmaz (!): 4 gol.

Sizce sorun Umut'da mı yoksa ona gol olarak yardım edemeyen Engin, Gabric, en önemlisi Alanzinho gibi hücumda etkili olabilecek oyuncularımızda mı? Umut'un Bursa forvetlerinin hepsinden fazla golü var ama takımımızda gol yükü sadece Umut'un üzerinde. Adamların kalecisi bile gol atıyor. Ve biz hala Umut'un alın terine laf söylüyoruz.
                  Olur mu dostum..

Bir kere forvet dediğin 20-30 gol civarı atmalı..

Gerçi 31 gol atan forvetimiz de oldu ama ne fayda..

Hem ortasaha-sağ açık-sol açık hatta stoperler bunlar neden gol atacak ki..

Golü sadece forvet atar.. Çünkü kaleye en yakın o

Ayrıca tek forvet oynayan takımlara bakıyoruz;

2.forvet bir nevi gizli forvet olan elemanlardan

Alex 11 gol,
                  Batalla 1527 dakika saha da kalmış 8 gol
                  Alanzinho 1772 dakika saha da kalmış 1 gol

Herneyse.. biraz önce Chelsea'li Kalou'nun röportajını izledim.. 103 gol atarak rekor kırdılar biliyorsunuz.. Bu başarının gerçekleşmesinin sebebini, takımda birden çok gol atabilecek,yeri gelince forvette de görev yapabilen oyuncuların fazlalığına bağladı.. ama bize göre bir takımın gol yükünü sadece forvet çekmeli.. rakip takımın 3'lü ve ya 4'lü defansı o forvete nefes aldırmadığı zaman takımın eli kolu bağlanmalı.. forvet de durunca diğer oyuncular sahneye çıkıp skora katkı yapmamalı.. yaparlarsa olmaz.. çünkü gol atmak sadece forvetin işi.

Yorum

Hayırlı olsun.

(($)) Başka yerde bizim kadar veren var mı ? Yaş 28
                    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

Hıı onun için Kadıköy'de hat-tiric yaptı..Ya da ben görmedim..

Geçen yılda dahil..
                      Ben umutu savunmuyorum en az senin kadar gitmesini istiyorum ama yorumları böyle
                      En son Aker tarafından düzenlendi; 22.05.2010, 00:03.

Yorum

İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben Drogba 'yım dememişti, içimdeki hırsı Drogba'nın hırsına benzetiyorum demişti. Drogba'ya benziyorum demek ile arasında çok fark var.
                        Karaladığım yerler arasında bir fark var mı?
                        #LiverpooL#

Yorum

• IQ ' su UMUT kadar olamayanlar hala burda umut a sallıyorlar....

Yorum

• 3 maç boş geçti şimdiye kadar feneri
                            biri geçen sen ki ilk maç,

biri de bu seneki maçlar
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Karaladığım yerler arasında bir fark var mı?
                              bunu başka arkadaşlara anlatamıyoruz işte, adamlar hala ben Drogba'yım dedi olayına getiriyorlar

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                (($)) Başka yerde bizim kadar veren var mı ? Yaş 28

takımın attığı gollerın her sezon en az yarısını atacak
                                girdiğin 10 pizisyonun 8 ınde kesınlıkle adı olacak
                                her derbide takımın golunu atacak ustelık sana turkıye kupası kazandıracak bu paraya bir futbolcu soylermısın ?

suraya bır lıste cıkarsam takımda bugune kadar kımler nekadara oynuyordu dıye ağlarız hepımız cagdastan huseyın cımsırden az alıyor bılıyorsun degılmi ? hatta ceyhundan

mustafa keçeliler huseyın cımsırlerede aynısını yazıyor(duk) ama onlar sampıyon oldu ..! ama biz 27 senedır beklıyoruz ne .. efendimmm ? nedenmi ? cunkı biz futbol profesoruyuz
                                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

Yükleniyor...
                                X