Futbolcı onurlu gururlu olur kötü olduğunu görüyorsun hoca çıkartmıyor kenara işaret yap çıkartın beni diye bu oyunla gol atsan ne olucak Trabzonspor taraftarını sen ne sanıyorsun Ayıptır günahtır..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Umut Bulut
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Umut'un azmini, gayretini herzaman alkisladik.
Fakat yillardir kendini gelistiremedi, bu cok vahim bi durum aslinda.
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Maç 1 - 0 iken Yattara net bir gollük pası atmadı Umut'a .. Umut neden pas atmadın bile diyemedi..
Umut'un kaleyi bulan şutu var mı? Kaval kemiği, omuz vs.. ile top kaleyi zor bulur Umut Bulut !@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Malesef kendisinde hicbir futbolcu özelligi yok, atletizmle ilgili olabilir ama, ama atletizm dünyasinda yasamiyoruz yani.
Her zaman diyorum, Trabzonspor´dan ayrildiktan iki sene sonra kimse onu hatirlamayacak bile. Kimse Trabzonspor´un unutulmazlari arasinda adini anmayacaktir, belki inanilmaz gol kaciranlar arasinda adi gecebilir. Ama gel gör ki, her macta oynuyor... Hatta en kötü maclarda bile cikartilmiyor. Bir tür görünmez dokunmazlik zirhi var. Umut´un oynadigi futbolu gördükce, cok sevdigim futbolu okul icin biraktigim icin cok ama cok üzülüyorum. Demek ki benim de Trabzonspor oynama sansim cok yüksekmis o zamanlar degerlendiremedik
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut Bulut Trabzonsporda oynayamaz !BizLer inandık siz Neredeydinizz ??
Yorum
-
Umut herzaman taktir ettigim bir oyuncu....ama cok formsuz, kendine guveni kaybolmus,terdirgin, kafasinda herzaman acaba var...Ersun hocam Umut'u oynatarak kazanmaya calisiyorsun ama olmuyor...birazda dinlendirerek kazanmaya calisin..yazik oluyor umut'a ve takima...BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....
Yorum
-
İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMücadelesi yeter. O defansı yoracak, Yattara gelip asacak işte.Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
Sol bekte Cale'nin kademesine girmeye çalışırken gördüm Umut'u. Sonraki pozisyonda ileride saçma bir kafa vuruşu yaptı. Alanzinho ve Yattara'nın mücadele etmeyen adamlar oluşuyla kazandığı ilk 11 şansını mücadelesiyle elinde tutmaya çalışıyor. Savunmaya katkısı var belki ama ortalama bir santrafor'un dün gece en az 2 gol atardı. Bizim öncelikli beklentimiz gol atması ama hocanınki farklı sanıyorum.BORDO MAVİ
Yorum
-
arkadaslar bitime bu kadar az süre kala birr futbolcu hakkında böyle yorumlar yapmak dogrumu fenerbahce rekor transferle guizayı(kücük emrahı) aldı admalar nasıl savunuyorlar bizde sahip cıkmalıyız unutmayalım ki neresiyle atarsa atsın her golu üc puanı getirdi. eskiden trabzonspor sevgisi vardı trabzonsporda ve bunun en güzel örneklerinden birisidir umut bulut trabzonspor askı ile oynuyor belkide onun kaval kemigi ile attıgı gol ile sampiyon olacagız... yıpraktmak icin degil onarmak icin taraftarız elimizde olan neyse onu en iyi yapmalıyız oda biliyor atamadıgını farkında bunun ama gol attıgındaki sevinci inanılmaz öyle yürekten ki tek tek bütün taraftarı öpebilir mutlu ettigi icin
Yorum
Yorum