Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 61. dk da kaçırdığı o gol guizayı anımsattı
    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      61. dk da kaçırdığı o gol guizayı anımsattı
      Burak kaçırdı onu Umut değil

Yorum

• her halinle seviyoruz seni...

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          61. dk da kaçırdığı o gol guizayı anımsattı
          ya bi şekilde burak yada umuta ulaşıp söylememiz lazım aynı kramponları giymesinler...cok benziyorlar uzaktan böle karışıklıklar oluyo
          volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Umut sanki oluyor ha,ilk başta attığın Gökhan Ünal vari gol için tebrik eder,başarılarının devamını diliyorum...Allah yolunu açık etsin...
            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
            Olmak ister isen bu yolda mahir,
            Harabat ehlini hor görme şakir,
            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• vayy armagan cezan bitmiş hoş gelmişssin ama harbi harbi hoş gelmişssin ha sevdim bu stilini
              volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

umut bizi partiye götür olmuş bu
                üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya bi şekilde burak yada umuta ulaşıp söylememiz lazım aynı kramponları giymesinler...cok benziyorlar uzaktan böle karışıklıklar oluyo
                  katılıyorum =))) bende İBB maçında tüh lan ilk golü burak atsın istedim umut attı dedim =)) bi baktım harbi Burak'mış =)))
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• karizmatik adam ya...

Yorum

• Umut Bulut (xxxx): Bordo – mavili takımda gerek antrenman performansları, gerekse maç performanslarıyla en istikrarlı futbolcu olan Umut Bulut, Antalya kampında da formunu korumayı başardı. Oynadığı iki hazırlık maçında da gol atmayı başaran Umut, iki yeni transferlerle güçlendirilen bölgede formasını kaptırmayacağını kanıtladı.

Yunsu Emre Sel'in kamp değerlendirmesinden...

Yorum

• İlk olarak Ömer topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        vayy armagan cezan bitmiş hoş gelmişssin ama harbi harbi hoş gelmişssin ha sevdim bu stilini
                        :d :d :d :d :d
                        DRAGO GABRIC

Yorum

• ‘Umut Bulut’tan çekiniyordum’
                          “Forvetler arasında Umut Bulut ve Gökhan Ünal beni çok zorlamıştı. Bu futbolculardan biraz çekiniyordum. Bursaspor’dayken ise birazcık Milan Baros zorlamıştı. Beşiktaş’taki arkadaşlar sorun yaratmamıştı! Bu sene ise Mamadou Niang. Çok iyi bir futbolcu, güçlü ve iyi bir golcü.”

Tomas Zapotocny - Bugünki LigTv röportajından bir yazı

--Nedense çoğu defans kimden çekindiklerini söylerken Umut ile başlıyor Lugano, Zapo, Ferrari vb..

Yorum

• bremen ve schalke maçlarında güzel goller atmış inşallah ligte de devamı gelir...
                            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Beşiktaş'ta oynarkende bunları söylemişti Zapo. Gökhan Ünal ve Umut Bulut bizi çok zorluyor falan fistan.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• En son ne zaman sakatlandı hatırlayan var mı?Bu kadar kendine bakan, profesyonelliğin doruklarında yaşayan bir futbolcunun kıymetini bilmemiz lazım.Şimdi antraman yapmayı bıraksa 45 yaşına kadar oynayacak kondisyonu var
                                Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                                K.ATATÜRK

Yorum

Yükleniyor...
                                X