Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umutun zaten tek sorunu bu. Savunmaları zorluyor ama kalecileri zorlayamıyor
    Uşaklar Horon Öğrenin Kolbastı Öğrenin Zira Bu sene
    LAZIM OLACAK

Yorum

• Yattara'nın bir programda dediği şuydu;

"Umut kendine çok iyi bakıyor. Fitness ve göğüs kası çalışmaları yapıyor. Antrenmandan sonra ekstra çalışıyor."

Zaten Umut'un fiziğine bakarak bunu anlayabilirsiniz. Hele maç önceleri ayaklarını tamamen açıp yere oturması. Kendine baktığı belli oluyor her haliyle. Bu Umut kolay kolay sakatlanmaz.

Yorum

• ben o bacaklarını tam açıp oturmasını göremedim de, orta alanda başlama vuruşundan önce, ayağını havaya kaldırmasını çok gördüm, sanki lastik gibi
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• evet ya

umutun sakatlanmaması çok garip

adamda ne bünye var ve nasıl çalışıyorsa artık helal olsun...

bu formanın hakkını verenlerden...
          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Siz sakatlanmaz dedinizya yarın sakatlanır şimdi.
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Nazar değdireceksunuz Uşağa Bırakun sakatlanmasın

Yorum

• Bulutinyo o işini bilir
                TFF'nin ortasahasına 2010-2011 Kupasını alıp TRABZONSPOR bayrağını dikeceğiz. İnşeallah.

Yorum

• maşallah diyelim...
                  Alah nazardan saklasın.
                  Sence Bitti mi?Kendini Güvende Hissediyor musun? Yanılıyorsun! Söz veriyorum işim devam edecek...Oyun daha yeni başladı...

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Umut sanki oluyor ha,ilk başta attığın Gökhan Ünal vari gol için tebrik eder,başarılarının devamını diliyorum...Allah yolunu açık etsin...
                    İnanmıyorum!!!!!!!!!!ama çok güzel olmuş...biraz yapıcı işte.....
                    Umut BULUT

Yorum

• Hazırlık maçlarını boş geçmedin, inşallah bugün yine gol/gollerini izleriz, bol şanslar Allah yardımcın olsun.
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Hadi Umut'um Allah tüm 2. yarı boyunca yardımcın olsun.
                        Amansız ol.Sana güveniyoruz.
                        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• Bugün İNŞALLAH gol atacaktır içimde öyle bir his var
                          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bugün İNŞALLAH gol atacaktır içimde öyle bir his var
                            Attı Başka bi hissin
                            DRAGO GABRIC

Yorum

• Golün adi Umut Bulut....
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Topla buluşma ve olumlu kullanma konusunda bu maçta da çok sorun yaşadı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Yükleniyor...
                                X