Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bana golü kendi kalelerine attılar gibi geldi ama yine de tebrikler
    TRABZONSPOR

Yorum

• yine...

Golün adi Umut Bulut....
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Topla buluşma ve olumlu kullanma konusunda bu maçta da çok sorun yaşadı.
        Hocam her maç bunu yazıyorsun ama hala bir gelişme yok. Maçtada çok kötüydü. Morali bozuk gibi bir hali vardı..
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Golü Umut atmadi bidaha izleyin ,,,,,,,,,,Umutu sevmedigim icin söylemiyorum haha ama atmadi iste
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Golü Umut atmadi bidaha izleyin ,,,,,,,,,,Umutu sevmedigim icin söylemiyorum haha ama atmadi iste
            Mutlu oldun mu ? Ben görmedim tam olarak. Ama velev ki Umut atmadı, mutlu mu olacaksın ?

Yorum

• Pek etkili değildi ama yine yazdı golünü Umut

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mutlu oldun mu ? Ben görmedim tam olarak. Ama velev ki Umut atmadı, mutlu mu olacaksın ?
                he ya mutlu oldum kolbasti oynuyorum

Yorum

he ya mutlu oldum kolbasti oynuyorum
                  Aferin sana...

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam her maç bunu yazıyorsun ama hala bir gelişme yok. Maçtada çok kötüydü. Morali bozuk gibi bir hali vardı..
                    Karşı karşıya pozisyonlarda sakin olarak gol kaçırma sorunu halletmeyi başarmaya başladı ilk yarıda ilk 11'e geç girmesine rağmen 8 gol attı. Gerçekten önemli eksiklik ama topun dolaşmasına katkısı çok az. Oyunda kayboluyor. Tamam solbeke kadar gelip adama basmak iyi de asli görevini yapması lazım. Bir de kaleci degajından sonraki hava topuna 100 kere çıksa 99'unu kaybediyor ya

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu takıma geldiğinden beri gördüğüm en etkisiz Umut Bulut'tu..

Yorum

• Maçta etkisiz olduğuna katılıyorum. Bu maç hiç beğenmedim.

Yorum

Golü Umut atmadi bidaha izleyin ,,,,,,,,,,Umutu sevmedigim icin söylemiyorum haha ama atmadi iste
                          Çok mu önemli?
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Pek etkili değildi ama yine yazdı golünü Umut
                            Galiba o golu umut atmadi benim gördügüm kadariyla kendi kalesine atti k.s sporlu fotbolcu
                            spiker de umut dedi ben mi yoksa yanis gördüm
                            Ama resmi olarak umut atti

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok mu önemli?
                              önemli degilse bosver ozaman

Yorum

• Kim ne derse desin etkisiz olsa bile attı mı golünü ? Attı. Sizin istediğiniz de bu değil miydi zaten ? İstatistiğe bakmıyor muydunuz ? O zaman sıkıntı yok.

Burak biraz daha önüne atabilseydi pası daha rahat bir vuruş yapabilirdi Umut..

Devamını bekliyoruz gollerin, başarılar..

Yorum

Yükleniyor...
                                X