Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gol harikaydı da umutun golden sonra "zaten haftada 3 bu gollerden atarım" haline bi anlam veremedim
    Ne yapsaydı yani..ben bi daha bunlardan atamam deyip reklam panolarını mı devirseydi..
    Herkese Merhaba

Yorum

• Lider Trabzonspor'un golcüsü Umut Bulut, en büyük hayalinin bordo-mavili forma altında şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi. Çocuk denecek yaşta Trabzonspor'a geldiğini dile getiren Umut, "Burada acısıyla-tatlısıyla unutulmayacak günler geçirdim. Bu kulübün bendeki yeri çok farklı. Artık kentin bir parçası gibiyim. Geçen yıl Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı
      kazandıktan sonra çok mutlu olmuştum. Kentteki coşku da beni çok etkilemişti. Hatta o kupalardan sonra rüyalarım bile değişti. Hep şampiyonluğu görüyorum" diye konuştu.

27 yıllık hasreti bitireceğiz
      Trabzonspor'un 27 yıllık şampiyonluk özlemini bitirmek için mücadele ettiklerini dile getiren Umut, "Artık bu hedefe çok yakınız. İlk yarıda tartışmasız en iyi oynayan takımdık. Bunun karşılığında da zirvedeyiz zaten. Şimdi işimiz daha zor. Orada tutunup, mutlu sona ulaşabilmek için iki kat çaba sarfetmemiz gerektiğini biliyoruz. Hayallerimdeki şampiyonluğa mayıs ayında ulaşacağımıza inanıyorum. Şampiyon olursak, kent meydanında taraftarla birlikte horon oynamayı hayal ediyorum" ifadesini kullandı.
      volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Bence orada pas verse daha iyi olurdu, bakmadan etmeden şut çekilir mi. cık cık. Yeteneksiz yeaa bu çocuk. Topta kalecinin üstüne gitmiş zaten. Hadi vurdun kenara vursana, kim olsa doksana takardı ordan. falan filan.
        "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Gökhan Ünal ve alman spikerde umutsporlu acaba
          Trabzonspor
          FC Barcelona MSV Duisburg
          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Ne goldü be..Umut'un eleştirileri takmayan o cool hali öyle çok hoşuma gidiyor ki..bir şekilde golünü de atmasını biliyor..uzaktan,yakından,plase,sert şut,kafa(uçarak veya yükselerek farketmiyor),ilk dakika son dakika (bu da fark etmiyor)..vs..

Herkese Merhaba

Yorum

• sankı içine jaja kactı bunun o umut'muydu yaww
              ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Umut biz marsa götür..
                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Güzel goldü ama golü hiç konuşmuyoruz. Gol üzerinden yapılan eleştirilere laf sokma derdindeyiz. Aslında bir bakıma Umut'u tartışmaya açanlarda bu kişiler. İşi rekabete çeviriyorsunuz. Şimdi iki maç gol kaçırsın bu seferde eleştirenler onun üzerinden bu kişilere laf söyleyecek..Bırakın artık bu işleri. Eleştiren eleştirsin, öven övsün.
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Ovvvvvvv. İyi vurdu. Merhaba, ben Ömer Üründül

Valla süper goldü. Tvye uzaktan bakıyordum, gözlükler de 4 numara görmüyorum iyice arttı neyse. Dedim kim bu ya? Kamera zoom yapsa karşıma Drogba çıksa şaşırmazdım ççç Umut çıktı Arkadaşları mı ona uzak oynuyor, Umut mu onlara uzak bilmiyorum ama paslı oyuna hiç katılamıyor bunu söylemeden edemeyeceğim.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Hazırlık maçlarında genel olarak futbolcu performansları ile alakalı yorumlar yapmam. Adı üzerinde "hazırlık" maçıdır.
                      *
                      Ama gol müthiş. Hakkını vermek lazım.
                      Gol müthiş, golün hazırlanışı daha müthiş. Yattara'nın çalımları, pası, Cale'nin pası, Umut'un kontrolü-dönüşü-vuruşu...
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• böyle bir golde ibb ye atmıştı

çok düzgün haşırt diye giren bir vuruş...
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Çok temiz bir goldü (:
                          Kadıköy'de de bundan 2 tane istiyorum
                          Hamiş

Yorum

• biraz evvel Umut, Serkan Balcı ile Ntvspor'a konuştular.
                            Takımdaki arkadaşlıktan bahsettiler birbirlerini çok iyi tanıdıklarını, kimin nereye pas atacağını koşacağını iyi biliyoruz. Reklam çekimi olmuş çok eğlenmişler. Gol krallığı ikinci planda önceliğim Trabzonspor'un şampiyon olması, maçlara tek tek bakıyoruz dedi...
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İyi çalış Umut, sana ve gollerine çok ihtiyacımız olacak..
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• Bu gol beni bundan sonrası için UMUT'landırdı
                                Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X