Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sadece umuta verilen şansın yüzde birini pawele verilsin istiyorum..bir kaç hafta direk oynasın istiyorum..sizce çok şeymi istiyorum...teo gibi golcü sırf umut oynayacak diye 6 ay yedek bekledi..adamın nasıl bir forvet olduğunu oynadıktan sonra anladık..ve o altı ayda adamın takımla bağlantısı koptu, bir sürü sorun çıkardı..şimdi aynısı pawele yapılıyor..
    Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pawel oynasa daha iyi ya. Umut ne yapıyor böyle. Pawel çok güzel oynadı dün akşam.
      Pawel'in adını 2-3 kez ancak duydum spikerden?
      Yoksa benim TV'den göremediğim alanlarda çiftetelli, horon, kolbastı figürlerini mi güzel yaptı da "Pawel çok güzel oynadı dün akşam" diye yazıyorsunuz anlayamıyorum....
      Derin Trabzonspor
      HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sadece umuta verilen şansın yüzde birini pawele verilsin istiyorum..bir kaç hafta direk oynasın istiyorum..sizce çok şeymi istiyorum...teo gibi golcü sırf umut oynayacak diye 6 ay yedek bekledi..adamın nasıl bir forvet olduğunu oynadıktan sonra anladık..ve o altı ayda adamın takımla bağlantısı koptu, bir sürü sorun çıkardı..şimdi aynısı pawele yapılıyor..
        Hep ayni Senaryo zaten
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• O gol nasıl kaçar ya bomboş kale.Çok merak ediyorum umut bjk,fb,gs ya da abartıyorum bursada olsa sabredilir miydi?Fener güizaya sabredemedi yine umuttan daha çok gol atmıştı .Bursa miller'ı aldı adam takır takır gollerini atıyor.Altidore da heran patlama yapabilir.Umut her zamanki umut saç baş yolduran umut.

Yorum

• Saha içinde yaptığı prese hayran kalmayan yoktur ama kaçırdığı o pozisyon tüm maçın önüne geçebiliyor. Sivas maçında da benzer bir vuruş yapıp, kendisini de bizi de çılgına çevirmişti. O maç galibiyetle sonuçlanınca da çok üstüne gidilmemişti. Ama şu basit golleri atabilmiş olsaydı bugün bambaşka bir yerde olacaktık...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 1 metre var mıydı o mesafe , her hafta her hafta .

Sonra nasip değildi demek ki diyorsun yahu .
              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Bjk macinda görevini iyi yapip bir süreligine Pawele verirsin görevini.

hepsini gectim 1 metreden nasil atamadi inanilir gibi degil.
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ankaragücü maçında boş kaleye atamaması, dün 1 metreden topu uzaya dikmesi şampiyonluk yolunda tahammül edilir gibi değil. İllaki oynayacaksa bu fizik gücü, hırsı ve kondisyonuyla orta sahada oynasın, çok ciddiyim. O zaman takıma inanılmaz katkısı olur, mümkün olduğunca kaleden uzak olsun.

Yorum

• Umut zenci olacaktı, birazda top tutmayı bilecekti, ne defansif ortasahamız olurdu be

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1 metre var mıydı o mesafe , her hafta her hafta .

Sonra nasip değildi demek ki diyorsun yahu .
                      O kadar da değil(!)..3 metre filan
                      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                      Olmak ister isen bu yolda mahir,
                      Harabat ehlini hor görme şakir,
                      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu an taraftar Yattara'nın Jaja'ya vermediği pası konuşuyor. Ama ben senin kalenin dibinden atamadığın o golün derdindeyim. Tamam seni çok seviyoruz, iyi niyetinden zerre şüphemiz yok. Her sezon belli bir standartta gol atıyorsun eyvallah. Ama Ankaragücü maçında kaleciyi geçer atamazsın, Kayseri maçında ağzının içine düşen topu kaleye iteleyemezsin sonrada biz maçı neden rahat kazanamıyoruz, niye liderlik gitti diye saatlerce kafa patlatırız.

İyi niyet, azim, pozisyona girmek, cart, curt, tırt, mırt bir yere kadar. O pozisyonları gol yapmak için Torres-İbrahimoviç-Drogba karışımı olmaya gerek yok. İtelemenin yeterli olacağı pozisyonlar.

Halbu ki kafan rahat, her maç ilk 11'desin, takımın kaptanısın, her maç pozisyona giriyorsun ya da pozisyona sokuluyorsun, at be Umut şunları.. İBB maçında attığın kafa golüne bakıyorum, şu kaçırdığına bakıyorum.
                        İki defa öne geçmişiz,o kaçırdı yada bu kaçırdı,Umut'a yüklenmekden asıl sorunu gördüğümüz yok,İki defa öne geçmişiz,Umut yüzünden mi ? yedik golleri.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O kadar da değil(!)..3 metre filan
                          3 adım vardı ya 0,95 cm felan ne 1 metresi abartmayın

*En iyimser halim...
                          Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                          #20 COLMAN

Yorum

• Umut'u eleştirenler bana neden 3 gol atmamıza rağmen yenemediğimizi açıklayabilir mi? İlla ki Umut'un gol atmasımı gerekiyordu.sen 3 tane at,skoru koruyama,daha 2.dakikadan topuk pası artistlik peşinde koş Umut'um 90 dk koşsun,Unutmayın bu takımda Umut koştuğu için Jaja,Alanzinho oynayabiliyor.

Yorum

• Boş koşan adamı ben ne yapayım ?

Bana son vuruşları olan bir forvet gerekli, gol atamadıktan sonra yemişim öyle forveti.

Onun görevi koşmak değil, gol atmak...

Bunun için para alıyor bizden...
                              Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                              #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Boş koşan adamı ben ne yapayım ?

Bana son vuruşları olan bir forvet gerekli, gol atamadıktan sonra yemişim öyle forveti.

Onun görevi koşmak değil, gol atmak...

Bunun için para alıyor bizden...
                                Kardeşim Umut'un Özelliklerini bilmiyorlarmı alsalardı,Umut'un suçu ne İbrahimoviç geldide,ayağınımı kırdı.yoruma bak boş koşan mış tabi Umut koşunca boş olur,Selçuk koşunca dolu dimi,

Yorum

Yükleniyor...
                                X