Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    @ Erkin Ekşi

Semih'in son 4,5 sezonuna baksan bile ortalama yine 0,36.

Bence sen başkalarına laf edeceğine kendi hesaplamalarına bak. Hatta ben sana öğreteyim,

Maç başına gol = Gol sayısı / Maç sayısı

Bu da link.

bak canim senin bana birsey ogretebilmen icin benim bildigim herseyi unutmam gerekir once o vakit belki birseyler ogretirsin oda beni 10 yil daha geri goturur.

sen once konunun semih-umut karsialstirmasi olmadigini anla onu idrak ettikten sonra soyliyecek bir seyin varsa adabini bilerek soyle.

Yorum

• İlk olarak Erkin Ekşi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      umut listenin bir yerinde degil ben listeyi umuta kadar uzatiyorum... anlayabilin diye ama bu seferde umut listeye girmis oluyor...egemeni kiyaslicak olsak egemene kadar cikarirdim listeyi oda bi yerinde olurdu listenin ve senin icin buyuk forvet olurdu o vakit.

milan baros bu sene geldiyse gunahi ne adamin?
      umit karan takimindan uzakalstirildi diye gol atamadiysa 3 sezon umut buyuk futbolcumu oluyor?
      semih her mac 10 dakiak gorev yapiyorsa bu umutun buyuklugumudur yoksa fenerin mi?
      rakiplerin elinde 3-5 tane forvet varsa degise degise oynuyorlarsa bizde ise sadece bir tane varsa o da her mac 90 dakika oynuyorsa ve gene rakiplerinden az gol atiyorsa burda bir sorun yokmudur?

bu liste uzar gider...
      Golcüler listesi yapıyorsun Egemeni karıştırıyorsun.

İstikrar diyorsun ümit karan takımdan gittiyse benim suçum mu diyorsun? kardeşim demekki adamda iş yokmuş ki göndermişler değil mi ?

Rakibim 3 4 forveti var demişsin bu takımında 3 4 forveti varken Umut sahadaydı hatırlatırım...

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnanmıyorsan maçlarına, dakikalarına kadar inebilirim.

Böyle inanmakla falan olmakla olmuyor. İşte istatistikler önünüzde.

Umut'un istatistiğine inanmayın, Semih'in istatistiğini arttırın. Oh ne güzel.

in anlat bakayim neyini anlatacan?

umut meger gecen sezon 25 gol atmis haberimiz yokmus?

yoksa samiyondami olduk gecen sezon?

Yorum

• Şu saatte uğraşmama değmeyecek ama olsun..

Adam hayatında bir kere çift haneli rakama ulaşmış..

Erkin Ekşi » Al çıkar şimdi ortalamasını

Ha şimdi çıkıp da bu adam müzmin yedekdi falan demeyin.. Beni ilgilendirmez.

Daha da uzatmayalım şu konuyu.. gülünecek halimiz var yahu..

Kendi futbolcumuzu eleştirebilmek için eziklerin müzmin yedeklerini yüceltiyoruz iyi mi..

Umut'u beğenen beğenmez.. bende komple bir forvet olmadığına, fakat yanında bitirici bir forvet olursa çok iyi işler çıkartacağına inanıyorum.. ama bunca olumsuzluğa rağmen son 3,5 sezon da Süper Lig'in en çok gol atan oyuncusu olmakla beraber, gol ortalamalarında da öndeyse artık biraz takdir edin yahu.. Bu kadar beceriksiz bir forvetin son 3,5 sezon da bütün rakiplerimizin golcülerinden daha çok gol atabilmesi de işin en tuhafı.

Son olarak da yarın Umut'un gol kaçırmasını pusuda bekleyenler.. Umut'a değil de maça odaklanmayı deneyin.. diğer 10 futbolcumuza da aynı gözle bakın..

Hadi ben de yatayım artık. .İyi geceler

Yorum

dedigim gibi ben umuta hic kizmiyorum cunku elinden geleni yaptigini biliyorum... siz umuta tapanlar gol kacirdiginda yerinizden sicrayip kufur ederken ben hos goruyle karsiliyorum... umutun yetenekleri kisitli ve kisitli yetenegi ile yapabilecegi her seyi fazlasiyla sahaya yansitiyor.

ama bu trabzonsporun as forveti olamayacagi gercegini degistirmiyor mevcut yonetim zannedersem durumun farkinda ama siz hala degilsiniz.

yani umuta turkiyenin en buyuk forveti diyenleriniz bile varya ben daha size ne diyim.
            Ne tapması ya ? ne saçmalıyorsun yine ?

Geçen gün beğenmiyorsun bugün yaptıklarını taktirle karşılıyorsun. Senin ne dedin belli değil bize laf yetiştirmekle uğraşıyorsun.

Önce neyi savunduğunu söyle. sonra onu destekle. Bir öyle bir böyle olmaz yani erkek adama yakışmaz

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Golcüler listesi yapıyorsun Egemeni karıştırıyorsun.

İstikrar diyorsun ümit karan takımdan gittiyse benim suçum mu diyorsun? kardeşim demekki adamda iş yokmuş ki göndermişler değil mi ?

Rakibim 3 4 forveti var demişsin bu takımında 3 4 forveti varken Umut sahadaydı hatırlatırım...

futbol sadece ayakla oynanmaz bu yuzden fizgi ne kadar duzgun olsada gol yollarinda basarisiz bir oyuncu herseyi tek tek anlatmam gerekiyor anlayabilmen icin.

egemeni karistirmamdaki nedenide anlamadin onu anltamiyacam okuyan diger insanalr anliyordur zaten.

takimda 3-4 forvet varken de umut sahada oalcak tabi forvetelr ergin keles omer riza ersen martin oldugu icin... iclerinden en iyi ikisinden biri haliyle umut oluyor.

umutun forvette oynatildigi icin forvet ozelliklerine sahip bir oyuncu olmus olmuyor daha onceki yazimdada yazdim bence ondan cok iyi bir dmf olurdu diye... forvet degil dememdeki sebepte buydu.

neden sana her yazdigimi tekrar alip tek tek tane tane anlatmam gerekiyor hic dusundun mu?

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ne güzel söylemişler "ne kadar anlatırsan anlat, anlattıkların karşındakinin anladığıyla sınırlıdır" diye...

Bu söylediğin güzel vecize senin için de geçerli olmuyor mu ?

Siz sadece kendinizin fikirlerinin doğruluğuna inanıyorsunuz.

Yorum

Ne tapması ya ? ne saçmalıyorsun yine ?

Geçen gün beğenmiyorsun bugün yaptıklarını taktirle karşılıyorsun. Senin ne dedin belli değil bize laf yetiştirmekle uğraşıyorsun.

Önce neyi savunduğunu söyle. sonra onu destekle. Bir öyle bir böyle olmaz yani erkek adama yakışmaz
                  neyi savundugum belli ama anlayacak kapasiten olmadigindan artik sana cevap atmayacagim.

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne güzel söylemişler "ne kadar anlatırsan anlat, anlattıkların karşındakinin anladığıyla sınırlıdır" diye...

çıkıp hala daha neden semihin muhabbeti dönüyor diyor da kimse de merak edip önceki sayfalara bakmıyor acaba konu semihe nerden geldi diye. birisi çıkıyor umutu savunmak için aynı yaş grubundan semihi söylüyor hatta semihle ilgili yalan istatistikler söyleyerek kendini haklı çıkartmaya çalışıyor sonra bizler de doğru istatistikleri söyleyip yalanları ortaya çıkartınca semihi gündeme sokan biz oluyoruz.

en başında semih ile umutun kıyaslanmasının bir felaket olduğunu söyledim. her ne olursa olsun biz 2 senedir banko ilk 11 oyuncumuzu çıkıp da fenerin müzmin yedeğiyle kıyaslayacaksak kulübün kapısına kilit vurup kapatalım bari.

ki işin en berbat yanı bizim ilk 11 in banko oyuncusu fenerin müzmin yedeğinden bile daha kötü durumda.

sonra sen de çıkıp bu takımla mücadele edeceksin ha?

haha gülerim ben buna.

eee tabi ama kolay değil bu işler, vizyon ister.
                    Umuta karşı semihi ilk ben söyledim son sayfalarda. Yalan söylemedim. Orda ne yazılıyorsa söyledim ama anlayana.

Ya kimin yalan söylediğini , kimin inadını Umutu karaladığını herkes biliyor aslında. Benim o yüzden içim rahat. ya senin için rahat mı ?

Yorum

in anlat bakayim neyini anlatacan?

umut meger gecen sezon 25 gol atmis haberimiz yokmus?

yoksa samiyondami olduk gecen sezon?
                      Yok..

Biz genelde Fatih'in 30 kusurlu gol attığı sezonlar da şampiyon oluyorduk..

Pehh...

Yorum

tff mackolik wiki bloglar hepsinde semihin gol ortalamsi 0.5 in ustunde

sen neye bakip 0.33 e indirdin bir aciklarsan olayi ogrenmis oluruz.

bana pek iyi niyetli bir hata gibi gelmedi yaptigin sonra attigin mesajlarda cabasi.
                        Sabrımı sınıyorsunuz ama bizde sabır çok.

Kimseyi iyi niyetle kandıracak kadar vicdansız, şerefsiz , haysiyetsiz değilim.

Maçkoliğe Allah aşkına gir tamam mı ?

Ordan semih şentürkü bul. daha sonra 2002 yılından beri bütün maçları orda var.

oynadığı maçları ve gollerini yaz.
                        bana ilk 11 ya da sonradan girdiklerini ayrı ayrı yazma.

BÜTÜN MAÇLARINI GOL SAYILARIYLA BİRLİKTE YAZ. BAKALIM kim yalancı ?

Yorum

wikiyi kaynak gostermedik
                          okumadan etmeden gelip mesaj atmayin suraya.

bir uste golleri koyan arkadasda okumamis pek konuyu

benim 2 sayfalik yazi yazmamin sebebi senin koydugun verilerle umutu gol krali ilan edenlerin yanilmis oldugunu gostermek... sen gene ayni seyi koymussun oraya.
                          Ben Umutu filan gol kralı ilan etmedim.

2002 yılından beri TÜRKİYE liginin en çok gol atan FORVET OYUNCUSU DEDİM. Hadi aksini itiraf et ? söyle değil de ?yalan söylüyorsun her zamanki gibi desene ?

Yorum

umutun sn 3.5 sezonda 68 golu olduguna inananiiz var mi?

yukarda yazmisim 15-14-14-6

49 ediyor...

acaba antremanlari falandami ekliyoruz ? oyleyse inanirim
                            E yani pes doğrusu. senin dediğin gibi hesaplarsak Semihin gol sayısı yarıya bile inebilir.

BÜTÜN maçlar. kupa maçları , avrupa maçları lig maçları.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu saatte uğraşmama değmeyecek ama olsun..

Adam hayatında bir kere çift haneli rakama ulaşmış..

Erkin Ekşi » Al çıkar şimdi ortalamasını

Ha şimdi çıkıp da bu adam müzmin yedekdi falan demeyin.. Beni ilgilendirmez.

Daha da uzatmayalım şu konuyu.. gülünecek halimiz var yahu..

Kendi futbolcumuzu eleştirebilmek için eziklerin müzmin yedeklerini yüceltiyoruz iyi mi..

Umut'u beğenen beğenmez.. bende komple bir forvet olmadığına, fakat yanında bitirici bir forvet olursa çok iyi işler çıkartacağına inanıyorum.. ama bunca olumsuzluğa rağmen son 3,5 sezon da Süper Lig'in en çok gol atan oyuncusu olmakla beraber, gol ortalamalarında da öndeyse artık biraz takdir edin yahu.. Bu kadar beceriksiz bir forvetin son 3,5 sezon da bütün rakiplerimizin golcülerinden daha çok gol atabilmesi de işin en tuhafı.

Son olarak da yarın Umut'un gol kaçırmasını pusuda bekleyenler.. Umut'a değil de maça odaklanmayı deneyin.. diğer 10 futbolcumuza da aynı gözle bakın..

Hadi ben de yatayım artık. .İyi geceler

yahu hala anlamadiniz semihten banane?

ben umutu her sezon rakipleriyle karsilastirdim bana bir sey soylicekseniz o konu uzerinden soyleyin konunun icinden bir parca alip gelmeyin... komik duurma dusuyorsunuz.

bak sana bir daha anlatayim.

3.5 enede rakiplerin golculerindan fazla gol attigini saniyorsun...
                              3.5 sene rakiplerin golculeri aynimiydi?
                              ayni ise neden umut hic gol krali olamadi?
                              yada umut neden ilk 3 e bile giremedi?

cok basit bir sey degilmi eminim simdi anlamissindir.

bakin size bir fikir vereyim
                              umutu diger firvetlerle karsilastirirken umutun gol attigi maclardan yola cikin.

tabloyu o sekilde olusturun umutun gol attigi maclarda rakip forvetlerin durumu diye eminim umutun ortalamasi daha yuksek cikacatir... hatta size bir tuyo vereyim 1 in dahi ustunde cikar hani bir macta iki gol attigi oluyorya bazen... nasil anladiniz dimi? anlamissinizdir eminim.

Yorum

Ben Umutu filan gol kralı ilan etmedim.

2002 yılından beri TÜRKİYE liginin en çok gol atan FORVET OYUNCUSU DEDİM. Hadi aksini itiraf et ? söyle değil de ?yalan söylüyorsun her zamanki gibi desene ?
                                sen soylemedinde soyliyen var burda soylenen her laf sana gelmiyor genelde bir sey anlatilmaya aciklanmaya calisiliyorsa onlari ustune alinabilirsin.

Yorum

Yükleniyor...
                                X