Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umut Türkiye liglerinin en güclü oyuncularindan.

Fb macinda 2 penaltilik pozisyon oldu,hakem rakibe faul verdi.

Neden,umut yere düsmeden kalkiyor....
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İyidir iyidir. Umut hiçbiryere gitmemeli.

Yorum

• yine kaçtı gül gibi goller. at bunları artık umut.
        elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
        TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
        legends never die ...

Yorum

• umut helal olum kaçırmaya devam

Yorum

• begendim umutu böyle devam
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Nazara geldi Umut. Bu sefer havalandıramadı ağları.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bugün golünü atamadı.Bunu son maçlardaki üstün performansı nedeniyle oluşan yorgunluğa bağlıyorum.

Teşhisi koydum )

Yorum

• Umut gol atamadı evet ama ne mücadele etti.Bakın biz ligin en çok gol atan takımlarından birsiyiz.Neden acaba?
                  Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• bu adam başımızı çok yakar, topla falan ilgisi yok, haaa maçtan sonra kavga çıkar, çağır gelsin işe yarar.
                    OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Bu nasıl iş anlamıyorum. Umut gol attığında (İyi oynadığında değil, gol attığında) kral Umut senden iyisi yok Umut. Gol atamadığında yürü git Umut. İşte bizim taraftar profilimiz.

Yorum

• Aynen devam Umut.
                        "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• Umut on numara olabilmen icin o pozisyonlari degerlendirmen lazim...

Bu macta fena degildin ama daha dikkatli olmaya bak...
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Umut ileride cok yararli isler yapmaya devam ediyor ama yarim pozisyondan gol cikaracak bir golcu eksikligimiz hala devam etmekte iyi oynayan cok pozisyon bulan bir takima oncelikle basit gorunen pozisyonlari iceri atacak bir golcu lazim takim rayina girdikten sonra ileride umut & teo ikilisi daha basarili olabilir

Yorum

• Shaq gibi adam. Kuvvetli olduğu için hakemler penaltı olsa da vermiyorlar çoğu zaman. Türkiye liginde aleyhine verilmeyen penaltı en çok Umut'a yapılıyordur herhalde..

Ceyhun'un ortasını nasıl atamadın be oğlum?
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• İnanılmaz golleri kaçırıyor, bir o kadar inanılmaz golleride atıyorsun. Ben ömrümde böyle bir adam görmedim.

Yaptığın mücadele yeter Umut. Bize lazımsın.
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Yükleniyor...
                                X