Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eline sağlık abi..

Dediğin gibi Umut o listede son 4 sezondur var..

Diğerleri bir var bir yok..

Şimdi de Milli Takım a çağrılmamasından dert yanar olmuşlar..

Fatih Tekke en son ne zaman oynamıştır Milli Takım'da ?

Milli Takım'a seçilme kriterlerini bilmiyormuşuz gibi neden bu saçma düşünceyi ortaya atıyoruz ?

Trabzonspor'da her maç oynayan forvet 15 golü geçermiş..

Sayın bakalım son 10 sene'de.. Hami,Şota,Fatih.. peki ya başka ?

umut bulutun asla ve asla sakatlanmadigini goruyoruz. denilmiş..

Nerdeyse bunun için bile eleştireceksiniz.. neden sakatlanmıyorsun diye..

Hay ağzına sağlık Emrah.

Yorum

• ççç ççç ççç

Umut'a muhalefet olmak için her yol deneniyor.
      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Hayır bazılarınız Umut hiç sakatlanmıyor diye nerdeyse döveceksiniz adamı.

Sakatlanmamak da suç oldu.

Yorum

• umut bulutun tek elle tutulur yani asla sakatlanmamasi ve istikrarini korumasi... koydugum istatislikte ortaya bu cikiyor. ben onu umutu ovmek icin soyledim ve umutun muhtesem bir fizigi oldugu futbol icin yaratilmis oldugunu soylerim ha tabi soyle bir soz var insan karsisindakinin anlayabildigi kadar anlatabilir...bu konuda bazi sikintilar mevcut malesef.

benim yazimin amaci umutu kotulemek onu yerden yere vurmak degil ben umutu severim hirsina konusmalarina saha disindaki her hali ve tavrina saygi duyarim... gel gorki umut trabzonsporun as forveti olamaz nitekim 4 senedir bu durum degismiyor. yonetimlerin cok buyuk sucu var takima adamgibi iki santrafor daha alamadiklari icin.

benim yazimin amaci bu forumda bazi arkadaslar umutu turkiyenin en buyuk en golcu forveti falan saniyorlar ve agizlarindada tek bir laf var...umut 4 senedir en cok gol atan oyuncu.
          umutun 4 sene en cok gol atmasinin sebebi 4 senedir trabzonsporun forveti olarak oynanan her macta hemen hemen 90 dakiak gorev yapmasidir.rakipler ise durmadan forvet degistiriyor degistirdikleri forvetler umuttan cok gol atiyor ama genede yolluyorlar... 4 senedir yerinde duran bir alex var oda santrafor degil genede umuttan cok golu ve kat be kat fazla asisti var gel gorki bana gore trabzonsporun forveti 4 buyuklerin forvetleriyle kiyaslanabilir duzeyde olmalidir en azindan... hatta sampiyonluk icin daha iyi olmalidir.

malesef gerek istatistik olarak gerekse maclarda gosterdikleri performans acisindan gozumu kirpmadan umuttan daha golcu 7-8 tane forvet sayabilirim ama normal sartlarda bu rakamin en fazla eeeeeeen fazla 3 olmasi gerekir ki o bile beni tatmin etmez ama anlayisla karsilarim.

ayrica umutu neden semihle karialstiriyorunuzki? umut oynadigi macta gol atamaz semih oynamadigi macta gol atar. yani futbol izliyen bir insan nasil umutla semihi ayni kefeye koyar?

bu seneki rakiplerin forvetlerine bakalim

gs de milan baros gecen senenin gol krali
          fb de guiza gokhan unal semih 3ude umuttan iyi
          bjk de nobre bobo holosko gene 3 ude iyi

arti olarak makukula sercan

e 8 forveti bugun umut yerine takimima koyarim biraz zorlasak 1-2 tane daha cikar bumu trabzonun buyuklugu?

uyanin artik umut bulut turkiyenin en golcu forveti degildir.
          netekim umut forvette degildir.
          En son Erkin Ekşi tarafından düzenlendi; 06.02.2010, 22:22.

Yorum

• Fatih Tekke' den bu yana Trabzonspor' da her sezonu 15 gol ile tamamlayan başka bir forvet ismi yazamadan ve lafının altını dolduramadan sayfa dolusu harf birikintisini buralara dökmenin ne anlamı var be arkadaş..

Sonra "Hezeyan" dediğimde, alınıyorlar

"Histeri nöbeti" mi desem acaba bundan sonra
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fatih Tekke' den bu yana Trabzonspor' da her sezonu 15 gol ile tamamlayan başka bir forvet ismi yazamadan ve lafının altını dolduramadan sayfa dolusu harf birikintisini buralara dökmenin ne anlamı var be arkadaş..

"Kaval kemiğinden nefret hareketi" nasıl?

Yorum

• Sırf Umut'u eleştirmek için başka takımların oyuncularını övüyoruz (:
                Aynen devam...
                Hamiş

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kendinizle çelişiyorsunuz işte.

Umut nerdeyse her sezon hep o listenin bir yerlerinde.

Diğerleri bir var bir yok.

Ama Umut her sene belirli bir istatistiği tutturmuş.

umut listenin bir yerinde degil ben listeyi umuta kadar uzatiyorum... anlayabilin diye ama bu seferde umut listeye girmis oluyor...egemeni kiyaslicak olsak egemene kadar cikarirdim listeyi oda bi yerinde olurdu listenin ve senin icin buyuk forvet olurdu o vakit.

milan baros bu sene geldiyse gunahi ne adamin?
                  umit karan takimindan uzakalstirildi diye gol atamadiysa 3 sezon umut buyuk futbolcumu oluyor?
                  semih her mac 10 dakiak gorev yapiyorsa bu umutun buyuklugumudur yoksa fenerin mi?
                  rakiplerin elinde 3-5 tane forvet varsa degise degise oynuyorlarsa bizde ise sadece bir tane varsa o da her mac 90 dakika oynuyorsa ve gene rakiplerinden az gol atiyorsa burda bir sorun yokmudur?

bu liste uzar gider...

Yorum

• Kaçırıyor olabilir...
                    Destek olsanız ölürsünüz değil mi ?
                    Destek olup, Umut gol atarsa başka takımlara yazılacak sanki...
                    Çok mu zor ?
                    Hamiş

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih Tekke' den bu yana Trabzonspor' da her sezonu 15 gol ile tamamlayan başka bir forvet ismi yazamadan ve lafının altını dolduramadan sayfa dolusu harf birikintisini buralara dökmenin ne anlamı var be arkadaş..

senin anlamadigin nokta burda hala umuta yukleniyoruz sanman halbuki televizyonda ne guzel konusuyorsun anliyorsun anlatabiliyorsun... bilgisayar basian gecince bir sikintimi olusuyor anlamadim bende.

eger fatihten bu yana umuta kaldiysak bu yonetimin sucudur ayibidir umutun degil. umut takima forvet alinicak dendide hayir alamazsinizmi dedi? umut silah zoruylami oynatiyor kendini?

umut 2 forvetli oyun sisteminde altarnatifsiz 4 senedir cunku takimda 3 forvet yok. bu buyuk rezillige son verilmesi icin debeleniyoruz burda siz hala umuta hakaret var umut cok iyi niyetli diey sizlaniyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Kaval kemiğinden nefret hareketi" nasıl?
                        Ne diyeyim Cihan. Uyar valla..

İşin garibi, Umut onca golü rakip kalelere değil de bize atmış olsa bu kadar sinire kesmezlerdi herhalde..

Neyse yahu, şimdi bunlardan bir tanesi çıkıp da "Ama kaçırdıklarını ne yapceeeen" diye sormadan ben gidizleyeyim ufaktan

Valla Erkin, burada yazmak orada konuşmaktan daha kolay; o kadarını söyleyebilirim
                        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sırf Umut'u eleştirmek için başka takımların oyuncularını övüyoruz (:
                          Aynen devam...
                          baska takimin oyuncusunu niye ovmiyim oda insan degilmi?
                          ovguyu hakeden herkesi overim yermeyi gerektiren herkesi yererim.

biz gordugumuzu soyleriz yasam tarzimiz bu sekilde onumuze konani basimizi egip kabul edenelrden degiliz.

Yorum

• İlk olarak Erkin Ekşi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            baska takimin oyuncusunu niye ovmiyim oda insan degilmi?
                            ovguyu hakeden herkesi overim yermeyi gerektiren herkesi yererim.

biz gordugumuzu soyleriz yasam tarzimiz bu sekilde onumuze konani basimizi egip kabul edenelrden degiliz.
                            Umut da insan ama!
                            O da bir yere kadar dayanabilir bunu da unutmamak lazım!
                            Hamiş

Yorum

• dedigim gibi ben umuta hic kizmiyorum cunku elinden geleni yaptigini biliyorum... siz umuta tapanlar gol kacirdiginda yerinizden sicrayip kufur ederken ben hos goruyle karsiliyorum... umutun yetenekleri kisitli ve kisitli yetenegi ile yapabilecegi her seyi fazlasiyla sahaya yansitiyor.

ama bu trabzonsporun as forveti olamayacagi gercegini degistirmiyor mevcut yonetim zannedersem durumun farkinda ama siz hala degilsiniz.

yani umuta turkiyenin en buyuk forveti diyenleriniz bile varya ben daha size ne diyim.

Yorum

• ne güzel söylemişler "ne kadar anlatırsan anlat, anlattıkların karşındakinin anladığıyla sınırlıdır" diye...

çıkıp hala daha neden semihin muhabbeti dönüyor diyor da kimse de merak edip önceki sayfalara bakmıyor acaba konu semihe nerden geldi diye. birisi çıkıyor umutu savunmak için aynı yaş grubundan semihi söylüyor hatta semihle ilgili yalan istatistikler söyleyerek kendini haklı çıkartmaya çalışıyor sonra bizler de doğru istatistikleri söyleyip yalanları ortaya çıkartınca semihi gündeme sokan biz oluyoruz.

en başında semih ile umutun kıyaslanmasının bir felaket olduğunu söyledim. her ne olursa olsun biz 2 senedir banko ilk 11 oyuncumuzu çıkıp da fenerin müzmin yedeğiyle kıyaslayacaksak kulübün kapısına kilit vurup kapatalım bari.

ki işin en berbat yanı bizim ilk 11 in banko oyuncusu fenerin müzmin yedeğinden bile daha kötü durumda.

sonra sen de çıkıp bu takımla mücadele edeceksin ha?

haha gülerim ben buna.

eee tabi ama kolay değil bu işler, vizyon ister.

Yorum

Yükleniyor...
                                X