Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    daha iyisini aldırın üstadım o zaman..

gidin transfer başlığına bırakın burayı

Umut'u çok sevdiğim için buradayım
    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak ibo_chan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu sezon sene başında askerde olduğu için en önemli idmanları kaçırdı nihat.. bence bu sebeple de kötü bi sezon geçirdi.. ama hiç kimse nihat umuttan daha iyi değil dememeli bence.. nihat sadece Türkiye'de değil avrupada da kendni ispatlamış bi oyuncu.. keza semih de öyle..

Nihat kendini ispatlamış oyuncu buna kimsenin itirazı yok ama futbol sahada oynanıyor o ispat dediğimiz şey çimlere ayak basınca ortadan kalkıyor.Bu sene 15 gün idman kaçırması bahane falan olamaz.

Nihat'ın futbol yaşantısı yaşadığı sakatlıklar yüzünden bitmiştir bana göre.

Ulan Umut senin suçun sakatlanmamanmış meğer.

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeteneği belli Umut mu ? Yoksa bu yetenekleri bildiği halde forvet transferi yapmayan Yönetim mi ?
        Vallahi Recep, açık söyleyeyim..

Bu sene de forvet transfer yapmazlarsa yani santrfora benzer bir adam bulup getirmezlerse bir sonraki sezon boyunca ligi dışarıdan öylesine takip ederim sanırım..

Hele ki o Teofilo' nun ileride tırım tırım takıldığı bir Trabzonspor maçını daha kaldırmaz benim bünye..
        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Soner abi bazı arkadaşlar ile farklı boyutlar da yaşıyoruz.

Geçen sene yönetim çığırtkanlığı yaptılar Tekke işinde, her söylenene, her demece balıklama atladılar, biz devre arası forvet diye bir yelerimizi yırtarken, onlar bizi Tekke sevdalısı sandı, burda bizi konuşturmadılar, laf ettirmediler.

Şimdi kalkıp bu sayfa da hiç UTANMADAN, şampiyonluk umut yüzünden gitti düşüncesini savunuyorlar.

Ulan o kadar desteklediğin yönetimin şampiyonluğun gelmesi için neler yaptı. Alacağı iki adamdı ve, bir sağ bek, diğer bir forvet.

Eeee sen bunları görme, ondan sonra soluğu bu başlıkta al, umut'a yazlık kışlık giydir.

Adama münasip yerleri ile gülerler be....

Yorum

• Yani Recep, açıkçası ben de Yönetim' in Fatih yerine yabancı bir forvet transfer etmesini kendilerince mantıklı bulanlardandım. En azından Fatih' i almıyorlarsa yabancı forvetin en mantıklı hamle olacağını düşünüyordum..

Hem bu sayede Umut' un sırtındaki yük de hayli hafifleyecekti. Ama kardeşim, ben nereden bileyim dünyanın taa öbür ucundan bir kadavra bulup getireceklerini..

İnanılır gibi değil yahu. Böylesi bir forvet fiyaskosu ve transfer skandalı ortadayken Umut benim gözümde mesihtir arkadaş
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Umut Bulut trabzonsporda en çok mücadele eden ve futbolcuların başında gelıor. hatırlarsanız devre arasında gökhanın ayrılmasıyla patlama yapıp gol sayısında avrupa’nın önemli golcülerini geride bırakmıstı ama bu başarısına rağmen attığı gollerle değil daha çok atamadığı gollerle ön plana çıktı.adamın ligde şu anda 11 golü var ama istatistiklerine bakalım 9 gol pozisyonundan sadece 1 tanesini gol yapabiliyor
              İşte bu nedenden dolayı ligde yalnızca 4 gol atmasına rağmen ve gece klüplerinden çıkmayan sercan yıldırım umut’tan çok daha değerli bir futbolcu olarak gösterilebiliyor.. üstelik Umut Bulut’un attığı gol sayısının 3 te 1’ini atma başarısı göstermişken..

Yorum

• Dün cesaret edip de buraya gelemeyenler, bugün buradaki nöbetlerini hep birlikte devralmış görünüyor

Yorum

• kupayı kazanmamızda en önemli faktörlerden b,r tanesidir Umut, maç gitti derken herkez attığı gol ile takrar döndük hayata,

maçın başında kaçırdığı kötüydü, zeminin etkisi olabilir ama herp pozisyon gol olacak değil ya, millet kupa maçından sonra kupa sevincini bırakmış Umut'u karalamak için sürekli bu başlığa akın etmiş,

akşam kötümüydü hayır, sahada hiç varlık gösteremeyen Yattara e koca sezon oynayamayn Yattara alkışlanırken o kadar tezahürat yapılırken Umut'a yapılan büyük haksızlıktı, maçta kötümüydü hayır değildi, evet 2 pozisyona girdi bir tanesini atabilirdi, ama olmadı

ben seviyorum, destek oluyorum olmaya da devam edeceğim, formamın arkasına da 10 Umut Bulut yazdıracağım,

beni bundan dolayı futbol cahili, Trabzonspor düşmanı ilan edecekler varsa hiç umurumda olmaz, çünkü kendi oyuncuma sahip çıkıyorum, elin oyuncusunu kendi oyuncumun başlığında göklere çıkarmıyorum
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak KAUNAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün cesaret edip de buraya gelemeyenler, bugün buradaki nöbetlerini hep birlikte devralmış görünüyor

maşallah hiç eksik olmuyorsunuz sizlerde, her maç sonrası ilk bu başlıkta soluk alıyorsunuz,
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Dün cesaret edip de buraya gelemeyenler, bugün buradaki nöbetlerini hep birlikte devralmış görünüyor

Bu söz çok büyük oldu kaldıramazlar
                      DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne güzel söylemiş Mevlana..Ne güzel başlıga yazmıs o güzel parmaklar...Tesekkür ederim kendi adıma Mevlanının bu güzel sözünü hatırlattıgın icin...

Artık ben kimseden alıntı yapmıyorum...
                        Kimseye laf anlatmaya çalışmıyorum...

Varsın defolsun gitsin umut sizce...
                        Varsın kazma kürek olsun...
                        Varsın hain ilan edilsin meydanda yakılsın...

İsimler belli başlı...azınlıktasınız...afacan çocuklar gibi ne laf anlarsınız ne dur ne durak...

Eleştirmek adına Anne nasihatine dalga geçersiniz...
                        Elalemin kirlisiyle kendi temizinizi kıyaslarsınız...
                        Aldığı paranın hesabını kitabını yaparsınız ki (SİZE NE)
                        Çirkinsiniz Çirkefsiniz...

Daha fazla laf yarışına giripte kendimi komik duruma düşürmemek adına son bu..Diyorum ya Varsın defolsun gitsin....Yeterki siz rahat edin....Biz bekleriz bir 30 yıl daha bu kafayla...Sanki gelene git demeyecekmişssiniz gibi....

Parmaklarımda ısındı klavyeden alamıyorum elimi..Beynimdeki düşünceler vuruyorken parmak uçlarıma içim acıyor aynı zamanda..Neden Niye Kim düşürdü bizi bu hallere...

Bu degildir taraftarlık bu degildir taraf tutmak...takımda hiç sevmedigim bir oyuncunun avukatı oldum sayenizde...Sırf kör gözlere inat..ee laz damarı ya inadım işte...

Elalemin necatisi lazım bize...gol kaçırdıgı zaman ellerini yukarı kaldırıp hay......... diyen necati....

Jo lazım bize alem yapmaya...

Nihat lazım klübedeki koltukla kankilik yapmaya...

Guiza lazım bize karikatürlerin baş kahramanı olmaya

Adam lazım degil bize....Ben umut bulut sevgisini samsunda trafik kazasında kaybettiğimiz 3 genç fidandan sonra kazandım...O maçtaki formasını gönderdi ya o aileye...Aradı başsaglıgı verdi ya koskoca takımda tek topçu oymuş gibi...Ne kadar baglı olduguna işine ve takımına.ne kadar benimsedigini göstermesine..ALDIGI PARAYI HAK ETMEK İÇİN TER DÖKTÜGÜNE KANAAT GETİRTTİ YA BANA Evet yetersiz olabilir, kaçırabilir, daha iyisi alınabilir takıma bunu o sizden çok ister emin olun...Ama diyorum ya ikide bir...Ruh Lazım bana Ruh...

Ruhtan kasıt birileri gibi ruh gibi ortalarda dolaşıp inadına inadına sallayan kirleten ruh degil..Taraftar ruhu ve giydigi o formaya saygı eden futbolcu ruhu.....Teşekkür eder ve saygılarımı sunarım herkeze
                        imzamı atarım

Yorum

ne yapsaydık?

moleküler transportasyon icat edildi de biz mi kullanmadık?

anca düştük evimize..

cesaretinize de hayranım.. nasıl girdiniz bu kadar kalabalığın arasına..
                          Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ne yapsaydık?

moleküler transportasyon icat edildi de biz mi kullanmadık?

anca düştük evimize..

cesaretinize de hayranım.. nasıl girdiniz bu kadar kalabalığın arasına..
                            evet son derece yeterli bir cevap (!)

Yorum

• 2-3 kişi çıkıyor, heyecana gelip süslü cümlelerle bir şeyler yazıyor sonra bunun etkisinde kalan sevgili umutspor taraftarı arkadaşlarımız da bu heyecanlı ama içeriği boş sözleri alıntı yaparak güya sanal bir destek zinciri kuruyor

Yaşasın derdi Trabzonspordan daha çok umut bulut olan umutspor taraftarlarının kardeşliği

Yorum

• Soner abi olay o günde Tekke olayı değildi, bugün de değil.

Olay Trabzonspor'un o günden beri adam gibi bir forvete ihtiyacı olduğu olayıdır. Bunu 2 yıldır dile getiriyorum.

Yönetim konusuna burda girmek istemiyorum, benim lafım kaçan sözde şampiyonluğu Umut'un sırtına yüklemeye çalışanlara. Yönetime desteğini hiç eksik etmeyecek, laf konuşturmakacak, şakşakçılığını, çığırtkanlığını yapacak, olası bir forvet transferini sadece yönetime destek verme adına muhalif olacak, sonra da buraya gelecek, Şampiyonluk Umut yzünden gitti...

Yahu bu kadar dengesiz yorum olur mu ?

Bana dünya üzerinde bir forvet gösterin, yada bir oyuncu, yönetime gidip, başkanım ben işe yaramıyorMUŞUM. Taraftar öyle diyoır, sen beni gönder desin. Yada bir oyuncu gösterin, yönetime gidip, Başkanım, ben gol kaçırıyorum, ben gol yiyorum, asist yapamıyorum lütfen benim sözleşmemi daha aşağıya bir paraya yapın desin.

Arkadaş, bu insanlar bu işten para kazanıyor, adam 10 milyonda ister, kimse karışamaz, bunun hakkı olup olmadığına, uygun olup olmadığna karar verecek organ YÖNETİMDİR. Daha iyisini alıp gelmek de yönetimin işidir, eğer alıp gelmiyorsa, kaçan pozisyonlarda futbolcunun değil, daha iyisini almayan yönetimin kusuru vardır.

Burda bu kadar atıp tutacağınıza, kaçan sözde şampiyonlukların hesabını gidin sorumlusundan sorun.

Yorum

Yükleniyor...
                                X