Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oz_gur tarafından gönderildi

Awrupada bizi temsil etmesinden gurur duyariz. Kaptan eger gidiyorsan sunu bilki; bu takima olan katkilarini unutmadik, unutmayacagiz. Sen nerede olursan ol bizim için her zamankendinde oldugun gibi özel we güzelkalacaksin((Kral kalacaksin))

herseyi söylemisin özgür...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
    OnUrUnLa TaKtIğIn TeK YıLdIz OnUrSuZcA TaKıLaN YıLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...
    TSira TRABZON

Yorum

• tesekkürler...
      Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• 10-15 gün önce görüstügüm kulüpler var demisti.simdi de kesin gidecem diyor avrupaya.is bitti gibi.

Yorum

• Kafasi rahat degil ya,bu is çözülene kadar bizimki de rahat degil..
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak zky_ts tarafından gönderildi

bende bu aksam haberlerde izledim...kaptanimiz "trabzonda dogdum trabzonsporluyum ama gidersem kesinlikle avrupaya gidecegim" seklinde açiklama yapti...
            [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• kesinlikle mi dedi büyük ihtimalle-muhtemelen falan mi dedi?
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• fatih tekkeyi yaratan, sekillendiren, düzelten ve yoguran trabzonspordur. ve fatih tekke diyorki ben trabzonsporluyum. trabzonda dogdum. trabzonsporlu olmak tamamen bir ayricaliktir bu ülkede. ve trabzonspor bu ülkede ve dünyada büyük takimlarin arasindadir. fatih kardesimiz illada avrupa diyor. iyi diyor hos diyor ama gidecegi takim eger hepimizin ve dünyanin tanidigi sayili klüplerden birisi degilse yaziklar olsun diyorum. bizden daha büyükmü yani basinda çikan takimlar. trabzonda aldigi para herkesçe biliniyor. 2 trilyona yakin para aliyorsun. bunun ne kadar daha fazlasini verebilirler. kariyer diyor iki sezondur sampiyonlar ligini esigine geldik. eline firsat geçti o zamanlar neredeydin.

simdi bana kizan arkadaslar olacaktir kesin. ya tamam fatihin bize katkilari ve emekleride büyük. ben her gün onunla yatip onunla kalkiyorum. ona hayranim. bunu inkarda etmiyorum. isminin klüple özlestiginide biliyorum. herkeste biliyor. ama su unutulmamalidirki fatih yukaridada bahsettigim gibi bir takima gitmez ise yaziklar olsun diyorum. üstünede basarak israrla söylüyorum yaziklar olsun. su unutulmamalidir. bu klüp ona herseyi verdi. para verdi, itibar verdi ama nedense bizim futbolcular bir süre sonra efsanede oynadiklarini unutuyorlar. fatih trabzonspora borçludur ve bu borç kolay kolay ödenmez.

son olarak; tabiki kimse trabzonspordan büyük degildir. bizden kimler gitti. ne degisti. formayi sersen sahaya 4. olur zaten. ne yaptilar ki. hiç. o yüzden kimin oldugu önemli degil trabzonspor sikisirsa kendi degerlerinden bir takim yaratir yine efsane olur. buna inancim tamdir.
                ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• kesin dedi arkadasim...
                  OnUrUnLa TaKtIğIn TeK YıLdIz OnUrSuZcA TaKıLaN YıLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...
                  TSira TRABZON

Yorum

• İlk olarak since1967_ tarafından gönderildi
                    fatih tekkeyi yaratan, sekillendiren, düzelten ve yoguran trabzonspordur. ve fatih tekke diyorki ben trabzonsporluyum. trabzonda dogdum. trabzonsporlu olmak tamamen bir ayricaliktir bu ülkede. ve trabzonspor bu ülkede ve dünyada büyük takimlarin arasindadir. fatih kardesimiz illada avrupa diyor. iyi diyor hos diyor ama gidecegi takim eger hepimizin ve dünyanin tanidigi sayili klüplerden birisi degilse yaziklar olsun diyorum. bizden daha büyükmü yani basinda çikan takimlar. trabzonda aldigi para herkesçe biliniyor. 2 trilyona yakin para aliyorsun. bunun ne kadar daha fazlasini verebilirler. kariyer diyor iki sezondur sampiyonlar ligini esigine geldik. eline firsat geçti o zamanlar neredeydin.

simdi bana kizan arkadaslar olacaktir kesin. ya tamam fatihin bize katkilari ve emekleride büyük. ben her gün onunla yatip onunla kalkiyorum. ona hayranim. bunu inkarda etmiyorum. isminin klüple özlestiginide biliyorum. herkeste biliyor. ama su unutulmamalidirki fatih yukaridada bahsettigim gibi bir takima gitmez ise yaziklar olsun diyorum. üstünede basarak israrla söylüyorum yaziklar olsun. su unutulmamalidir. bu klüp ona herseyi verdi. para verdi, itibar verdi ama nedense bizim futbolcular bir süre sonra efsanede oynadiklarini unutuyorlar. fatih trabzonspora borçludur ve bu borç kolay kolay ödenmez.

son olarak; tabiki kimse trabzonspordan büyük degildir. bizden kimler gitti. ne degisti. formayi sersen sahaya 4. olur zaten. ne yaptilar ki. hiç. o yüzden kimin oldugu önemli degil trabzonspor sikisirsa kendi degerlerinden bir takim yaratir yine efsane olur. buna inancim tamdir.

bi olay bu kadar özetlenebilir herhalde..bi poster iner duvardan bi poster gelir..

Yorum

• büyük ihtimalle avrupaya gidecegim

bu kelimelerden ne cikariyorsunuz insanin kafasinda bazen soru isaretleri birakiyor

neden büyük ihtimal dedi yurt içinde anlastigi takimmi var

eger fb ye gitmeyecekse neden kesinlikle yut disi olacak demedi
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• GITSIN..
                        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• yolun acik olsun Fatih abi, Allah cc yar ve yardimcin olsun
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• bende simdi izledim kesin avrupaya gidecegm dedi hayirli olsun ne diyelim yaptigin hizmetler için sagol

Yorum

• En Hizli Tarafindan Gitsin.. Artik Onu Trabzonspor Formasinda Görmek IStemiyorum.Tabi Kisisel Görüsüm.

Yorum

• Yolu açik olsun.Tüm emekleri için tesekkürler

Yorum

Çalışıyor...
                                X