Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
FAtih uzatmalarla birlikte 10-11 dakika civarı oyunda kaldı.
Bu dakikalarda CSKA'nın tek kale oynadığı anlara denk geldi.Tekke fazla topla buluşamadan maç bitti.
Sen ağlat biz severiz seni... Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
-Milli Takımın forveti dediğimiz zaman aklımıza net bir isim gelmiyor. Nihat Kahveci formsuz, Semih Şentürk yedek kulübesinden çıkamıyor, Halil Altıntop her zaman davet almıyor, Mevlüt Erdinç daha önce oynadığı maçlarda çok fazla güven vermedi. Türkiye'de forvet sıkıntısı yaşandığını düşünüyor musun?
"Türkiye'de iyi forvetler var. Avrupa Şampiyonası'nda Semih Şentürk iyi işler yaptı. Ben Fatih Tekke'nin inanılmaz hayranıyım. Tabii ki diğer forvetler de iyi ama Fatih Tekke'nin Milli Takımımıza çok faydalı olacağını düşünüyorum, artık milli takımımızda yeniden yer almalı diye düşünüyorum."
-Tekke, Hiddink ile birlikte milil takıma dönebilir mi?
"Dönebilir, sonuçta yeni bir dönem başladı ve Fatih Tekke de bu şansı hakediyor."
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
Yorum