Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Komik yahu...

Arkadaş ben olsam 2 m euro verirdim diyor..

Pardon da sen hangi sıfatla veriyorsun 2 m euro yu ?

Rubin'de vermedi işte Fatih'e bonservis..

Neyse bu kadar bonkörsün madem Lange'ye olan borcumuzu ver de icradan kurtar bizi..

Yorum

• Oh olsun zenite hem bedava hemde rakiplerine, verseydiniz 1m Euro ya nolurdu .. Gerçi bizimkiler gerçekten istedi mi bilmiyoz ama
      ArkadiuszGlowacki

Yorum

• Ben olsam 2 milyon euroyla çok şey yapardım

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben de olsam verirdim. Bu kadar basit.

Bahsettiğimiz oyuncu "bir oyuncu" değil, Fatih Tekke.

Bak kendin de söyledin işte oyuncu değil diye.

Allah aşkına Fatih Tekke basın toplantısı yaptı o basın toplantısından bişey anlamayan bi tek beni mi varım.Trabzonspor'a neden gelemediğine dair ikna edemedi beni.Aynı şey yönetimin yaptığı açıklamada da var.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Komik yahu...

Neyse bu kadar bonkörsün madem Lange'ye olan borcumuzu ver de icradan kurtar bizi..
            Sizi güldürebildiysem ne mutlu bana. Canınız sıkıldı mı mesaj atın sizi güldüreyim.

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bak kendin de söyledin işte oyuncu değil diye.

Allah aşkına Fatih Tekke basın toplantısı yaptı o basın toplantısından bişey anlamayan bi tek beni mi varım.Trabzonspor'a neden gelemediğine dair ikna edemedi beni.Aynı şey yönetimin yaptığı açıklamada da var.
            Sabaha kadar anlatsam biz anlaşamayacağız. Konuyu kapamakta fayda var. Anlaşıldı Fatih'i sevmiyorsunuz. Nokta.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• kalırsın öyle paflarda

Yorum

Sizi güldürebildiysem ne mutlu bana. Canınız sıkıldı mı mesaj atın sizi güldüreyim.

Sabaha kadar anlatsam biz anlaşamayacağız. Konuyu kapamakta fayda var. Anlaşıldı Fatih'i sevmiyorsunuz. Nokta.
                Bu söylediklerimden Fatih'i sevmediğimi çıkaracak kadar sığ düşünüyorsun.

Sence neden sevmiyorum sence Fatih'i.Bana bişiy mi yaptı ki.

Yukarda o oyuncu değil Fatih Tekke dediniz.

İşte o Fatih Tekke'nin gelip boş sözleşmeye imza atması gerekiyordu.O bir oyuncudeğil o bizim evladımız, ruhumuz idi.Ama nedense o parayı tercih etti gibi görünüyor.Gerçi ben neFatih'in açıklamalarından ne de yönetimin açıklamalarından zerre kadar bişey anlamadım o da ayrı.Kim haklı kim haksız ayırt edemiyorum.Ama Fatih Tekke de çıkıp da ben boş sözleşmeye imza atacaktım beni almadılar falan demedi.Lafı dolandırıp durdu, yönetim de aynı şekilde.

Fatih Tekke'yi sevemem gibi birşey asla mümkün olamaz.

Yorum

Peki sen Fatih'in Rubin kararını nasıl değerlendiriyorsun, yani 6 ay futbol oynamamayı göze almasını.

Yorum

• Fatih vakti zamanında boş mukaveleyede imza atmıştır. Yapmadığı şey değil yani. Onu bu sebepten dolayı eleştiremezsiniz.

Son açıklamasında adamın yalvarmadığı kaldı, daha ne yapsın ? Yönetim samimi olmadı hiç bir zaman bu konuda. Yabancılara tonla para dökmesini bildi ama "evladım" dediği oyuncusu için her şeyi bedavaya getirmeye çalıştı. Yok öyle yağma. Geçen yıl Ersun Hoca zamanında taraftar "alınsın" diye boğazını patlattı dediler "sözleşmesinin bitmesine bilmem iki sene kaldı", sonra "bir buçuk sene kaldı", sonra "bir sene kaldı", o kadar ileri gittiler en sonunda da "6 ayı kalmış bir oyuncu..." boyutuna getirdiler durumu. Bunun tek bir açıklaması var o da "biz Fatih'i istemiyoruz" demekti.

"Yaşlı, ihtiyar", "6 ayı kalmış" gibi yalanların arkasına sığınmalarına hiç gerek yoktu. Adam gibi çıkıp diyemediler "biz Fatih'i istemiyoruz" diye. Kandırmasınlar bizi. İsteseler Fatih geçen yıl takımda olurdu, muhtemelen biz de şampiyon olurduk. Fatih bu yönetimin onları "asla" almayacağına kanaat getirmiş olacak ki gitti Rubin ile anlaştı. Futbol hayatının sonlarına kadar beyefendilerin keyiflerini mi bekleyecekti Fatih ?
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• futbolu bıraksada kurtulsak su tekke belasından.
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        futbolu bıraksada kurtulsak su tekke belasından.
                        Eğer Tekke bir bela ise..

Trabzonspor'da sizden kurtulmak istiyordur eminim..

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Yanlis yapti tekke yanlis . Sezon sonunu bekleyip serbest kaldiginda kendisini tekrar trabzonsporumuza önermesini beklerdim ben .
                          Neden böyle yapti anlamadim ama ben kraldan nekadar kirildiysa bile böyle bir hareket beklerdim .
                          Kusura bakmasin ama ünal hocanin ve baskalarinin trabzonsporlulugunu ölcen adam böyle yapmamaliydi diyorum ben..
                          Neyse hayirlisi olsun..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2 milyonu bakıyorumda herkes kolayca veriyor!!!
                            Bende verirdim, amaaaaa
                            koskoca Trabzonspor'un parasının sorumluluğu bende olsa ince eleyip sık dokurum
                            6 ay sonra serbest kalacak olan, benim takımımın kaptanlığını yapmış, tribünler yokluğunda bile
                            hep onun adını bağırmış, onu Sultan ilan etmiş, yani anlatmak istediğim şu:
                            Fatih Tekke'yi, ki 32 yaşında ve tekrarlıyorum 6 ay sonra serbest kalacak, Alanzinho ve Teofilo Gutierrez'in
                            bonservisi ile ölçmek yanlış, tabiki o bizim için daha değerliydi, ama Alan ve Teo daha kaç yaşında? takımlarındaki
                            sözleşmelerinin süreleri ne kadardı, kimler istiyordu onları?
                            Ve çıkıp ''benim gibi Trabzonspor'lu yok'' dedilermi?
                            Yani sonuçta kendisine tavan fiyat verilecekti, en fazla o kazanaçaktı

Daha önce yazmıştım, tekrarlıyorum: Ünal Karaman zamanında İstanbul eziklerinin tekliflerini elinin tersiyle itip, Trabzonspor'da boş mukaveleye imza atmıştır!!!!!!!!!!

herkesin görüşüne saygılar, benim görüşüm bu.
                            İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Komik yahu...

Dikkatli okumak gerekir......
                            Para benim olsa.....benim param ve istediğimi yaparım o parayla
                            Amaaaaaaaaaaaaaaaa Trabzonspor'un parasının sorumluluğu bende olsa vermem...............
                            yani..............yukarıda yazdığı gibi
                            Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eğer Tekke bir bela ise..

Trabzonspor'da sizden kurtulmak istiyordur eminim..

şöyle uzaktan daha sonrada yakından bakınca 3-4 senedir bela olmaktan oteye gidemedi gibi gözüküyor. Trabzonspor bence tribunde cahil cahil tekke diye bagıranlardan kurtulmak istiyorda ne yapsın satsan satılmaz atsan atılmaz.
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Burda Fatih'i elestirenleri nedense Fatih dusmani ilan ediyorlar. Bize kaptanlik yapmis, bilmem kac gol atmis, bizden biri olan Fatih'i biz niye sevmeyelim? Kisisel bi sorunumuz olamaz herhalde. Ama Fatih kendini bizden soguttu. Ben gidicem bu kadar basit diyip silip atti bizi. Vkgz ninde dedigi gibi futbolu birakana kadar Fatih'in bize yarardan cok zarari olacak. Bu cok net gorunuyor artik. Keske onun bizi zamaninda silip attigi gibi bizde onu silip atabilsek, unutabilsek. Neyse, Allah yolunu acik etsin. Gokdeniz'le beraber cok basarili olurlar insallah.

Yorum

Çalışıyor...
                                X