Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• MOSCOW - Zenit St Petersburg's Turkish forward Fatih Tekke has joined Russian champions Rubin Kazan, the St Petersburg club said on Tuesday.
    Zenit decided to part company with Tekke after he fell out of favour with the club's new Italian coach Luciano Spalletti.
    The volatile striker was dropped by Spalletti from the first team after arriving late for Zenit's training camp in Turkey last week.

Hayırlı olsun.Fatih Tekke Rubin Kazan'a gidiyor.Acaba kaç para verecekler çok merak ediyorum.Fatih Tekke Rubin Kazan'a gitmek için takımına karşısına almıştı zaten.

Yorum

• Kaptan çok severdim seni yahu..

Ama bu Rubin işine inan konuşulacak bir şey bırakmadı..

Hele açıklamalarının tatminsizliği..

He yönetim ak kaşık demiyorum yanlış anlaşılmasında..Benim bildiğim kaptan ''Ulan sene sonuna kadar Paf'ta oynarım,Sözleşmem biter gider takımımda kaptanlık yaparım.Herkes görür kim haklı kim haksız'' derdi diyordum..

Hayırlısı.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Koy verdu gittu bizi vallah...
        #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
        Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• "Rubin Kazan, Zenit'e 2 Milyon Euro vererek Ağustos Ayını Beklemeden Fatih Tekke'yi kadrosuna kattı.."

NtvSpor..

Tüh gördünüzmü siz sözleşmesi ağustos ayında bitecek oyuncuya verdikleri paraya bak.. İyi kazıklanmışlar.. Verilirmi hiç bu para.. !

Gerizekalı bu rubin kazan yahu..!!
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Rubin Kazan yönetimini "garibanın parasını, yetimin hakkını" korumaya çağırıyorum.

Yorum

• Merak etmeyin onların kara paraları çok.

Yorum

• Fatih Tekke vurdu ve Goooolllllll....

( Artık hangi anlamı çıkarırsanız. )
                Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Sinem Yılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Koy verdu gittu bizi vallah...
                  hiç sorma .gerçi ben sevindim ts gelmemesine iyki gelmemiş yönetim değişmedende gelmesin zaten istesede gelemez ki.....
                  .....................................

Yorum

• uefa maclarinda oynayabilecek mi acaba rubinle..oynarsa kupanin iddiali ekiplerinden biri haline gelirler..

Yorum

• Adamlar basmış parayı almış. Hayırlı olsun. Gökdeniz-Fatih'i izlemek çok ayrı bir keyif.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• fatihimi gökdenizle oynarken görmeyeli uzun zaman olmuştu zaten
                        .....................................

Yorum

• Fatih Tekke İsrail’de sahada

23 Şubat 2010 Salı

Rubin Kazan’ın yeni transferi Fatih Tekke’yi UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçı için İsrail’e götürdü. Ara transferde Trabzonspor’a gelmesi son anda suya düşen Fatih Tekke, eski takım arkadaşı Gökdeniz Karadeniz’in de forma giydiği Rubin Kazan ile antrenmanlara başladı. UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Hapoel Tel Aviv ile karşılaşacak olan Kazan, ilk maçı 3-0 kazanarak rövanş için büyük bir avantaj yakalamıştı.
                          türkiye gazetesi

yalanını yiyim fatih avrupada forma giyemezki zenitde oynadı

Yorum

• Fatih i artik milli takima cagirir hiddink, rusyadan taniyordur herhalde
                            Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                            Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                            Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• gökdenız 10 numarayı giyecek rubinde
                              9 numara boşda bakalım fatih hangi forma numarayı giyecek

Yorum

• Rubin Yönetimine sesleniyorum, tez zamanda Ibrahima Yattara ve Szymek'i de transfer edin
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Çalışıyor...
                                X