Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökdeniz hala 61 numara gözüküyor , 10 numarayı Fatih almış......................................
Yorum
-
www.fc-zenit.ru diye bir sitesi vardı Zenit'in ordan Kral'ın fotoğraflarını indiriyordum..Rubin'in öyle bir sitesi yok mu?Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle.....................................
Yorum
-
İlk olarak Hülya Ayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10mu niye 10 aldı ki yine 9 giyseydiya....
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle9 numara Salukvadze'de.
versin tekkeye
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledefans oyuncusudu ne işi var 9 la işi onun
versin tekkeye.....................................
Yorum
-
Dominguez'in formasını vermişler. Bu Fatih Tekke'yi ne denli önemsediklerini gösteriyor bence. Çünkü Dominguez harika bir futbolcuydu ve belki de Rubin Kazan ondan efsane diye söz edecektir.
9'u giyse daha kral olurdu tabii.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDominguez'in formasını vermişler. Bu Fatih Tekke'yi ne denli önemsediklerini gösteriyor bence. Çünkü Dominguez harika bir futbolcuydu ve belki de Rubin Kazan ondan efsane diye söz edecektir.
9'u giyse daha kral olurdu tabii.
.....................................
Yorum
-
İlk olarak Hülya Ayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani 9u fatih tekkeye mi vermişler.....10'u vermişler galiba Fatih Tekke'ye.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO mesajımdan onu mu anladın Hülya.10'u vermişler galiba Fatih Tekke'ye.
demek yanlş anladım.ya uf keşke 9 onun olsaydı alışmıştım 9 numeroya
.....................................
Yorum
Yorum